Prosba o vyplnění krátkého anonymního dotazníku pro LEGO fanoušky

Založil Maila176, Včera v 14:50:09

Předchozí téma - Další téma

Rades a 1 Host prohlíží toto téma.

Maila176

Zdravím všechny LEGO nadšence,

momentálně zpracovávám menší studii o tom, jak fanoušci vnímají možnost úspěchu nové/alternativní stavebnicové značky a jaké typy modelů je nejvíc oslovují, hlavně v oblasti architektury a českých staveb.

Připravil jsem krátký anonymní dotazník, který zabere zhruba 3–5 minut, případně maximálně 10 při detailnějších odpovědích.

Každá odpověď mi moc pomůže a zároveň může ukázat, o jaké modely by byl mezi fanoušky největší zájem.

Budu moc rád za vyplnění a případně i za diskuzi k tématu.
Díky!

Tady odkaz:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBbTIrb9b7W8GE6Vl6uD4WCm-M3sQ07-pL52XYdaFY03_LHg/viewform?usp=dialog

Colonel32

Vážně?

U otázek jako "Jaký typ modelů obecně stavíte nejraději?" je možné zaškrtnout pouze jednu možnost?

Maila176

Díky za zpětnou vazbu, je tam jedna možnost, aby se nestalo, že lidi zaškrtnou všechno...pak by ta otázka přestala dávat smysl, takhle si musí vybrat opravdu jen ten nejoblíbenější typ

otaznik

Citace od: Maila176 kdy Včera v 14:50:09Zdravím všechny LEGO nadšence,
Já bych ocenil, když něco takového chceš, aby sis (pravdivě) vyplnil profil.
A také konkrétní účel, ke kterému se dotazník má vztahovat.

Colonel32

Citace od: otaznik kdy Dnes v 18:03:07A také konkrétní účel, ke kterému se dotazník má vztahovat.

Z informací, které nám byly dány k dispozici, považuji za velmi pravděpodobné, že dělá průzkum trhu, zda má naději nám prodat nějaký Lego-klon, pokud se zaměří na české architektonické předlohy. 

Maila176

Citace od: otaznik kdy Dnes v 18:03:07
Citace od: Maila176 kdy Včera v 14:50:09Zdravím všechny LEGO nadšence,
Já bych ocenil, když něco takového chceš, aby sis (pravdivě) vyplnil profil.
A také konkrétní účel, ke kterému se dotazník má vztahovat.

Díky za reakce, chápu, že to tak může působit.
Jen pro upřesnění, nejde o žádný hotový projekt ani prodej, ale o konceptuální / studentskou studii, kde si zjišťuji, jak lidé obecně vnímají alternativní stavebnice a tematické zaměření.

Nejde o lego klon ani o plán něco tady nabízet, spíš o ověření, zda by takové zaměření dávalo smysl vůbec na teoretické úrovni.

Profil si doplním, uznávám, že to pomůže kontextu. Pokud by dotazník byl proti pravidlům fóra, klidně ho stáhnu.

Každopádně díky za upřímnou zpětnou vazbu, beru ji.