FIFA World Cup 2026

Založil Anatyt, 03.12.2025, 12:17:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Anatyt

Anatyt

mesje

okrem trofeje su vsetky futbalove sety cista katastrofa...
stacilo pritom urobit CMF seriu, z kazdeho ucastnika 1 hrac (alebo aspon z top teamov), a bolo by to ovela zaujimavejsie a pre cely svet... pripadne nejaky vyjav z ihriska... ale tieto zmesky dielikov posobiace ako futbalista na smetisku, ci robotizovani futbalisti su krok vedla... chrbat messiho s kolieskami na ruke je top set roka :-)

Strider

Nemůžu si pomoct. Když vidím něco FIFA, hned si to spojím s oranžovým držitelem FIFA ceny za mír.

Tomik

Citace od: mesje kdy 03.04.2026, 00:19:27okrem trofeje su vsetky futbalove sety cista katastrofa...
stacilo pritom urobit CMF seriu, z kazdeho ucastnika 1 hrac (alebo aspon z top teamov), a bolo by to ovela zaujimavejsie a pre cely svet... pripadne nejaky vyjav z ihriska... ale tieto zmesky dielikov posobiace ako futbalista na smetisku, ci robotizovani futbalisti su krok vedla... chrbat messiho s kolieskami na ruke je top set roka :-)
Dovolím si nesouhlasit. Vydat fotbalisty jako CMF mi přijde k ničemu. LEGO je hlavně o stavění a secvaknout dohromady čtyři dílky není žádný stavitelský zážitek. Nejsem fanoušek fotbalu, ale ta figurka Messiho vypadá povedeně. Trofej je pro mě spíš zasobárna zlatých dílků, podobně jako rukavice nekonečna.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

mesje

Citace od: Tomik kdy Včera v 19:48:38Dovolím si nesouhlasit. Vydat fotbalisty jako CMF mi přijde k ničemu. LEGO je hlavně o stavění a secvaknout dohromady čtyři dílky není žádný stavitelský zážitek.

CMF (a celkovo figy) maju zmysel a sú bežnou súčasťou lego produkcie, a to jednak ako no name série (ktoré sa často využívajú na zaujímavé postavy, co by inak nikdy nevyšli v lego verzii - kleopatra, rimania, cezar - a tiez na doplnky, najma zvery), ale tiež ako tematické série k licenciam, takže na futbalistov sa hodia idealne - futbalové sety by mimo veľkého štadióna boli ťažšie urobitelne a je to ideálna marketingová možnosť pre fanúšikov účastníkov MS mat svoju hviezdu ako lego figa, resp mat všetky hviezdy. Najmä keď už vyšli nemecki futbalisti, co malo ďaleko mensi efekt ako keby vysli hraci z celeho sveta...