Star Wars 2026

Založil Anatyt, 01.12.2025, 09:04:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Anatyt

Valentin Dobrotivý

těším se na Ondrejovy komentáře ;)

milanv

Z dílků mě potěšily opět moje oblíbené šedo-šedé anténky. Ze stavebních detailů pak velmi vtipné využití nosítka na mimina :D
Pán na Žlutém hradě

Kubos.cz

2026 - rumors

Mando a Grogu film
75453  Sand Crawler - $200
75454  AT-AT - $180
Imperial Shuttle - $140

Regular sets
Ewok Village - $180
SW Mini Movie Posters - $50
Up-Scaled Darth Vader Minifig (jako Harry Potter, 2x cena  >:D ) - $100
Buildable Yoda - $150
Bounty Hunter Pursuit (EP2!) - $60
Icons of star wars - $80
X Wing (microfighter)
Bespin Duel
Anakin Jedi Starfighter $30

Smart Play 1
Falcon
AT-ST
Cantina
Yodas Hut
Lukes landspeeder

Smart Play 2
Ewok Attack
Battle of Hoth (echo base + snowspeeder) - $140
R2D2?

UCS
Mando N1 starfighter
Super star destroyer?

Anatyt

Zaujíma ma Ewok Village a Icons of Star Wars. Hlavne to druhé.

otaznik

Odkaz na diskuzi o LEGO Smart Brick, která bude použita v některých Star Wars modelech, je zde.

Kubos.cz

Další novinky

75455 Boba Fett
75447 Razor Crest - 930 pieces, $150
75446 Grogu - 1200 pieces, $130
75445 Anzellan Starship -700 pieces, $70

Předpokládám, že 75446 Grogu je upřesnění "Buildable Yoda" a ne nový set

Anatyt

Ďalšie nové sety. Smart Brick NIE JE súčasťou! Sety sa ním dajú oživiť. Tudy vede cesta. ;)
https://brickset.com/article/129608/more-lego-star-wars-smart-play-sets-announced!

Devilek

Tady vidím velký špatný  :-\ . V podstatě prodávají nedodělaný set, co vypadá jako microfighter na steroidech. Důvodem je samozřejmě nižší cena. Vyhrazené místo však dost podstatně ovlivňuje vzhled většiny modelu. Měl bych smilování, kdyby sety bez "kostky" měli část, jež prostor pro SMART Brick šikovně schová. Takhle je to jen nepěkný set s dírou a pokud ji chceš využít, tak zaplať. Schované je to jen v setech, co zachycují nějakou lokalitu.
Přijde mi to jako velký krok zpět v designu oproti menším ale pěkně zpracovaným setům, jako byl 75300 a další z té doby. Nicméně možná se na to dívám moc přísně pohledem člověka, co není cílovka a hraje hry. Protože ve videoherním průmyslu mají podobné pokusy, kdy vydám nedodělek a zbytek možností a slibů nacpu do placeného DLC nebo i víc, velice špatný ohlas.

Valentin Dobrotivý

Mně se to taky moc nelíbí, ale celkem chápu, že jde o sety pro děti, kterým na modelovosti záleží mnohem víc, než AFOLům. Pípání a blikání by je mohlo zaujmout.
Ani LEGO si tím u SW není jisto, tak to pro sichr prodává jen v pár zemích světa.
Uvidíme, nakolik tuhle ideu spasí zájem dětí, protože zájem ze strany AFOLů bude zřejmě bídný...soudím dle zájmu o tyhle sety na Bricksetu. Nicméně třeba zapracování do řady Ninjago by dávalo docela smysl.

Anatyt

Mňa zaráža informácia ktorá tu padla, že Lego vývoju tejto srandy venovala 10 rokov! :o

Valentin Dobrotivý

Je otázkou, co všechno do toho započítávají.