FESTIVAL KOSTEK 2026

Založil Domca95, 19.10.2025, 12:22:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Domca95

30.1-1. února - FESTIVAK KOSTEK V Telči - premiéra (spolupráce s Panským Dvorem) - PLNO
14.-15. února - FESTIVAL KOSTEK V Jičíně - 4.ročník - PLNO
7.-8. března - FESTIVAL KOSTEK V Uherském Hradišti - 3. ročník - PLNO
21.-22. března - FESTIVAL KOSTEK V Jihlavě - 3. ročník - PLNO
25.-26. Duben -FESTIVAL KOSTEK Žďár nad Sázavou - 2.ročník - PLNO
9.-10. květen - Festival kostek Opava - 2. ročník - PLNO
16.-17.květen - Festival Kostek Šternberk - 1.ročník - volno - lidi z okolí
18.- 20. září - Festival Kostek v Brně - 2 ročník - Kongresák space (nový prostor) :) - Máme plno !!

Výstavy nemají určené téma - snažíme se o rozmanitou výstavu. Kdo by měl zájem, stačí mi napsat a poslat, co máte na vystavení (pokud jsi s námi nevystavoval a neznám modely) a domluvíme se. Přednostně bereme vystavovatelé z okolí nebo ti, co mají něco nového :)
Děkuji Domča

Tobias Kovář

Dobrý den měl bych zájem o vystavování na dalším ročníku v Uherském Hradišti.

HD

Ahoj, 
Hlásím se na výstavu v Jičíně, případně i Jihlavu. Mám opět připravit Technic jízdárnu? 
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

Domca95

Ahoj HD,
skvělý, to bude super. Píšu si tě na obě výstavy. Detaily probereme po zprávách. :)
Domča

pifik

Ahojky,
určitě Jičín, Jihlava a Žďár, předpokládám, že i s Matthes_CS.
Nad Telčí ještě uvažuji, domluvíme se v MB.

Lukáš Brejcha

Ahoj, bylo ještě někde nějaké místo na výstavě. Kolejiště 2x4m. Díky za info

mirek

Domčo, rád bych se zúčastnil výstavní akce v Brně.
       Poprosím o adresu toho "kongresáku".

Lego town

Aj ja by som mal záujem o výstavu v Brne. Ak mi prepravite modely zo Žiliny môžem ponúknuť aj viac modelov a každý ročník ponúknuť niečo iné.  ;)

cetonia25

Citace od: Domca95 kdy 19.10.2025, 12:22:5830.1-1. února - FESTIVAK KOSTEK V Telči - premiéra (spolupráce s Panským Dvorem) - PLNO
18.- 20. září - Festival Kostek v Brně - 2 ročník - Kongresák space (nový prostor) :)

Výstavy nemají určené téma - snažíme se o rozmanitou výstavu. Kdo by měl zájem, stačí mi napsat a poslat, co máte na vystavení (pokud jsi s námi nevystavoval a neznám modely) a domluvíme se. Přednostně bereme vystavovatelé z okolí nebo ti, co mají něco nového :)
Děkuji Domča

Do Brna můžu přivézt, co budu mít hotové. Ještě nemůžu všechno tak dlouho dopředu odhadnout. Budou ale nějaké vlastní moduláry, auta a pár dalších věcí.

Domca95

Citace od: cetonia25 kdy 04.03.2026, 18:15:06
Citace od: Domca95 kdy 19.10.2025, 12:22:5830.1-1. února - FESTIVAK KOSTEK V Telči - premiéra (spolupráce s Panským Dvorem) - PLNO
18.- 20. září - Festival Kostek v Brně - 2 ročník - Kongresák space (nový prostor) :)

Děkuji Domča

Do Brna můžu přivézt, co budu mít hotové. Ještě nemůžu všechno tak dlouho dopředu odhadnout. Budou ale nějaké vlastní moduláry, auta a pár dalších věcí.

Ahoj,
Nezlob se na mě, ale neberu modely, které jsem nejdřív neviděla. Výstava je téměř naplněna a já se snažím brát lidi, který mi pošlou fotky a rozměry. Podle toho také výstavu mohu uspořádat. Díky
Dominika

Domca95

Citace od: mirek kdy 04.03.2026, 17:15:04Domčo, rád bych se zúčastnil výstavní akce v Brně.
       Poprosím o adresu toho "kongresáku".

Ahoj Mirku, budu moc ráda, když dorazíš :) mám tě napsaného. :)
Domča

Domca95

Citace od: Lukáš Brejcha kdy 19.01.2026, 19:06:32Ahoj, bylo ještě někde nějaké místo na výstavě. Kolejiště 2x4m. Díky za info

Ahoj, moc se omlouvám, že píšu až teď, nepřišlo mi upozornění. Příště mi zkus napsat přímo do zprávy :) momentálně řeším nějaké výstavy na podzim. Tak sleduj a když to pro tebe bude někde blízko. Napiš, že máš zájem :)
Dominika

cetonia25

Citace od: Domca95 kdy 11.04.2026, 15:03:22
Citace od: cetonia25 kdy 04.03.2026, 18:15:06

Děkuji Domča

Ahoj,
Nezlob se na mě, ale neberu modely, které jsem nejdřív neviděla. Výstava je téměř naplněna a já se snažím brát lidi, který mi pošlou fotky a rozměry. Podle toho také výstavu mohu uspořádat. Díky
Dominika

Hotové věci budu mít na ostravské výstavě. Potom se to bude ještě rozšiřovat. Někdy v tom květnu bych mohl poslat finální foto. Stačí?

Domca95

Proběhlé výstavy :)
Festival Kostek v Telči
Panský dvůr Telč
1. ročník
30.1. - 1.2. 2026
Výstava probíhala ve dvou halách. V neděli za námi přijela Česká televize a udělala moc pěknou reportáž v hlavním vysílacím čase. :)

Vystavovatelé:
Dan Kučera
Šipka + syn (oba vystavovali)
Thorinex
Vasyk + 3
Tomáš Chairudo
Pifík
Domca95
Danyboy
Mathias
Zuzka Wynn
Čemus
Dominik - není na kostkách
+ 2 lidi na výpomoc

Výstava se velmi podařila, všem moc děkuji za účast. :) Další ročník je naplánovaný na 30.-31.1. 2027.

Domca95

Proběhlé výstavy
Festival kostek v Jičíně
MOA Jičín (Obchodní akademie - tělocvična)
4. ročník
14.-15.2. 2026
Zde nás navštívila televize V1 - část reportáže lze vidět na našem IG účtě Festival kostek.

Vystavovatelé :
Chairudo
legomodelářství - Lukáš
Pifík
Mates_CS
Bricktorian - 3 (všichni vystavovali) - Otec a dva synové
Domca95
Danyboy
HD + 1
Clermont - půjčený model
Zuzka Wynn - půjčený model
+ 2 pomocníci