Co nám přinesl dnešní den. Aneb zajímavosti při stavení kostek

Založil Marcela93, 24.06.2025, 20:41:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Marcela93

Zdravím všechny fanoušky a milovníky kostek,
Nebudu zdržovat a vezmu to zkratkou.. Při pokračovaní ve stavebnici Poppy jsem dnes přestavěla její pózu na klasický sed. No řeknu Vám, že to dá celkem zabrat a nezmiňuji že jsem musela přestavět krční aparát. Proto, že jsem přišla na to že to mám trochu odlišně. :o  A jak to dopadlo naštěstí už doufám dobře, ovšem v horkém počasí se to neobešlo beze pár kleteb..

A co se my přihodilo později odpoledne?.. Skládám hlavu, a tu najednou zjistím že mi chybí jedna součástka.. Tak vytáhnu z náhrady a ejhle zjistím, že jsem si onu součástku zasedla. ;D
2D grafik.
Jinak Legu a kostkám se věnuji již od dětství.

Anatyt

Ty joooo! To jsou zážitky! ;D Těším se, co přinese zítřek! >:D

ditetemnaporad

Citace od: Anatyt kdy 24.06.2025, 20:59:23Ty joooo! To jsou zážitky! ;D Těším se, co přinese zítřek! >:D

Už u prvních příspěvků k tématům starým několik let jsem si tipoval, že Jindroush zkouší nějaký AI modul na oživení fóra, které v posledních měsících spíše usíná. A posledním příspěvkem se mi to potvrdilo. Uvidíme, zda tato iterace bude vylepšením proti tomu týpkovi, co měl jako avatara figa v záchranné vestě.

HD

Alespoň fórum trochu ožije, jak bylo zmíněno. A vlastně asi všichni jsme sem přišli trochu zasdílet nadšení.
AI to dle mne úplně nebude - s ohledem na náhodně roztroušené gramatické chyby tam dle mého byl nutný zásah biologicky živé lidské bytosti, alespoň na úrovni promptu.
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

Marcela93

Citace od: Anatyt kdy 24.06.2025, 20:59:23Ty joooo! To jsou zážitky! ;D Těším se, co přinese zítřek! >:D

Ahoj, hele dneska nic nebylo. Zkrátka bylo u nás vedro takže se mi do toho nějak nechtělo. Ale spíš jsem hledala co si zakoupit na příští měsíc, ;) 
2D grafik.

Anatyt

Marcela93

Prohlížel už jsi si nový katalog pro rok 2025? Já jsem ho našla na kostičkyshop. Nepřišlo ti na něm něco zvláštního? ???  ;D
2D grafik.

Anatyt

Marcela93

Oni už tam dali objednávací lístek. Jako že lidé se už mají nachystat na svátky. ::) Říkám si že je to nějak brzo ale buď jak buď.
2D grafik.

Anatyt

Tak jestli je to katalóg na 2. pololetí, tak to dává smysl, ne?

Marcela93

Ano, máš pravdu i já jsem si už koupila něco pod stromeček i když trochu brzo ale přece jen. ;D Koupila jsem si ten zámek z Krásky a zvířete. :-*
2D grafik.

Anatyt

Marcela93

Citace od: ditetemnaporad kdy 25.06.2025, 09:14:50

Už u prvních příspěvků k tématům starým několik let jsem si tipoval, že Jindroush zkouší nějaký AI modul na oživení fóra, které v posledních měsících spíše usíná. A posledním příspěvkem se mi to potvrdilo. Uvidíme, zda tato iterace bude vylepšením proti tomu týpkovi, co měl jako avatara figa v záchranné vestě.

Původně jsem nevěděla jak reagovat, ale řeknu ti že máš částečně v něčem pravdu. On internet hodně upadá a zejména pak lidé kteří pobývají na sociálních sítích, a nemyslím tím konkrétně tebe ale spousty jiných.  ;) 
2D grafik.