(Vlastní) Život na hradě

Založil bombero, 06.06.2025, 10:45:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

bombero

Představuji vám svůj MOC s názvem Život na hradě. První část modelu tvoří hrad, pod kterým se nachází věznice s mučírnou. Před hradem je propast, přes kterou vede most a následně cesta do vesnice – právě tuto část jsem stavěl jako první. Asi o rok později jsem model rozšířil o samotnou vesnici a okolní krajinu s rybníkem. Do budoucna možná krajinu ještě dále rozšířím. Model má rozměry 0,8 × 3,6 metru.

zbylé fotky najdete zde: Flickr
moje modely: Flickr

Chairudo

Opět naprostá pecka a některé stavební techniky jako lekníny na vodě nebo vrba to hned tak někoho nenapadne.
Nádherná inspirace  :)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

poMOCník

U tohohle modelu už jsem strávil alespoň 2h očumováním všech jeho zákoutí a nápadů. To se musí vidět naživo prostě. Stavitelsky na nejvyšší úrovni i na takhle velké ploše. Všechno krásně lícuje i v nepravých úhlech, terén na sebe někde dosedá z několika směrů v různých úhlech a přesto nikde žádná díra. Krajina rozmanitá a nádherná, obzvlášť se mi líbí stavební techniky stromů. A jak jsi přidělal tu část s jezírkem, okolo něj hustá vegetace a ta kombinace barev - má to takovou specifickou atmosféru, která na mě hodně zapůsobila.

Jo a mám pár fotek z Olomouce myslím, které by se ti tady do galerie mohly hodit. Protože tohle by si zasloužilo nejmíň 50 fotek. Kdyžtak pošlu.

peki

U toho jsme v Ostravě dlouho slintal. Věcí na slintání tam bylo opravdu hodně. Je fajn vidět kam se posouváte/se jako kostky posouváme.

Si vždycky říkám že bych chtěl být minifigem a projít si to :)

Pool

Pěkně to vymakané dílo. Jediný nedostatek vidím v tom malém počtu zdokumentovaných fotek  ;D , ale to už tu myslím i zaznělo.

Hardegon

Citace od: Pool kdy 06.06.2025, 15:33:44Jediný nedostatek vidím v tom malém počtu zdokumentovaných fotek  ;D , ale to už tu myslím i zaznělo.

Je to skvělá metoda, jak nás nalákat na výstavu. Na mě to funguje a těším se. Je to hodně povedený MOC.