(Vlastní) Bitva na Geonosis s funkční továrnou na droidy

Založil bombero, 06.06.2025, 10:21:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

bombero

Představuji svůj nejnovější MOC ze světa Star Wars. Stavba zahrnuje plně pohyblivou továrnu na droidy ukrytou v jeskyni, nad kterou se odehrává samotná bitva. Celý model je navíc osvětlen pomocí LEDek. Stavba má rozměry 0,8 × 2 metry, její nejvyšší bod dosahuje výšky dvou metrů a její realizace zabrala 450 hodin práce.

další fotky a videa najdete zde: Flickr
moje modely: Flickr

Daniel

Už jsem říkal osobně na výstavě - jedna z nejlepších staveb, co jsem kdy na vlastní oči viděl. ;)

Celé je to parádní, propracovaný terén a všechno... Ale co je úplně TOP je ta továrna - většina stavitelů by udělala maximálně pás, jak jede a hotovo. Ale tady je úplně super, jak je to na sekvence - kousek se to posune, stroje na tom něco udělají (pohyb+světlo sváření), pak se to zase posune...no boží. Fakt z tohoto jsem nadšený, jako už dlouho z ničeho...

Hardegon

Krásná práce. Smekám klobouček. Na tohle se těšim, až budu mít možnost to vidět osobně.

poMOCník

To je tedy krása čoveče! Ty tvoje skály propracované na každém kousku i v takhle velkém modelu, ani kousíček neodfláknutý včetně vnitřní strany jeskyně, to bude zas pokoukání! Poslední dobou větší část času na výstavě strávím u tvých modelů a u tohohle si to s radostí zopakuji.

Chairudo

Naprostý masakr do každičkého detailu a jak jsis pohrál s pohybem a světly no smekám  ;)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr