GBC Passage Around Three Dartboards

Založil juggleman, 23.03.2025, 09:51:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

juggleman

Ahoj přátelé,
tak jsem zase něco vyplodil:
Doufám, že se vám to bude líbit.
Zdraví vás Tom

milanv

Opět elegantní design! Pěkný modul, gratuluju. Jenom jsem nepochopil to video, má hodně rychlý střih. To posouvání o půl beamu je, předpokládám, horizontáľně mezi kruhy. Ale k čemu jsou ty převody ukázané v další vsuvce? Kola sama o sobě se točí všechna stejně rychle, takže stačí je zpřevodovat jenom s tím vpouštěčem, ne?
Pán na Žlutém hradě

hobby

Dvojí obdiv u těchto MOCů (a podobných):
jednak, že tenhle půvabný, samoúčelný mechanismus dokáže někdo vymyslet a že má tolik vůle tento ,,nesmysl" dokončit. Neměl bych tu zarputilost, nápaditost a vůli, která je k tomu třeba. ::) 8)   

juggleman

Citace od: milanv kdy 23.03.2025, 12:28:55Opět elegantní design! Pěkný modul, gratuluju. Jenom jsem nepochopil to video, má hodně rychlý střih. To posouvání o půl beamu je, předpokládám, horizontáľně mezi kruhy. Ale k čemu jsou ty převody ukázané v další vsuvce? Kola sama o sobě se točí všechna stejně rychle, takže stačí je zpřevodovat jenom s tím vpouštěčem, ne?

Ahoj,
video si clovek muze zastavit tam, kde se chce dele zdrzet zkoumanim :)
Prevody jsou dulezite, aby kazdy micek byl sebrany prave jednou lopatkou.
Obecne neni dobre, pokud 2 micky nabere jedna lopatka = tohle velmi casto zpusobi vypadnuti micku.
Cilem prevodu je, aby kazdy micek, ktery je na startu vyplivnut, byl pobran hned jednou lopatkou.
Tedy frekvence plivani micku musi byt shodna jako frekvence otaceni kola (1/4 = 4 lopatky).
Dekuji za zajem!

juggleman

Citace od: hobby kdy 23.03.2025, 15:16:22Dvojí obdiv u těchto MOCů (a podobných):
jednak, že tenhle půvabný, samoúčelný mechanismus dokáže někdo vymyslet a že má tolik vůle tento ,,nesmysl" dokončit. Neměl bych tu zarputilost, nápaditost a vůli, která je k tomu třeba. ::) 8) 

Moc a moc dekuji!
Vzdycky mi to zabere spoustu casu, ktery vubec neni nikde videt, abych to vyladil k "skoro" dokonalosti.