Svět malých/velkých stavitelů 2023

Založil Clermont, 21.12.2023, 00:03:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Clermont

Zapomněl jsem informovat o proběhlé výstavě tak něco málo informací...

Třetí ročník malé Ostravské výstavy byl opět organizován Sokolem Plesná, opět dělaný jako nevydělečná akce s minimálním vstupným na pokrytí občerstvení, nájmu, úklidu, cen malým vystavovatelům apod.

Děkuji všem dospělým kteří se zůčastnili, jmenovitě Kuba, Pavel, Honza, Ondra, Marek bez kterých by se asi ani výstava nekonala. Taky Pavle za prodej bižu a pár nepřítomným, kteří mi zapůjčili model z projektu ZOO.

Termín:
14.-15.10.2023
Vstupné: 30Kč
Místo:
Ostrava - Plesná
Tělocvična DDM
Plocha:
cca 500m2
Vystavovatelů:
Dospělých - 6
Dětí - 27
Návštěvnost za oba dny:
Přibližně 600-700 (špatně se počítá kvůli rodinnému vstupnému)

IMG-20231221-WA0000.jpg

Clermont

Foto

milanv

Skvělé, že držíte tradici, vypadá to moc pěkně. Připomínám, že pokud budeš chtít potištěné kostičky za akci, tak napiš. Buď seznam jmen nebo jen počet s tím, že si to rozdistribuuješ sám. Včetně stavitelů vystavených společných projektů (i kdyby nebyli osobně).
Pán na Žlutém hradě

Clermont

Vsak si mi je delal za rok 2022 i 2023, predaval mi je v tom zmatku v Praze na trideni a vystavovatele uz je maji ve sve sbirce  8)
PS: a kdo jeste ne tak se ozvete  ::)

milanv

Super. Já si nebyl jistý, že je to stejná akce :)
Pán na Žlutém hradě

Clermont

Rok se s rokem sešel a opět jsme měli v Ostravě Plesné naši tradiční malou výstavu Lega.
Jako i předchozí ročníky jsme se soustředili na dětské vystavovatele, kde i letos byli rozdělení do 3 věkových skupin a soutěžili o ceny.

Akce proběhla jako vždy v poklidném venkovském duchu za podpory místních dobrovolníků a ostřílených velkých i malých vystavovatelů z blízkého i širokého okolí, kteří to opět nedělali pro peníze, ale pro lásku k plastovým kostičkám a úsměvům malých dětí a nejen jich  ::)

Hlavně musím poděkovat Kostkařům s jejich modely bez kterých by letošní ročník ani nebyl. Jmenovitě Lukáš, Pavel, Honza, Ondra, Kuba, Zuzka a Pavle za prodej šperků.

Termín:
2.-3.11.2024
Vstupné: 30Kč
Místo:
Ostrava - Plesná
Tělocvična DDM
Plocha:
cca 500m2
Vystavovatelů:
Dospělých - 9
Dětí - 25
Návštěvnost za oba dny:
Přibližně 650-700 (špatně se počítá kvůli rodinnému vstupnému)

Clermont

Fotky...

Clermont

Fotky...