Speed Champions 2025

Založil Anatyt, 21.11.2024, 17:50:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Petronel

Tohle je jako z Lega?? Jediný co tam poznávám je ta "zlatá cihlička" v černé barvě nahoře za pilotem. Jinak mi to už vůbec nepřipadá jako Lego. :o  Asi jsem už dinosaur a ty dílky tam vůbec nevidím a nepoznávám. ???

Ale ne, tak z blízka asi něco jo, ale to je šílený kam jsme se to dostali...takových různých vytvarovaných panelů, zaoblených dílků všech tvarů...

Anatyt

No a som zvedavý, ako dlho vydržia tieto dve samolepky. >:D Zejména tá na drsnom povrchu.

ditetemnaporad

poMOCník

Ještě že nesbírám formule!

milanv

Citace od: Petronel kdy 21.11.2024, 18:36:17Tohle je jako z Lega?? Jediný co tam poznávám je ta "zlatá cihlička" v černé barvě nahoře za pilotem. Jinak mi to už vůbec nepřipadá jako Lego. :o  Asi jsem už dinosaur a ty dílky tam vůbec nevidím a nepoznávám. ???
Hele, není to vůbec špatné. Samozřejmě, v jiných řadách to lze poznat snáz  >:D , ale křivdil bys jim. Ony jen matou ty tuny samolepek. Je jich tam tolik, že na každém modelu je lepidla tolik, že už bych uvažoval nad přejmenováním na "kráglovky" :) Ale bez nich bys hned poznal lego a naopak, co jsem viděl, tak speciálních dílů je tam minimum a je to hodně chytrý design. Dokonce se i liší jednotlivá auta, ale kráglovky to tak skryjí, že si toho málokdo všimne a bude to považovat za stejná autíčka v různých barvách...
Pán na Žlutém hradě

Anatyt

Začínam chápať to množstvo F1 v Legu. Myslel som, že je to vyslovene spolupráca Lego a F1, ale zisťujem, že to asi bude inak. F1 sa masívne objavuje tento rok aj u iných výrobcov (Hot-Wheels, Burago, COBI,...), čiže ono to asi bude kampaň asociácie F1 zacielená na mladšie ročníky a zrejme má súvis s poklesom sledovanosti F1 hlavne u mladších ročníkov.

Johny650

Nevíte prosím co znamená ten odpočet? Zdali půjdou koupit všechny naráz?
Dékuji

Stimpi

Odpocet by mohl byt do prvni velke ceny (australie za par hodin).

Najednou se vsechny fotmulky dali koupit jako jeden pakl na US amazonu. Co mame informace. Tak Lego je jako jeden celek prodavat nebude. Kdyz prolistujes katalog tak zjistis, ze 2 formule jsou urceny jen pro dospele (18+)

Johny650

Citace od: Stimpi kdy 15.03.2025, 22:42:44Odpocet by mohl byt do prvni velke ceny (australie za par hodin).

Děkuji. Já myslel, že tím odpočtem bude něco extra.

Anatyt

77240 Bugatti Centodieci

77239 Porsche 911 GT3 RS

77237 Dodge Challenger SRT Hellcat

77238 Lamborghini Revuelto & Lamborghini Huracán STO

MLT

Citace od: Anatyt kdy 01.05.2025, 10:00:2177240 Bugatti Centodieci

77239 Porsche 911 GT3 RS

77237 Dodge Challenger SRT Hellcat

77238 Lamborghini Revuelto & Lamborghini Huracán STO

Chybí ti tu to nejhezčí autíčko  ;)
https://www.lego.com/cs-cz/product/2-fast-2-furious-honda-s2000-77241

Anatyt

Jo, jo, ale to bolo už pred časom predstavené. Ale súhlasím, že je z tejto druhej vlny najkrajšie. To Porsche sa ani nepodobá na Porsche.

Tomik

Těšil jsem se na duo Lamborghini a když teď vidím, jak obě auta vypadají, tak vůbec nemám chuť si tento set pořídit. Huracán vypadá jako tuctové okruhové auto a Revuelto jako oranžový sporťák po crashtestu. Musím se hold smířit s tím, že jediné slušné Lambo, které v sérii Speed Champions vyšlo, je pořád jen Countach. :(
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr