CITY 2025

Založil Anatyt, 21.11.2024, 17:42:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Anatyt

Anatyt

OUCE! >:D

...a ďalšie CITY novinky. Nebude to len o formulách! ;)

https://brickset.com/sets/theme-City/year-2025

Anatyt

otaznik

Ehm, nazývat tu zastávku jako Central Train Station je docela odvážné..

Colonel32

Citace od: otaznik kdy 02.05.2025, 13:14:24Ehm, nazývat tu zastávku jako Central Train Station je docela odvážné..

Mám pocit, že Lego docela hřeší na Bricklink Designer Program. A že se oficiálního hezkého nádraží nedočkáme, protože kdo chce hezké nádraží, musí se spokojit s polooficiálním.

BlazejHolen

Citace od: Colonel32 kdy 02.05.2025, 21:12:46
Citace od: otaznik kdy 02.05.2025, 13:14:24Ehm, nazývat tu zastávku jako Central Train Station je docela odvážné..

Mám pocit, že Lego docela hřeší na Bricklink Designer Program. A že se oficiálního hezkého nádraží nedočkáme, protože kdo chce hezké nádraží, musí se spokojit s polooficiálním.

Kdo chce hezké nádraží, musí si ho postavit sám :) Zatím jsem neviděl nic z čeho bych si vybral... Ani Bl.

Anatyt

Ešte jedna CITY novinka, ale za veľa nestojí. Možno tak na diely.

https://brickset.com/article/121562/lego-city-the-city-tower-announced!

otaznik

Na čem ty LEGO City designéři jedou?!  ::)

Colonel32

Né každé dítě je natolik autistické, aby rovnou začínalo na modulárech, protože jsou nejvíc realistické.

otaznik

Nikdo tady nemluví o Modularech, ty ani v tématu City nevycházejí, ale to, co se v poslední době v City rodí za domky je něco strašlivého. Z mého pohledu to nemá hlavu ani patu - a to ani pro děti.

Hardegon

Citace od: otaznik kdy 18.05.2025, 09:13:43Nikdo tady nemluví o Modularech, ty ani v tématu City nevycházejí, ale to, co se v poslední době v City rodí za domky je něco strašlivého. Z mého pohledu to nemá hlavu ani patu - a to ani pro děti.

Naopak pro děti bych řekl, že tenhle mix policie, hasiči, jeřáb, raketa, skejtpark a metro jsou luxus. All in one.

yoshimaka

Citace od: Hardegon kdy 18.05.2025, 10:02:09
Citace od: otaznik kdy 18.05.2025, 09:13:43Nikdo tady nemluví o Modularech, ty ani v tématu City nevycházejí, ale to, co se v poslední době v City rodí za domky je něco strašlivého. Z mého pohledu to nemá hlavu ani patu - a to ani pro děti.

Naopak pro děti bych řekl, že tenhle mix policie, hasiči, jeřáb, raketa, skejtpark a metro jsou luxus. All in one.

Ač nerad, tak musím souhlasit: V CITY sehat hezký domek je problém - řešením (pokud nechci stavět MOCy) jsou Creator, Friends, případně úprava staveb v CITY. Ale co se týče tohoto "Akčního mixu", tohle nemá s domečky nic společného. Na druhou stranu: Ano, já být 8leté dítě, tak si to maximálně užiju! Tolik akce na takovém malém prostoru! Jen mě trochu zarazilo to graffitti na vagónu - s takovou se brzo dočkáme různých setů alá "Sprayer frayer"... Člověk by si na "stará kolena" řekl, že tento relikt devadesátek už nebude úplně běžně k vidění... V každém případě bych v rámci autenticity přidal ještě pár add-on packů: "Hobo", "Rowdie", "Drinkee-sleepy" atp. :-)
Lust och fägring stor

Anatyt

Ako, hrateľnosť tam asi je - OK, úloha splnená.. Ale te je tak všetko.

yoshimaka

Vidím dobře, že v okně je holub?
Lust och fägring stor

Anatyt

Áno, ale aj v iných setoch som ho zazrel. Napr. tu:
https://brickset.com/sets/60469-1

milanv

Díky za upozornění na holuby. Vůbec jsem si jich nejřív nevšiml a přitom jsou nádherní!
Pán na Žlutém hradě

milanv

Debatu ohledně výstavnosti setu jsem nepochopil - vždyť to je vlastnost řady Town/Legoland, později City. A vždycky byla - a je to tak správně, je to její účel, resp. účely dva: má být snadno sestavitelná a dávat mnoho možností na hraní. Přeci nelze míchat City s moduláry nebo sety 18+. Takže podle mě je tohle skvělý set. Jak píše @yoshimaka - být osmiletý kluk, bafnu to v hračkářství z regálu a za úprku jen volám přes rameno na prodavačku: "Máma je tamhle vlevo, ona vám to určitě zaplatí."
A největší trest by pro mě byl, kdyby mi to máma vzala pak z rukou, že teda ho zaplatila, když musela, ale dostanu to až pod stromeček. Vždyť je teprve květen, chápete?!  >:D
Pán na Žlutém hradě

otaznik

Citace od: milanv kdy 20.05.2025, 23:41:58Debatu ohledně výstavnosti setu jsem nepochopil - vždyť to je vlastnost řady Town/Legoland, později City. A vždycky byla - a je to tak správně, je to její účel, resp. účely dva: má být snadno sestavitelná a dávat mnoho možností na hraní. Přeci nelze míchat City s moduláry nebo sety 18+. Takže podle mě je tohle skvělý set. Jak píše @yoshimaka - být osmiletý kluk, bafnu to v hračkářství z regálu a za úprku jen volám přes rameno na prodavačku: "Máma je tamhle vlevo, ona vám to určitě zaplatí."
A největší trest by pro mě byl, kdyby mi to máma vzala pak z rukou, že teda ho zaplatila, když musela, ale dostanu to až pod stromeček. Vždyť je teprve květen, chápete?!  >:D
No, tak já být 8 letý kluk, tak bych to nechtěl, protože to nemá reálnou předlohu, je to totální zpatlanina. Hratelnost jsem si vždycky zajistil sám přestavbou na to, co jsem chtěl (když mě omrzela hlavní stavba).
Ale samozřejmě LEGO určitě dobře ví, co dělá a co dnešní děti budou chtít - jen mně se to nelíbí, což je samozřejmě irelevantní argument.

Mr. Cube

Mám to stejně jako Otazník - kdybych byl 8letý kluk, tak je to pro mě stejná splácanina, jako Time Cruisers, akorát bez té sci-fi nádstavby, takže nesmyslné a neatraktivní. V mých osmi jsem chtěl hrad Dragon Masters nebo "Tropický ostrov s lagunou" od Ostrovanů. A ze CITY 6552 :)
Ale to je jedno.

otaznik