Výloha k propagaci nové řady F1

Založil peki, 08.11.2024, 15:55:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Vasyk

Izabella08

Wernerovci také MOC děkují:):):)

sharkabrick

Připojuji se se slovy díků. Dnes jsem si balíček přebrala a rozbalila :)

poMOCník

Citace od: peki kdy 26.03.2025, 15:26:42Tady nějaké video na internetu

https://www.youtube.com/shorts/oa5quD05Imc

https://www.youtube.com/watch?v=dfKw9VbHABQ

To je super, teď teprv koukám!

Ta dráha bude přístupná pro děti v Lego House? Jestli jo, tak máme Skaerbaek letos jasný!

peki

Citace od: poMOCník kdy 07.04.2025, 09:50:03To je super, teď teprv koukám!

Ta dráha bude přístupná pro děti v Lego House? Jestli jo, tak máme Skaerbaek letos jasný!

Tahle ne, dráha byla rozebrána po natáčení, ale třeba bude něco jiného. Lego plánuje i v ČR nějaké akce v OC k F1.

peki

Citace od: peki kdy 03.04.2025, 11:15:46Ostatní cestou peki/přes Prahu, dám vědět až mi dorazí a budou v Praze)

Šipka předáno
Robkterýten, Igorus, Hačislav u Milav (Praha)

peki

Nevyzvednuté odměny u MIlanV Praha
pomocník (perníci)
Hačislav F1
Igorus F1
RObkterýten (přes Igorus) F1

Co s tím? M8m to vzít do aukce na Ostravu (vydražit ne jako kurýr na předání :) )

peki

Jak jste na tom s nadzemním modulem, blíží se čas přesunu do OC Leťňany po 9.5.2026 

Borun

Citace od: peki kdy 16.04.2025, 14:26:31Jak jste na tom s nadzemním modulem, blíží se čas přesunu do OC Leťňany po 9.5.2026 
[/quote
Dodělám tento víkend a příští týden pošlu přes spojku do Hradce Vasykovi

Vasyk

Citace od: Borun kdy 16.04.2025, 15:45:08
Citace od: peki kdy 16.04.2025, 14:26:31Jak jste na tom s nadzemním modulem, blíží se čas přesunu do OC Leťňany po 9.5.2026 
[/quote
Dodělám tento víkend a příští týden pošlu přes spojku do Hradce Vasykovi
Vasyk do Letňan nejede. Ale mohu popřemýšlet o přiblížení do Prahy.

Robkteryten

Citace od: peki kdy 15.04.2025, 13:54:06Nevyzvednuté odměny u MIlanV Praha
pomocník (perníci)
Hačislav F1
Igorus F1
RObkterýten (přes Igorus) F1

Co s tím? M8m to vzít do aukce na Ostravu (vydražit ne jako kurýr na předání :) )

Vyzvedne mi to Igorus, když to nejde poslat jak jsme se domluvily. To že to je u MilanV sem se dozvěděl až teď. díky

Izabella08

Ano, počítáme s tím:)

Stimpi

Počítám s termínem, ještě jsem nezačal ... přemýšlel jsem jak ho tematicky nasměrovat (restaurace, tiskové centrum, hotel, salonek,...)

peki

Deinstalace 6.5 navečer.
Kdo by mohl přijít pomoct? Budeme to balit a složíme do skladu.
Je potřeba domluvit instalace (co nejdříve) po deinstalaci (včetně přesunu do OC Letňany)

peki

Akcí bude více (ne více místech) tohle je první.

peki

Změna

Deinstalace 5.5 navečer.
Instalace 6.5 přes den.
Peki
Milanv

Přidal by se ještě někdo?

.

milanv

Rozhovor s Milanem Reindlem nad jeho novou formulí Technic, se spoustou detailů o designu apod.:

Pán na Žlutém hradě

Borun

Dotaz. V časti nad boxy rozdělit budovu ještě mezipatrem nebo nechat jen přízemí? Jde mi o to ,že pak při nasvícení bude v tom spodním tma.

Stimpi

Povezu vrsek. Muzu pomoc na instalaci nebo deinstalaci.

peki

Citace od: Borun kdy 19.04.2025, 10:19:56Dotaz. V časti nad boxy rozdělit budovu ještě mezipatrem nebo nechat jen přízemí? Jde mi o to ,že pak při nasvícení bude v tom spodním tma.

Ideálně bez přízemí. Světlo bude pouze od stropu.

Borun

Citace od: peki kdy 19.04.2025, 12:45:06
Citace od: Borun kdy 19.04.2025, 10:19:56Dotaz. V časti nad boxy rozdělit budovu ještě mezipatrem nebo nechat jen přízemí? Jde mi o to ,že pak při nasvícení bude v tom spodním tma.

Ideálně bez přízemí. Světlo bude pouze od stropu.
bez přízemí jsi myslel jen přízemí že ?🙂

peki

Ano. Bez mezipatra.

Je také možné udělat jiný modul, jenom plochý, občerstvení, nebo pódium pro vítěze atd.

Borun

Hotovo. Ještě během týdne dodělám loga a nějaké polepy. Do Prahy doručím přes spojku.

Stimpi

Citace od: peki kdy 17.04.2025, 15:59:17Změna

Deinstalace 5.5 navečer.
Instalace 6.5 přes den.
Peki
Milanv

Přidal by se ještě někdo?

.

Modul privezu 5. na deinstalaci a pomuzu samozrejme s deinstalaci.

šipka

Další vrchní díl. Světlo je orientační. Uchycení nachystáno dle Milanova požadavku.

Stimpi

Citace od: šipka kdy 25.04.2025, 10:08:01Další vrchní díl. Světlo je orientační. Uchycení nachystáno dle Milanova požadavku.

Narazil jsem na několik verzí bočního profilu horního dílu (viž předchozí příspěvek a třeba přiložené foto). Který je správně?

Dole pod okny nejspíš 1 brick a nahoře?

Díky

Izabella08

Ahoj kolegové,

s Wernym jsme postavili horní díl jako odpočinkové Game Centrum, ve kterém se hrají i F1 hry a závody:)
Model dovezeme k pekimu do práce ve středu 30. 4.

Borun

Citace od: Stimpi kdy 25.04.2025, 20:16:27
Citace od: šipka kdy 25.04.2025, 10:08:01Další vrchní díl. Světlo je orientační. Uchycení nachystáno dle Milanova požadavku.

Narazil jsem na několik verzí bočního profilu horního dílu (viž předchozí příspěvek a třeba přiložené foto). Který je správně?

Dole pod okny nejspíš 1 brick a nahoře?

Díky
Dole jeden brick. Bylo to někde v předchozích příspěvcích upřesněno.  A vrch taky jeden brick. Já tam mám více vrstev plate ,protože jsem z nich po obvodu udělal atiku a je to teď mnohem pevnější kvůli otevírání a instalace světelné rampy.

Stimpi

Jde mi o to ze kazdy to ma jinak vysoke...  Spodek je dohodnutej. To je v poho ale vrsek ma kazdej jinak a nejsem si jistej jestli to nebude vypadat divne. Podle me by to melo bejt jednotny

peki

Citace od: Stimpi kdy 27.04.2025, 12:47:15Jde mi o to ze kazdy to ma jinak vysoke...  Spodek je dohodnutej. To je v poho ale vrsek ma kazdej jinak a nejsem si jistej jestli to nebude vypadat divne. Podle me by to melo bejt jednotny
Vršek je 1 brick + 2 plate. Je to vidět na těch prvních modulech, které jsou už ve výloze.