Noir - Případ červené ryby

Založil Hardegon, 14.05.2024, 09:17:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Ve sběratelských figurkách 71045 se objevil skvělý detektiv, který mi hned vnuknul nápad a celý MOC v tomhle černobílém stylu.

Už při stavění padla doma otázka: "A co se vlastně stalo? A kdo to udělal?" A od té doby mě baví poslouchat názory lidí, kdo je vlastně vrah a jak to celé bylo. S tímhle modelem určitě budu jezdit na výstavy a ptát se lidí  >:D

Foton

Skvělý nápad i provedení.
Tak trochu jak SinCity (černobílá + výrazná barva).
Rozhodně bych ty příběhy od lidí někam zapisoval.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

milanv

Jé, tak to jsi mi udělal radost! Kolik už to je let, co jsem černobílou scénkou začal filmový projekt... A od té doby nevím o žádném ČB projektu, až teď tvoje viněta. Navíc opravdu povedená a vtipná. Začíná mi hlavou běhat množství myšlenek, co že se tam stalo :)
Pán na Žlutém hradě

Igorus

Já si právě vzpomněl na Takovnou normální rodinku od Milana. Ale ten tvůj nový model se mi taky moc moc líbí. Výborný nápad a zpracování :)

Hardegon

Kluci, moc díky. :)

Citace od: milanv kdy 15.05.2024, 11:22:22Jé, tak to jsi mi udělal radost! Kolik už to je let, co jsem černobílou scénkou začal filmový projekt... A od té doby nevím o žádném ČB projektu, až teď tvoje viněta. Navíc opravdu povedená a vtipná. Začíná mi hlavou běhat množství myšlenek, co že se tam stalo :)

Právě ta tvoje původní scénka se mi párkrát v hlavě objevila. Ale jak psal Foton, celé jsem to trochu víc směřoval k Sin City.

No a příběhů už jsem slyšel spousty. Za pachatele už byli obviněni všichni a skoro všechno. Včetně té sovy nahoře na budově, která měla být jen jako výzdoba domu.  >:D

milanv

Tak to je jasné, sova mě napadla první :)

Udělal's to parádně, protože co je lepší model než ten, který inspiruje k otázkám a zkrátka zaujme?
Pán na Žlutém hradě

Hardegon

Citace od: milanv kdy 16.05.2024, 10:07:53Udělal's to parádně, protože co je lepší model než ten, který inspiruje k otázkám a zkrátka zaujme?

Neumim moc stavět modely, které mají funkce nebo se hýbou. Tak si to začnu kompenzovat tím, že si diváci budou vymýšlet vlastní příběhy  ;D