Jubilejní 10. ročník LTTT

Založil peter, 03.04.2024, 14:10:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

HD

No, hodila by se mi více sobota, ale pokud by přesun závodu znamenal lepší počasí, uvažoval bych.
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

bejver

HD

Ahoj, měl by někdo z účastníků závodu na prodej 2ks velkých traktorových pneumatik (107mm)? Bez ráfků. Mohu případně i vyměnit  za malé traktorové pneumatiky (81mm). Nebo pneu z Unimogu.

Drtikol

Citace od: HD kdy 03.10.2024, 13:35:23Ahoj, měl by někdo z účastníků závodu na prodej 2ks velkých traktorových pneumatik (107mm)? Bez ráfků. Mohu případně i vyměnit  za malé traktorové pneumatiky (81mm). Nebo pneu z Unimogu.

Ahoj, mám zrovna 2 navíc, kterých se chci zbavit :) Přivezu a domluvíme se.

peter

Citace od: HD kdy 02.10.2024, 22:20:34pokud by přesun závodu znamenal lepší počasí, uvažoval bych
Ahoj, takže dle předpovědi a s přihlédnutím k dalším aktivitám a plichtě v hlasování jsem se rozhodl, že závod se uskuteční v NEDĚLI tj. 6. října. Deště už jsme si užili dost a jelikož jde o poslední závod, tak chci aby počasí umožnilo kvalitní závod, který tak nebude nijak uspěchaný. Děkuji za pochopení a věřím, že mé rozhodnutí bude ve výsledku bráno kladně.

Níže uvádím seznam posádek a také harmonogram soutěžního dne:

Startovní listina přihlášených posádek:
  • HD
  • Jirka Bejvl
  • Rixin
  • Drtikol
  • knoterdo
  • Psychoward666
  • Mech
  • Slezi
  • Kovalski

Harmonogram
10:00-10:30 Sraz účastníků v lokalitě závodu
10:30-17:00 Soutěžní jízdy v sekcích
17:00-17:30 Ukončení jízd a závěrečné shrnutí
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

PsychoWard666

Ahoj, bohužel v neděli se nemohu zúčastnit, už mám jiné plány co nemohu zrušit, takže si užijte závod beze mě a uvidíme se na vyhlášení  :)

Drtikol

Ahoj, tím pádem se bohužel také musím odhlásit ze závodu. Stejně jako psycho v neděli nemohu.

Rixin

Díky za email Petře, fórum jsem nesledoval a tak zdravím i ostatní  :)
Na neděli se přizpůsobím a je to pro mě i blíž, snad bude počasí.

peter

Ještě jednou moc děkuji všem, kteří se jakkoliv zapojili do letošního ročníku LTTT. V neděli proběhl závěrečný závod, který byl z mého pohledu asi nejlepší z letošní sezóny. Všechny posádky se snažili o každou branku a tak o napětí nebyla nouze až do poslední chvíle. O tom, jak tento závod dopadl a potažmo tak celá sezóna, si ještě budete muset počkat tradičně do slavnostního večera. Tím se dostávám k tomuto slavnostnímu zakončení.

Slavnostní večer, kde dojde k zveřejnění celkových výsledků a tím k vyhlášení mistra LEGO Technic Truck Trial jubilejního 10. ročníku se uskuteční v tradiční pátek a sice 15. listopadu od 18:00 v restauraci u Holečků - viz web LTTT.

Budu moc rád, když se sejdeme v opravdu hojném počtu a oslavíme těch z mého pohledu neuvěřitelných 10 sezón! Posílejte mi tak vaše přihlášky a nebojte se pozvat své blízké, známé, kamarády a všechny, kteří vám pomáhali, nebo se byli podívat jen jako diváci, či se jen chcete podívat a setkat společně s dalšími fanoušky LTTT nebo jen toho našeho "plastového" hobby.

Zároveň budu rád, když se zapojíte i do tradiční doplňkové zábavy, kterou letos věnujeme minivozidlům a sice autobusům. Základem tak bude sestavit plnně dálkově ovladatelný autobus o maximálních rozměrech 8x20 studů, za který bude možné připojit vlek na kola či loďky pro tu správnou dovolenou/výlet :D . Autobus tak musí obsahovat tradiční zápoj, pro připojení

Listina přihlášených hostů:
  • Peter +3
  • HD +1
  • Psychoward666
  • Bejver +3
  • Drtikol
  • Michal Moučka
  • Měch
  • Knoterdo +1
  • JardaKovalski +3
  • AllGrip
  • Slezi

tj. celkem: 22 osob
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

HD

Mockrát díky za perfektní sezonu, a už se těšíme na vyhlášení. 

- HD+1

HD

Ještě provokativní dotaz - autobus tedy bude třeba ovládat jen pomocí originál komponent, nebo bude možné používat i SBrick a BW, případně i další alternativy?
A co neoriginální mikromotory?
Zápoj musí být součástí obrysu vozu?

PsychoWard666

Určitě se zúčastním, jenom ještě upřesním jestli budu mít nějaký doprovod.

peter

Citace od: HD kdy 07.10.2024, 10:05:56Ještě provokativní dotaz - autobus tedy bude třeba ovládat jen pomocí originál komponent, nebo bude možné používat i SBrick a BW, případně i další alternativy?
Zápoj musí být součástí obrysu vozu?
Klidně i alternativy, ale vše musí být maximálně replika originál LEGO dílů, tzn. žádné custome elementy.

peter

Citace od: HD kdy 07.10.2024, 10:05:56Ještě provokativní dotaz - autobus tedy bude třeba ovládat jen pomocí originál komponent, nebo bude možné používat i SBrick a BW, případně i další alternativy?
Klidně i alternativy, ale vše musí být maximálně replika originál LEGO dílů, tzn. žádné custome elementy.
Citace od: HD kdy 07.10.2024, 10:05:56Zápoj musí být součástí obrysu vozu?
Ball joint může být vně.

HD

Ok, díky za info. Omlouvám se, vyzkoušeno že nic z toho kromě napájení nebude potřeba.

Rixin

Supr závod, fakt sem si to užil, ale nemám žádný fotky.
Chtěl jsem tedy poprosit jestli byste mi vy co máte na fotkách ten červenej Powerwagon nenasdíleli nebo neposlali nějaký na Rixin@seznam.cz

Do hospody to nejspíš nezvládnu  :-\

bejver

Děkujem za sezónu, výborná práce! Pár foteček ze závodu: https://disk.yandex.com/d/Qf95p_ENco79uw
Těšíme se na vyhlášení a doprovodné akce. Ještě si vememe pár dní na promyšlení kolik lidí a autobusů přijede.

PS: Rixinovi pošlu ještě nějaký Dodge, něco ještě máme z telefonů.

bejver

Rixin

Moc díky! Taky posilam nejaky fotky, ke stažení zde

Drtikol

Ahoj Petře,
hlásím se na vyhlášení (bez doprovodu). Makám na autobusu, nacpat vše do tak malého rozměru je výzva :D

Michal Moučka

Jestli jsem též zván, tak bych se na vás přišel opět podívat  8)  ;)

Rixin

Já se najisto nezvládnu zúčastnit, mrzí mě to, ale manželka má ten večer slučák v Bratislavě a na mě zbude hlídání dětí. O bus se  ale taky pokouším, ten rozměr je supr výzva.  Pokud by byl na kabel, tak se vejdou možná i sedačky. Na buwizz verzi tak jedině nálepky oken  ;D

bejver

Ahoj.

Bejverové hlásí účast na vyhlášení v plném počtu 4. Počet autobusů upřesníme...

Těšíme se, HaKaJaT.

Michal Moučka

Citace od: bejver kdy 17.10.2024, 10:17:46Ahoj.

Bejverové hlásí účast na vyhlášení v plném počtu 4. Počet autobusů upřesníme...

Těšíme se, HaKaJaT.
4 lidi se vejdou do jednoho autobusu, ne?  >:D

PsychoWard666

Tak potvrzuji účast a nakonec tedy budu bez doprovodu.

Autobus připravený  :D

knoterdo

Tak aj potvrdzujem účasť z doprovodom.
Krabička na kolesách hotovo.

Měch

Svou účast jsem již potvrdil, ale nyní potvrzuji i přítomnost arktického MHD ;D
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

HD

Ahoj, 
Můj busík je už taky připraven. Dorazíme dle dřívější přihlášky ve dvou. 

JardaKovalski

Také hlásím účast na vyhlášení o celkovém počtu tří osob. ;)

Ohledně autobusu zatím nemám nic funkční a času mi moc nezbývá tak soutěž asi vynechám. :-\

bejver

Zdravím!

Plánuji ubytování v Praze po vyhlášení... a zjišťuji, že to tedy je oříšek. Zkusím tedy - někdo z Prahy znalých - neměli byste tip na šikovný hostelík nebo něco rozumného po trase Áčka?

Díky, Bejvlojc.