Kostky v Plzni 2025

Založil Hardegon, 06.02.2024, 13:13:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Úvodní příspěvěk. Bude postupně aktualizován.

V roce 2025 bude 3. víkendová výstava v Plzni. Termín 8.-9.2.

Hardegon

Mám potvrzený termín 8.-9.2. 2025. Bude to jen malá hrací výstava pro pár vastavovatelů. Přihlášky tedy neotvírám.

Sandokan

Ahoj Marku.
Kde bude výstava probíhat?

Hardegon

Citace od: Martin M kdy 16.07.2024, 19:06:31Ahoj Marku.
Kde bude výstava probíhat?

V Totemu na Bolevci. Krásné čisté prostory ideální na hraní.

peki

Přidán link do globálního kalendáře akcí
odkaz

Prosím o (až bude) :
-popis akce v AN
-plakát

Po akci :
počet vystavovatelů
link pokud bude na soc média
počet návštěvníků celkem
ideálně odhad
0-12
13-18
19 - a více

Hardegon

O víkendu proběhla úspěšně další akce Kostky v Plzni 2025.

Z Kostek se účastnili:
Ryxe + Sanna
Mirek
Dany + Domča
Rob + malý Rob
Nikolinek
BlackJoe
Hardegon

Všem moc díky!

Odkaz na FB akci.

Celkem se nám protočilo 1200 návštěvníků.
Dětí bylo tak 50%, ale neumim to rozdělit podle věku. Pokud třeba, klidně na třetinky.

Akce byla ve výrazně menší prostorách než velké akce 2019 a 2022, ale za mě o to lépe. Bylo to malé, příjemné, já nestavěl desítky metrů stolů. Kompletní instalace byla od přebrání prostorů za 4 hodiny hotová. V neděli 2 hodiny po uzavření výstavy bylo vše v původním stavu.
Od návštěvníků vlastně jen pozitivní reakce. Navíc spousta zajímavých podnětů na další ročníky, takže bych akci v budoucnu rád zopakoval.

Ethan

Zajeli jsme se tam taky podívat, protože to je asi jediná letošní plánovaná akce, která je v rozumné vzdálenosti od nás, a bylo to parádní! Sice trochu menší, než jsem čekal, ale samé krásné věci. Syn i žena jako jednoznačně nejhezčí označili dortu s továrnou uvnitř, já osobně měl favoritů aspoň polovinu všeho vystaveného :)

Robkteryten

Ještě jednou moc díky za pozvání. Byla to super akce.

Hardegon

Citace od: Robkteryten kdy 11.02.2025, 15:51:27Ještě jednou moc díky za pozvání. Byla to super akce.

Já děkuji za skvělou základnu, obsluhu baru a super společnost.

Citace od: Ethan kdy 11.02.2025, 13:59:17Zajeli jsme se tam taky podívat, protože to je asi jediná letošní plánovaná akce, která je v rozumné vzdálenosti od nás, a bylo to parádní! Sice trochu menší, než jsem čekal, ale samé krásné věci. Syn i žena jako jednoznačně nejhezčí označili dortu s továrnou uvnitř, já osobně měl favoritů aspoň polovinu všeho vystaveného :)

Děkuji. Určitě se příště ozvi, že tam budeš. Rád potkám Kostkaře osobně. ;)