Icons 2024

Založil Anatyt, 06.10.2023, 23:25:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

STARHAWK

o polnoci este nebolo, cca 5min pred 1:00 ma hodilo do fronty a refreshovalo kazdych 20min, asi o 1:15 som mohol objednavat, objedna, pockal este nejakych 15min na potvrdzujuci mail a mohol ist drichmat

potom uz rano okolo 10tej ked som skusil kuknut ci je to este k dispozicii, tak uz nebolo - doobjednavka ale bez GWP

bohuzial, pri takychto ziadanych veciach je nutne ostavat po polnoci hore, lebo to vydrzi len par hodin
obcas to vydrzi do rana ale tuna to bolo asi silne ziadane a aj priekupnici si na tom urcite chceli privirobit

mesje

toto tu uz riešime asi 15 rokov pri kazdej zaujimavej novinke - vzdy sa to "prekvapivo" vypreda za noc a nikdy toho TLG nevyrobi dost...
ja som vahal, ci to brat hned, a ked som sa rozhodol rano, tak uz bolo neskoro :-)
takze moje prachy pojdu zase do TLG neskor, a znižene o maržu pre ineho predajcu, ak im to nevadi, ich problem, mohli zarobit viac a rychlejsie...

Anatyt

Ešte to môžu po čase znovu zaradiť, ako už X iných GWP.

winring

A nebo to přestaňte od těch překupníků kupovat a oni to přestanou vykupovat. Když si vydělají jedním ponocováním 2500,- aniž by jim to ještě dorazilo domů, tak se není čemu divit.

mesje

Citace od: Anatyt kdy 02.06.2024, 10:15:35Ešte to môžu po čase znovu zaradiť, ako už X iných GWP.

toto je moc specificky bonus, aby ho este znovu zaradili...

Citace od: winring kdy 02.06.2024, 10:23:07A nebo to přestaňte od těch překupníků kupovat a oni to přestanou vykupovat. Když si vydělají jedním ponocováním 2500,- aniž by jim to ještě dorazilo domů, tak se není čemu divit.

v mojom pripade naopak, bonus by de facto znizoval cenu setu, ktory si za plnu cenu nechcem kupit...

richchie

ja som objednaval barad dur v sobotu rano o 7:00 a stihol som aj GWP tak ako tak citam bol som jeden z poslednych komu sa to este podarilo

rainfall

Citace od: richchie kdy 03.06.2024, 12:34:32ja som objednaval barad dur v sobotu rano o 7:00 a stihol som aj GWP tak ako tak citam bol som jeden z poslednych komu sa to este podarilo

Presne tak, ano to si bol a myslim, ze mozes vyskakovat meter20.. Volal som na LEGO linku a povedali, ze bohuzial uz nie je a mozno ani nebude 40693. V Prahe v obchode mi povedali, ze 10333 nemaju momentalne a prvy den mali tak do 10x GWP, takze skutocne ultra exkluzivny setik.  8)
LZ

Anatyt

Foton

Někteří mají i víc jak 20 kusů!
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Technicman

Citace od: Anatyt kdy 03.06.2024, 14:51:58Hezky... A přitom taková blbost, co? ;D

https://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?S=40693-1#T=P
Citace od: rainfall kdy 03.06.2024, 14:29:06
Citace od: richchie kdy 03.06.2024, 12:34:32ja som objednaval barad dur v sobotu rano o 7:00 a stihol som aj GWP tak ako tak citam bol som jeden z poslednych komu sa to este podarilo

Presne tak, ano to si bol a myslim, ze mozes vyskakovat meter20.. Volal som na LEGO linku a povedali, ze bohuzial uz nie je a mozno ani nebude 40693. V Prahe v obchode mi povedali, ze 10333 nemaju momentalne a prvy den mali tak do 10x GWP, takze skutocne ultra exkluzivny setik.  8)
V Praze hned po otvíračce jsem viděl minimálně 30ks GWP.

Anatyt

Lambo. Dobre vidím dvojmontáž na zadnej náprave? ;D  ;D  ;D

https://brickset.com/article/110654/lamborghini-countach-revealed!

Tomik

Citace od: Anatyt kdy 06.06.2024, 19:32:11Lambo. Dobre vidím dvojmontáž na zadnej náprave? ;D  ;D  ;D

To byla jedna z prvních věcí, kterých jsem si všiml a 3D animace na stránkách Lega to jen potvrdila. Je zajímavé, že u náklaďáků se tupláků nedočkáme a Lambo k nim přijde jako slepý k houslím. >:D

Za mě pěkný model, který si chci pořídit a postavit. Jen škoda, že ho neudělali v jiné barvě. Takhle to až příliš připomíná nedávné Porsche 911 s jeho neoficiálním alternativním modelem...
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

ramsey1

Zas tahle barva je ideální, až vás přestane bavit, tak časem budete mít žluté Lambo  >:D

Anatyt

Tomik

www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Anatyt

Pýtali sa dizajnéra Lamba, prečo nevyrobili nové, širšie pneu pre to Lambo, miesto dvoch pneu vedľa seba. Povedal že zvažovali to, ale zamietli to, pretože by trebalo vyrobiť 2 nové pneu + 2 nové ráfiky a nie sú si istý, či by to našlo inde uplatnenie.
To si robia kozy, nie? Už na tom Sennovom McLarene F1 by sa to vzadu uživilo a nepochybujem, že na ďalších X modeloch v budúcnosti. Proste si len ulahčili prácu, resp. ušetrili (na nesprávnom mieste).

martindavid

Jakého dizajnera :laugh:  vždyť to vypadá  skoro jako kopie alias čína koupím návod udělám set=nepotřebuji designéra.
Ale k těm kolům vypadá to fakt příšerně,
Alespoň vím že kdych si tenhle set koupil tak by z toho možná šel pěkný kamion má to přeci 6 kol >:D

peter

Jako není to ideální, o tom žádná, ale zas takovou tragédii bych v tom taky neviděl. Ostatně tupláky se objevili už dříve v setech, kde by je nikdo nečekal a opravdu tam neměli co dělat. Myslím, že se to také přežilo a dokonce to jsou/byly oblíbené stavebnice. Tady to vlastně oproti jiným ani není moc vidět.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Anatyt

Kde sa objavili tupláky kde nemali byť? ;)
Tak niekomu tam vadia study, mne nie, ale pneumatiky sú vecou dizajnu. Veď Lego nemalo nikdy problém s novými pneu a diskami. Sú najväčší výrobca pneu na svete! :D Preto si myslím, že do toho sa investovať malo a určite by to našlo uplatnenie aj v budúcnosti. Veď koľko dielov vyrobili len pre jediný set a určite by sme medzi nimi našli aj kolesá! >:D

rainfall

Tak schvalne, podarilo sa Vam niekomu kupit wolfikov?
Zo setu Středověké náměstí 10332.
Minifig ID: 6490318/76382 za pouhych 33,19 Kč =)
Ak to uvidite nahodou skladom, prosim dajte echo, vdaka.
LZ

STARHAWK

Citace od: rainfall kdy 04.07.2024, 11:04:34Tak schvalne, podarilo sa Vam niekomu kupit wolfikov?
Zo setu Středověké náměstí 10332.
Minifig ID: 6490318/76382 za pouhych 33,19 Kč =)
Ak to uvidite nahodou skladom, prosim dajte echo, vdaka.

Nie, nestihol som to tam najst, kozy este boli, tak 2 som dokupil.
Wolfikov som si uz kupil od prepredajcov na FB - na BL ich maju od cca 3e niektory predajcovia dost vela

Podarilo sa mi len tych poddanych z kazdeho par ks.

Pre mna to telo wolfikov aj tak nie je uplne ze armybuilder. Tieto pouzijem na elitu/panov/krala a na armadu tie stare tela. Mam par ks tych exclusivnych co boli ako privesok a tych som pouzil na elitnych bodygardov pre vlcieho krala.

BTW ak niekto ma ten novy ninjago dielik - ten naramennik zo setu 71818 aj to nove wolfpack telo - mozem poprosit foto, ako to vypada dokopy ? Vopred dakujem.

phoenicis

Anatyt

Anatyt

Tohoročný prírastok do Zimnej dediny je Santova Pošta. Ale už sme tu mali aj krajšie sety.

https://brickset.com/article/113772/this-year-s-winter-village-set-revealed!