Albert 2021

Založil Johny650, 07.11.2021, 21:51:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

XPete-1

Jinak z čerstvě nabytých zkušeností mohu říct, že určitě to nesbírat v aplikaci (ofiko v ní stačí na jednu vyplněnou kartičku pět bodů/nálepek místo šesti), ale fyzicky. Na kase jsou schopni odmotat i více jak dvojnásobky toho, co by vám správně náleželo. Pochopitelně neuškodí větička typu "Můžete mi dyžtak dát trochu víc?"  :D

XPete-1

:D To bude teprve lovecká sezona.  :D

Tomik

Citace od: Fricoolinek kdy 27.11.2024, 00:14:21:D To bude teprve lovecká sezona.  :D
Díky za tip. Dnes ráno jsem byl v albertu na Chodově a výběr slušný, sleva 40% na všechno LEGO s výjimkou setů z akce za body. Bral jsem Creator T-rexe a duplo pro juniora.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

XPete-1

Je to opravdu unikátní akce, k radosti mnohých už každoroční. Osobně si myslím, že ani na v akcích na netu nelze dosáhnout tak brutálně nízkých cen.

...za 479 Kč se podařilo na nalovit adventní kalendáře Star Wars, Harry Pottera i Spider-Mana. A to až v sobotu odpoledne (Čestlice).

Colonel32

Neměla akce Albert Lego za body trvat až do půlky ledna? Pamatuju si info na webu i v aplikaci.

Najednou na webu nic není, v aplikaci je nová prázdná kampaň od 1. do 15. ledna, na kterou se dají sbírat body, ale nic za níc nejde koupit a všechny nevyužité body na Lego mi vynulovali.

bubutymmy

No jo. Naštěstí jsem šel na Silvestra zkontrolovat výprodeje dobrot před svátkem a známky jsem vynuloval sám... Stránka Albert.cz/Lego taky nefunguje. A na internetovém archivu Wayback Machine to zrovna tentokrát nezachytili.

Colonel32

https://www.albert.cz/sbirejte-body/lego

od 26.3.

Je možné, že se podmínky ještě změní. Pokud ne, tak zdražili na 35 za pytlík s appkou a 40 za pytlík bez appky.

Colonel32

Nové polybagy v rámci akce Lego za body v Albertu jsou papírové.

Vypadá to tak strašně jak to zní.

racco42

Citace od: Colonel32 kdy 26.03.2025, 16:35:07Nové polybagy v rámci akce Lego za body v Albertu jsou papírové.

Vypadá to tak strašně jak to zní.

Myslíš "papírový plastový pytlík"? Jo to zní hrozně  :)