PsychoWard666 garage

Založil PsychoWard666, 06.08.2021, 20:20:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

PsychoWard666

Tak autobus sestavený, jediný problém je, že na zpátečku při zatáčení lehce drhli pneumatiky, tak jsem tam zatím nechal jenom samotné ráfky.

Chci tam zkusit ještě jedny pneumatiky, jestli to nebude lepší, ale bohužel mám jenom jeden kus.

PsychoWard666

Tak pro případ, že by někdo měl zájem tak jsem udělal návod na lehce upravený autobus co jsem použil na vyhlášení výsledků trialu. Změna je v pohonu obou kol, má to sice menší rejd, ale je to lépe ovladatelné a při rozjezdu to nejede na jednu stranu.

Návod je k zakoupení na Rebrickable

A video ze závodu

PsychoWard666

Pomalu stavím auto na expedici a rozhodl jsem se pro malý Kei Van....jak moc špatný to byl nápad se ukáže v terénu  :D

Nějakým způsobem se mi tam podařilo nacpat dva XL motory pro pohon a 3 L motory pro převodovku, zatáčení a naviják. Venku budu testovat o víkendu a pak už jenom na to udělat nějakou hezkou karoserii se zahrádkou. Těžiště vychází překvapivě docela rozumně, cca 2 study od prostředka směrem dozadu.

PsychoWard666

Pomalu se chýlím ke konci, ale při testování venku jsem vzhledem k vyšší hmotnosti narazil na problém s přeskakováním ozubených kol, naštěstí v místě kde by neměl být problém to zpevnit.

Pohon 4x4 bez diferenciálů a výkyvné obě nápravy

2x XL motor pro pohon
1x L motor pro zatáčení
1x L motor pro převodovku
1x L motor pro naviják
2x HUB

Na zahrádce jsou náhradní baterie (se "solárními panely"), desky na podložení kol v případě zapadnutí, rezerva, kladky a dvě lana