Borunovy zvířátka

Založil Borun, 02.04.2021, 22:50:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Borun

Jaro je v plném proudu a s ním se začínají vracet i čapi.
 Ten můj přiletěl už v zimě a jen jsem čekal na jarní počasí s premiérou. Použito bylo něco kolem 3000 dílků a váží pět kilo. Je o pár centimetrů menší než skutečný,ale to zase dohnal váhou, kterou má oproti skutečnému zhruba o jeden a půl kila více.

Hana129

Další jak skutečné zvířátko. Moc pěkná práce.

milanv

Abych se přiznal, tak nejdřív jsem si říkal, že na mě je to už moc velké - ale pak jsem se na to začal koukat pořádně a je tam tolik pěkných nápadů a stavebních technik a celkově je to "jak živé", že se ti omlouvám za svůj první dojem :)

Jo, a abych nezapomněl: Dita se tě chce na něco zeptat, ale já ji nechám, ať za ní netlumočím :)
Pán na Žlutém hradě

Izabella08

Pavli, borec jsi! Výběr motivu i provedení v životní velikosti...krása! Navíc se mi líbí, jak jsi jednoduše zajistil jeho stabilitu:)

Mcmatus

Na to nejde říct nic jinýho než že je to dokonalý. Ale tu žábu mohl držet v zobáku  ;D

Anatyt

Až teraz som si to všimol - dokonalosť sama!

Pool

Pecka, ježík i čáp (tady by chtělo přidat pár palců nahoru, chybí mi tu mezi smajlíky ;D

Borun

Těším se vždy až přijdou letní vedra a já se zavřu do pracovny a s pohodovou muzikou a ošlehanou tváří od ventilátoru se vrhnu na další položku ze seznamu staveb . Opět jsem si vybral barvu některými staviteli oblíbenou a některými nenáviděnou. V každém případě u nás těžce sehnatelnou ve větším množství. Krajta zelená ("Boženka") je v životní velikosti a má 1.6 metrů z téměř 5 tis. dílků.

Borun

Další přírůstek v mém zvěřinci. Kachna divoká. Právě ty její barvy se mi líbily už dávno. Hlavně ta dark Green. Bohužel jsem pozdě zjistil ,že zrovna v téhle barvě se nevyrábí slope curved 4x1. Je to jeden z dílků ,který hodně používám a docílit požadovaného zaoblení 3x1 a 2x1 mi dalo zabrat. Kachna je v životní možná lehce nadživotní velikosti a má cca 3500 dílků.

Chairudo

Parádní nápad  :o

Barvami super, jen si opět dovolím konstruktivní poznámky 🙂

Oči bych dal o 1 stud dolů a 1 stud dopředu, to je myslím přesnější poloha a možná jestli by šlo krk maličko ze 2  study protáhnout a naklonit?
Vycházím z tohoto obrázku

https://www.zachytame.cz/kachna-divoka

Jinak fakt super 🙂
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Izabella08

Další paráda...téměř NIKDY neuhodneme, co stavíš:)
Pavli, Ty jsi měl být zvěrolékař anebo min. chovatel!!!

Hana129

Další moc krásné zvířatko.

Borun

Citace od: Chairudo kdy 15.03.2025, 20:43:51Parádní nápad  :o

Barvami super, jen si opět dovolím konstruktivní poznámky 🙂

Oči bych dal o 1 stud dolů a 1 stud dopředu, to je myslím přesnější poloha a možná jestli by šlo krk maličko ze 2  study protáhnout a naklonit?
Vycházím z tohoto obrázku

https://www.zachytame.cz/kachna-divoka

Jinak fakt super 🙂

Ta prvni fotka v tvém odkazu byla předlohou. Krk jsem naopak snižoval. Oči jsem zkoušel  i jinak. Ještě něco zkusím. . U těch zvířat je problém,že tvar  i zbarvení je u každého jedince pokaždé trošku jiné. Dokonce jsem je byl okouknout i u rybníka.

Foton

Paráda.
Jestli plave, tak ji dej ke kraji rybníku a uvidíme co na ní ostatní kachny :-)
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.