Tak jsem konečně měl chvíli času a prošel nějaké rumory pro 2021.
Promo 1 - tatooine mini set
Promo 2 - ~350 pcs star destroyer + imperial officer
May the 4th promo - tatooine
May the 4th set - ucs republic gunship?
UCS 1 - $350 - ucs republic gunship
UCS 2 - $800 - at-at / death star II
UCS 3 -
? - r2d2
O r2d2 se spekuluje snad jen kvůli tomu že v designer video tuším o probe droid byl na poličce ucs r2d2 s modernější hlavou. Nevím jestli to nutné znamená nový set nebo jenom nějaký náhodný prototyp. Už dávno v těch videích měli různé stavby
Ucs Deathstar je očekávané protože vždy má lego v prodeji nějakou verzi hvězdy smrti a ta současná byla odstraněna z obchodu.
Ucs republic gunship snad už není ani rumor ale potvrzený set na letošní rok
Star wars collectible Minifigures series (2022?)
Vynechal jsem něco?
Tatooine promo - nuda, postavim si vlastne ak by som nutne taku dioramu chcel mat vystavenu - nie je dovod na minanie penazi a nakup nepotrebnych SW setov
promo 2 - kedy, su obrazky? viac info? Som prehliadol spravy o nom. ISD v midi som postavil podla toho setu z vlastneho materialu, ok setik, ak ho vylepsili, tak fajn a ak je k tomu novy imperial dostojnik s dobrou uniformou a novou hodnostou - im in, dufam, ze to nebude zas nejake nedostupne promo ako Bespin, Vader busta, Nebulon-B Frigata
May the 4th
Slavit budem, cele 2 dni (may the 4th aj revenge of the 5th) mam cely tyzden dovolenku na to

Ale silne budem uvazovat, ci miniem nejake peniaze na SW merch ako doteraz, vzdy som nieco v ten den kupil
Asi budem nakup bojkotovat - leda by bolo nieco vazne super za rozumnu cenu na kupu - od lega zatial nic take nevidim

UCS 1 - $350 - ucs republic gunship
toto ma zatial neoslovuje, neholdujem UCSkam mimo minifig mierky, radsej si zozeniem navod a kocky na nejaku dobru minifig mierkovu verziu
UCS 2 - $800 - at-at / death star II
DS2 bolo nudne ucsko uz vtedy, vobec mi v zbierke nechyba a ani nemam nutkanie si to vyskladat z vlastnych dielov
AT-AT na to cakam, zatial mam Robbedovu verziu ako UCSko, videl som navod na verziu co sa mi paci - ak to nevyda lego do roka, tak kaslem na nich a kupim navod z rebrickable - vide ma to z mojho materialu aj s navodom lacnejsie ako 800e
UCS 3 -

? - r2d2
nezajem, mam este toho povodneho v MISBe