Bradavice podruhé

Založil Maci, 10.04.2006, 23:04:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

Maci

Tak jsem konečně asi po měsíci dostavěla hrad. Základem jsou kostky z HP setů a něco castle dílů dokoupených na Bricklinku. Chtěla jsem docílit toho, aby ten hrad byl plně obyvatelný- měl zařízené ložnice, komnaty i další příslušenství a zároveň aby všechny místnosti na sebe navazovaly schodištěm nebo žebříky.  Až na dva prostory pod střechou se to povedlo. Zůstalo to zároveň přístupné pro ručičky mojí ratolesti, která to oživila výjevy z příběhů HP. Jak se nám to povedlo můžete posoudit zde :

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=177817

Přikládám dvě fota - zvenku a jeden detail vnitřku

niessnet

Pěkné, líbí se mi hlavně zvenku, vnitřek jsem moc nezkoumal.
Akorát možná je tam na můj vkus až moc plamenů...tam by se vyřádili moji požárníci... ;D
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

Jarmila

Týýý brďo - špica. To jste se, holky, pěkně vyřádily.  :D Máte to za jedna s hvězdičkou. 1*
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Shi-So

Bombaaaa :D
Tohle byt set tak do nej jdu okamzite ;D.
Kombinujes starou a novou sedou ,nebo je tam jenom jedna?
Akorat bych sundal ty plameny z vezi...Ale jinak super ,hlavne ten interier je vymaklej ;)

muzzo

Nějak mi není jasný kam vede to točitý schodiště. Chápu to správně, že tenhle vykonává svojí potřebu?  ;D   ;D

Jonas

Skvělý výtvor!

Svět HP je svět plný fantazie, kde neplatí žádná (ani stavební) omezení reálného
světa. Tento MOC to plně využívá a to je na něm krásné.

Je dobré, že na Kostkách přibývá vlastních výtvorů.
Jonas - Můj Brickshelf

Benelli_2000

Hezký exteriér a ještě hezčí interiér. Když sem zhlédl fotky zvenku, tak sem si říkal OK, ale ten vnitřek je fakt moooc gut!

A pak že chlapi jsou jak malý kluci - ženský taky  ;D
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).

Maci

CitaceNějak mi není jasný kam vede to točitý schodiště. Chápu to správně, že tenhle vykonává svojí potřebu?

Točitý schody vedou za ty rovný nahoru do patra. Je to všechno průchozí aby tam pohodlně prošel panáček.
Ten Zlatoslav je opravdu na WC,je to kontejner postavený na bok do rámečku. Trochu improvizace, lego asi WC taky vyrábělo, ale já ho nemám.

Maci

CitaceKombinujes starou a novou sedou ,nebo je tam jenom jedna?
..kombinuju všechny šedý, tan, hnědou, černou, sandgreen a takovou hnědovínovou co nevím teď z hlavy jak se správně jmenuje.
Proti mým předchozím hradům je to pokrok, ty byly dost strakaté. Ale musím přiznat, že některé díly byly fakt investice - hlavně schody, střechy a castle díly - ochozy, rohové prvky a pod. Nakupovala jsem bez ohledu na typ šedivé, jsem ráda když něco seženu. Utěšuji se tím, že v reálném hradu taky nejsou všechny šutry stejně barevné.  ;D

Maci

CitaceAkorát možná je tam na můj vkus až moc plamenů...tam by se vyřádili moji požárníci... 
..to dcerka, kde je nějaký držáček, hned tam prdne plamínek..

Aki

Citace od: Maci kdy 23.04.2006, 13:01:37

Aby to pak nedopadlo takhle:  >:D >:D >:D >:D

Shi-So

niessnet

Citace od: Shi-So kdy 24.04.2006, 09:07:15
To je jako Sauron?
Podle mě je to spíš žhář...  ;D  A nebo ďábel?

niessnet

Citace od: Maci kdy 23.04.2006, 13:01:37
CitaceAkorát možná je tam na můj vkus až moc plamenů...tam by se vyřádili moji požárníci... 
Tak to je další důkaz, že je oheň dobrý sluha, ale zlý pán.  >:D

Llevelyn

Taky mi to připomíná nějakýho pekelníka.. jen koumám tu helmu, vypadá jak z batmana.., ostatní jsem identifikovala. :P
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))