Díky moc všem. Zítra paní Sokolovou poprosím o seznam dětí a jejich přání a můžeme to rozjet :-D.
Pro nováčky, jak tyto projekty probíhají:
Ve chvíli, kdy dostanu od oddělení seznamy dětí s přáními je vložím na kostky a Facebook. Dárci, tedy vy si můžete vybrat dítko, kterému by jste chtěli splnit jeho přání. Budu vás postupně připisovat do seznamu. Poté dám termín, kdy je potřeba, aby sety byly u nás doma a domluvím s oddělením termín předání. Kdy bude chtít, může se předání účastnit osobně

.
Co je důležité. Opravdu si dopředu promyslete, zda se chcete na 100% účastnit. Drtivá většina dárců vždy dárky pro děti v pořádku dodala. Problém ale je, pokud někdo dárek nedoručí včas. Musí se na rychlo shánět náhrada, což je například pár dní před předáním docela problém.
Samozřejmě chápu, že se může něco přihodit a dárek nejde z nějakého důvodu sehnat, doručit. V tomto případě ale prosím o nahlášení co nejdříve, ať je možnost v klidu sehnat náhradu.
Častá otázka také je: Proč mám posílat dárek Ryxemu, když se chci účastnit předání? Odpověď je jednoduchá. Každému z nás může do termínu předání něco skočit a nebude se moci účastnit. Dále je nutno počítat s tím, že jdeme na oddělení onkologicky nemocných, tutíž musíme být absolutně neinfekční a to vzhledem k zimnímu období, kdy řádí různá nachlazení znamená, že opravdu nikdo nemůže na 100% říci, že se zúčastní. Pokud by si dárek nechal u sebe a těsně před předáním se nachladil, bude to jeho dítko o dárek ochuzeno, což asi nikdo z nás nechce. Proto se dárečky předávají/zasílají mě. My je doma zabalíme, pro děti připravíme a dovezeme na místo. Tam pak Ti, co dorazí můžou své dárky samozřejmě předat. Pokud bychom my onemocněli, zajistíme aby dárky dorazily do nemocnice a předají Ti, co se budou předávání účastnit.
Tak to je zatím tak zhruba vše o organizaci. Jsem moc rád, že se do tohoto projektu stále hlásíte, protože bez Vás by to nešlo. Mám přislíbenu také účast mých kolegů a kolegyň z firmy, kteří se účastní každý rok a rodiny kamaráda Honzy, se kterým pořádáme Polabské kostky. Takže myslím, že bychom společně mohli zvládnout zase dvě oddělení, ale to uvidíme podle situace.
Díky moc všem