Pohyb vodní plochy

Založil linhi, 01.11.2017, 21:19:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

linhi

Mohu se zeptat technic nadsencu zda dokazi poradit s tematikou houpajici se hladiny pomoci technic ustroji?
Premejslim nad tim hladinu vytvorit na nejake pevne latce kterou by na nekolika mistech zvedali technic pisty,neco jako igelitova plachta pokryta dilky zvedana stridave na ruznych mistech.

linhi

Nebo i pokud me nekdo z technikaru poradi nejakou publikaci jako uvod do technic tematiky,jsem jakozto hradar v teto problematice uplne mimo :-D

peter

Myslím si, že to co hledáš najdeš po prostudování tohoto vlákna zde na fóru ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

linhi

Diky moc! Mrknu na to..

milanv

Citace od: linhi kdy 01.11.2017, 21:26:30
Nebo i pokud me nekdo z technikaru poradi nejakou publikaci jako uvod do technic tematiky,jsem jakozto hradar v teto problematice uplne mimo :-D
Já nedám dopustit na Sarielovu učebnici Technicu. Tam člověk pochopí základní "jednoduché stroje", ze kterých postaví už hodně, obzvlášť pokud nemusíš řešit velké síly, tedy pokud v zásadě řešíš kinematiku, na to ti stačí několik kapitol a jsou pěkně a přehledně vysvětlené. Postavit funkční auťák na LTTT bude samozřejmě jiná liga, ale to ty nepotřebuješ.
Pán na Žlutém hradě

linhi

Super,jen pro neanglictinare peklo...

milanv

No a pak další video, pokud se chceš nechat podat.
Pán na Žlutém hradě

linhi

Diky moc za pomoc panove,budu testovat..