Technic

Založil papluh, 27.10.2017, 22:40:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 6 Hosté prohlíží toto téma.

supermachina

Niekolko stokrat to dizajner skladal  a rozkladal kym bol spokojny...ale tu bocnu liniu dveri nestastne urobenu z nalepky nevidel?

peki

Anatyt

Anglicky viem dobre, ale vtipné mi to nepríde ani trochu.

Borekity

Na youtube už jsou videa připravovaných letních setů. Jsou ukázány funkce a i B model.

Tomik

Na německém amazonu jsou už nějakou dobu oficiální obrázky nových sotů včetně B modelů. Za mě se povedla pouze odtahovka u vysokozdvižného vozíku a souprava pro beranění pilot u jeřábu (zde se zřejmě jedná pouze o modifikaci hlavního modelu), zbytek je bída s nouzí.

42079 - odtahovka

42080 - lesní traktor

42081 - sklápěčka "na dálkové ovládání"

42082 - souprava pro beranění
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

stricekfido

No mě osobně se líbí ten b-model toho harvestoru, víc než A-model. Ale jinak kromě ještěrky jsou pro mě letos sety celkem o ničem. To se mi více líbí Chiron ale u něj to nehrozí cenově.

otaznik

Citace od: Tomik kdy 16.07.2018, 20:05:17
Na německém amazonu jsou už nějakou dobu oficiální obrázky nových sotů včetně B modelů. Za mě se povedla pouze odtahovka u vysokozdvižného vozíku a vrtací souprava u jeřábu (zde se zřejmě jedná pouze o modifikaci hlavního modelu), zbytek je bída s nouzí.

Podle mého to není vrtací souprava, ale buchar. Ale nic to nemění na tom, že je to, podle mne, hrozné. I kdybych pominul to, že je dost "chudé" stavět B model na podvozku hlavního modelu.

Devilek

Je to zařízení na "zatloukání" pilot do země aka pile hammer, akorát jsem ještě neviděl, že by to bylo na kolech místo pásu a taky si neumím představit, jak si s tím případně někdo bude hrát.

Tomik

Citace od: Devilek kdy 18.07.2018, 18:03:38
Je to zařízení na "zatloukání" pilot do země aka pile hammer, akorát jsem ještě neviděl, že by to bylo na kolech místo pásu a taky si neumím představit, jak si s tím případně někdo bude hrát.
Máš naprostou pravdu, je to stroj pro beranění pilot - opravil jsem to i ve svém původním příspěvku.
můj flickr

ThomasMorta

Citace od: Tomik kdy 16.07.2018, 20:05:17
Na německém amazonu jsou už nějakou dobu oficiální obrázky nových sotů včetně B modelů. Za mě se povedla pouze odtahovka u vysokozdvižného vozíku a souprava pro beranění pilot u jeřábu (zde se zřejmě jedná pouze o modifikaci hlavního modelu), zbytek je bída s nouzí.

42079 - odtahovka

42082 - souprava pro beranění

Hm... tak to je smutný, oba sety jsem chtěl kvůli A modelu a teď vidím, že chci i B modely... Má peněženka Tě nemá ráda!  ;D
Jsem AFOL a miluju řadu Nexo Knights!
Diskuse o Nexo Knights: NEXO KNIGHTS :: vlastní tvorba, modifikace, sbírky... :: Galerie mojí tvorby (hostováno na Rajce.cz)

sohibil

Citace od: Devilek kdy 18.07.2018, 18:03:38
Hovorí sa tomu Pile Driver. Podľa mňa je vcelku vydarený. Čo na tom že podvozok je zhodný? (ste si tým istí?)
Odťahovka vcelku ujde ale nie je to nič za čím by som skočil z útesu. Zvyšok je o ničom.
Nečakajte odo mňa chválu, z toho je len stagnácia.
Čakajte dotazy na techniku stavby a kritiku. Jedine to posúva vpred.

Robbed

Vážně je ten červenej 42082 největší technic set co kdy lego vydalo ? nějak se mi to nezdá, možná na počet dílků...

Anatyt

A ktorý set mal viac ako 1m ?

vladdo

Zdar,
chcem sa opytat ci lego pouziva aj hydraukicke piesty (cerpadlo, olej atd..), alebo su piesty iba na pneumaticky pohon?
vdaka  :D

Anatyt

Iba pneumaticke piesty su v Legu a mechanicke (aktuatory).

starbuilder

Obrázky už byly dnes dopoledne, ale nevěděl jsem jestli jsou oficiální každopádně se to objevilo už i zde: https://www.lego.com/cs-cz/product/mclaren-senna-gtr-42123
takže jsou. Tohle auto podle mě vypadá skvěle. Možná to bude nejlepší z techniců na přístí půlrok.

Tomik

Citace od: starbuilder kdy 19.11.2020, 14:09:39
Obrázky už byly dnes dopoledne, ale nevěděl jsem jestli jsou oficiální každopádně se to objevilo už i zde: https://www.lego.com/cs-cz/product/mclaren-senna-gtr-42123
takže jsou. Tohle auto podle mě vypadá skvěle. Možná to bude nejlepší z techniců na přístí půlrok.
Dal jsem tuto informaci do nového vlákna v sekci 2020, protože mi to přijde vhodnější, než to dávat sem, do ročníku 2018.
můj flickr