(Vlastní) hrad Umbră

Založil Ryxe, 02.05.2017, 18:08:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

linhi

Ryxe jsi borec,na mě už je to moc kostrbaté,ale dojem z toho co vše dokážeš s dílky je super,palec nahoru jak se říká,já zakejsnul ve starám stavebním slohu :-D

richchie

#31
hrad je pekny, trosku mi vadi ze na Flickri sa nedali fotky s lepsim rozlysenim, takto kopa detailov nevynikne.
Neodpustim si poznamku ze tento styl stavieb (myslim to lepenie hala bala kociek aby steny a strechy a celkovo vsetko vypadalo uplne rozbite) sa mne osobne nepaci. chapem ze je to teraz asi velka moda stavat v tomto style. uznavam ze ja sam by som asi nieco podobne nevedel postavit, preto tymto skladam stavitelovi poklonu. Ja som podobne ako linhi skor zastanca stareho typu stavania, co ale neznamena ze toto dielo sa nepodarilo, prave naopak. ked to mam porovnat s podobnymi stavbami stavanymi v tomto (pre mna moc chaotickom style) tak objektivne treba povedat ze patri k tym lepsim, mozno az najlepsim. Vela zdaru pri dalsich stavbach

arnold

Citace od: Ryxe kdy 19.09.2017, 20:00:58
Díky, díky ;)
Zakázková stavba to není a určitě bude na nějaké výstavě k vidění, když bude zájem. Tento hrádek je jen kouskem dioramatu, na kterém se podílím spolu se Sannou a Hardegonem, tak myslím, že výsledek by mohl být opravdu povedený.

Já osobně, bych to chtěl vidět na vlastní oči určitě! A o kvalitě výsledku dioramatu vůbec nepochybuju  :)

Ryxe

Díky kluci, od začátku jsem věděl, že to bude takový trochu kontroverzní počin, který ne každého osloví, ale nadruhou stranu jsem za to i docela rád :-). Každý stavební styl má něco do sebe ať už ty klasické, nebo ty výstřední. Třeba Tvé hrady, které se maximálně podobají historickým reáliím máš asi nejlépe zmáknuté ty, linhi  ;). Mě zase hrozně baví ta volnost tohoto stylu.

jerzeeg

Presne, taky me osobne tento styl uplne nesedi, ale jsem rad, ze treba Ryxe takhle stavi, obdivuju (imo) tyto narocne stavebni techniky a rad se podivam zblizka, kdyz bude prilezitost :)