(cizí) Krásný domeček

Založil Tomášek, 15.03.2006, 20:26:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Tomášek

Na Brickshelfu jsem objevil tento nadherny domecek . Hradům moc nefandím, ale když vidím něco tak nádherného a realistického jako je toto, tak nedokazu odolat...Co vy na to-líbí se vám ? Mě strašně !  ;D
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=173396
Procházím DARK AGE.

Raistlin M

Mno...zajisté by mohl být pěkný, jen kdyby se z fotografie dalo poznat, jestli je to domek, nebo ponorka. ;D Prostě ty fotky jsou bohužel mizerný.

Jinak, pokud odhaduji dobře  ;), předloha k těm fotografiím je vcelku pěkná. :)

Aki

Jsem asi divný, ale mě se tahle rybářská chatrč moc nelíbí (a to spíš moc). Nemluvím teď o kvalitě fotek, které k tomu výsledku moc nepřidají.
Celá stavba evidentně vychází z 3739 a z 6067. Přijde mi to ale celé nedotažené, barevně nevyvážené a takové "poslepované".
Je tam několik pěkných detailů: např. nápad na otevírací střechu, ale ani ten díky použité modré barvě toho poklopu, není úplně OK.

Podobných domečků je na Brickshelfu docela dost a myslím, že jich je tam i dost zajímavějších a hezčích. Pravda, toto je zatím jediná "rybárna", kterou jsem tam viděl.  >:D

muzzo

Taky bych řekl, že nádherný a realistický, jsou trochu přehnaná slova pro tuhle stavbu v mlze. Ale míra vkusu je neměřitelná.

Ridiq

.

Aki

Mi se líbí tenhle domeček!!! Je podstatně propracovanější etc....

Link

Mimochodem všiměte si tam toho šikmého hrázdění. Tuším SNOT, jen nevím jak?  :o :-\ :-\

Jindroush

Žeby:
4460
2449
2431
a nějaký plates dokola?
(Linky na Peeron nět, Peeron dead)

BTW: Ta střecha je hnusná úmyslně nebo mu došly díly, co myslíš?  ;D
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

chadzi

jj presne tak J, z dalky to neni videt ale z blizka uz jo. jen ty tan slopes nejsou zrovna bezny... btw ma tam i dobre udelanej kour    ;D

Aki

Aha, sem do teď netušil, že se tam mezi ně ještě vejde tile.  :o :o To mi otvírá, zase nové možnosti.  :D
Citace od: Jindroush kdy 21.03.2006, 19:48:48
Ta střecha je hnusná úmyslně nebo mu došly díly, co myslíš?  ;D
Určitě to myslel úmyslně. Jinak by to nebylo tak "umělecky" poskládané. Ale plně s tebou souhlasím, že ta střecha je takhle pěkně hnusná.  ;) 8)

chadzi

nemyslim ze umyslne: 'Im still waiting on some brown slopes from BL though'  :P