Set 42008

Založil pitris47, 03.10.2015, 18:07:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

pitris47

Dobrý den!
Chtěl bych vás poprosit o pomoc. Jsem zrakově postižený a dostal jsem tuto stavebnici od kamarádů. Manželka mi přinesla nějaké auto od Lega od pumpy jen tak ze srandy abych si procvičoval hmat a já ho dával dohromady několik dní a moji drazí kámoši neváhali a koupili tohle abych se nenudil... V pc mám odečítací program a pro práci používám kamerovou zvětšovací lupu a po prohlédnutí návodu jsem zjistil, že to bez pomoci celé dohromady nedám. Proto mám prosbu jestli se dají někde sehnat návody na něco jednoduššího co by šlo z tohoto setu postavit. Již jsem hledal, ale mnoho toho nemám. Buď je to v jpg a s tím mám problémy, protože si musím fotky zvětšit jenže bohužel z toho nic nepoznám nebo je to v souboru, který mi nejde otevřít. Děkuji za jakékoli odpovědi.
Jestli se najde někdo kdo mi pomže a něco najde ať mi napíše na cobrafive@seznam.cz

PS omlouvám se jestli to patří jinam než sem. Program co používám nepřečte vše a někdy se mi stane, že rozkliknu něco jiného než jsem chtěl.

grohl

Máte to v mailu.  ;)

pitris47

Děkuji za odpověď.  Ten program je super.  A je u něj dobře, že jde ovládat klávesnicí a pro mě užitečné je hlavně to, že jednotlivé díly jdou zvětšovat otáčet a zjistit kam přesně díl patří, což u klasických návodů nejde. To vozítko vypadá hezky tak snad se to podaří. :) Ještě jednou moc za ochotu a pomoc.

grohl

Maličkost.  ;) Hodně zdaru při stavbě.