Společný projekt: Mistři světového filmu

Založil milanv, 05.09.2015, 19:37:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

milanv

Samé dobré zprávy. S vámi je radost pracovat :) Jméno a příjmení už mám ode všech krom cca čtyřech lidí, kterým teď pošlu SZ. A několik lidí už nahlásilo i dopravu. Všechno jsem zanesl do fungl nové tabulky v prvním příspěvku. Tak mi prosím nahlašte i ostatní, příp. hlašte sem do vlákna, kdo potřebuje pomoc.

V Praze si místnosti rád vyzvednu já, pokud to půjde - alespoň pro ně ty šablony do podstavce vyrobím v klidu v Praze a na Lipně už jich budu muset dělat méně. (Vyrábím vám je každému na míru, abyste mohli mít své vychytávky a ne jen rovné zdi.) Takže kdo chcete scénku předat mě, pište.

Také si zkontrolujte, že fotky uvedené v tabulce odpovídají aktuálnímu a konečnému stavu vaší scénky, příp. dodejte fotku, pokud jste ji zatím ještě nedodali vůbec. Díky!
Pán na Žlutém hradě

hawran

Ahoj,
já bych s dovolením využil Milanovy nabídky na osobní předání jemu v Praze (a s velkou pravděpodobností vezmu i Formyho scénku)
Případně pak předání v Butovicích (buď tento pátek nebo pak na setkání s Janem)
Dík
K.
Bricks Forever!

milanv

To je dobrý nápad: pište, kdo všechno byste chtěl scénku donést na setkání s Janem.
Pán na Žlutém hradě

hawran

Ahoj, posílám aktuální verzi "Otíka".
Hlavní změny:
- sjednocený písek
- úprava vzhledu kulis (modrá, šedá, béžová)
- úprava Otíkova obličeje a vlasů se sluchátky

Ještě má dorazit Turkovi nový vaťák a Otíkovi jiná košťata...

Děkuju všem za připomínky a rady!

K.
Bricks Forever!

milanv

To je rychlost! Díky, máš je v tabulce v prvním příspěvku.
Pán na Žlutém hradě

HD

Jo, teď vypadá suprově. Osobně bych měl ještě dvě připomínky, které ale řadím mezi "věci vkusu". Rameno bagru by si zasloužilo alespoň naznačit hydraulické písty na zvedání (navíc, když tam máš připravené úchyty ;) ). Druhou připomínkou je hromada za dvojicí přihlížejících, osobně by se mi tam líbila plastičtější, ale nevím, jestli by potom nepůsobila jako levitující...
Ale jinak je scénky perfektní. :)
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

hawran

Jasně, zkusím písty naznačit...
Plastickou hromadu asi nedám, nezbylo mi moc dílků :(
Uvidíme, zkusím se zamyslet.
Dík za tipy!
Bricks Forever!

milanv

Citace od: hawran kdy 17.05.2016, 16:46:00
Jasně, zkusím písty naznačit...
Plastickou hromadu asi nedám, nezbylo mi moc dílků :(
Hromada: vnitřek může být klidně z dark pink nebo co ti doma přebývá a na vršek můžeš použít, co už máš teď na podlaze. Takže tolik dílů v Tan a Dark Tan navíc potřeba nebude. Zkus, bylo by to fajn. Jen ale aby pak byl ještě vidět ten bagr :)
Pán na Žlutém hradě

matka

Tak i já jako jeden z posledních hříšníků přicházím se svou troškou do mlýna.
Na Lipno dovezu nebo pošlu po Mirkovi.
Paní na Žlutém hradě

hawran

Tak pro mně úplně jasně rozeznatelná scéna z báru :)
Dobrá práce!
Bricks Forever!

šipka

milanv

Tak už přišla. Umělkyně.

>:D

Díky! Zanesl jsem to do tabulky i mapy v prvním příspěvku.
Pán na Žlutém hradě

HD

...Až přijde on, barů Lipenských žampióón...  >:D

Perfektní scénka, gratuluji k nevyužití jednokusových schodů.
Jediná věc, která mi tam chybí, je rozkousnutí skleničky :D (nebo tam už je?)

patkutil

Dobré...dost dobré.
patkutil

Izabella08

Matko, gratuluji Ti. Perfektní výběr filmu i jeho ztvárnění.

milanv

Slyšela nás?

P.S.: Speciálně u této scénky moc děkuju za podporu: z kostkařů Hardegonovi a Izabelle08 za nabídku plášťů, matce za osmičetné stonky. Jste opravdu skvělí, moc jste mi vytrhli trn z paty.
A doma pak děkuji dětem, že po pár dnech hodně smutných obličejů skously proměnu Detective's Office na Donor Office...

P.P.S.: Omlouvám se za kvalitu fotek - foceno komplet v náhradním nouzovém režimu a přes veškerou snahu je to mírně vidět.
Pán na Žlutém hradě

HD

"A to se mi nelíbí. Takto zastínit ostatní scénky takovou perfektně odvedenou prací, to by určitě a dozajista nešlo."  >:D

Perfektně vybrané obličeje.

davroman

matka: Skvělé zpracování jako vždy, obdivuju použité techniky (snot, reverzní schodiště, ...).

milanv: Povedená scénka, jen stále přemýšlím, jestli by ta babička neměla být od těch dvou mudrců více oddělena keřem. Ale asi jsi to zkoušel a prostorově to asi moc nevychází.

Hrozně se těším, až uvidíme všechny scénky naživo.
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

milanv

Citace od: Davroman kdy 18.05.2016, 22:35:43
milanv: Povedená scénka, jen stále přemýšlím, jestli by ta babička neměla být od těch dvou mudrců více oddělena keřem. Ale asi jsi to zkoušel a prostorově to asi moc nevychází.
Díky. Máš pravdu, že zrovna tohle je boj. Oddělit a zároveň umožnit být viděna. Otočit logicky (tj. aby rádce neviděla) vs. aby byla na fotce rozpoznatelná.
V reálu bude trochu oddělenější, protože tam spoléhám na možnost diváka koukat z více úhlů.
Pán na Žlutém hradě

matka

Děkuju všem za milé komentáře.

Milanv: ani příště nemusíš vyhlašovat společný projekt, koukám, že si vystačíš sám  ;)
Ale pěkné je to. Zajímavě řešení rádcové, kdo by to řekl, že to bude vypadat dobře...Nebylo by sólo foto babičky?

Jinak jak pravil Davroman, i já se těším, až se scénky sejdou na jednom podstavci. Rozhodně je na co koukat. Zřejmě slušnej oddíl...
Paní na Žlutém hradě

hawran

Milane, je to perfektní už se těším až budou všechny pohromadě :)
Jen pls technická pro mně - ty dvě modré barvičky co jsou na nebi, to je medium blue a co k tomu???
Dík
Bricks Forever!

milanv

Díky všem za všechny milé komentáře. A taky za to, že jeden konkrétní, kterého jsem se trochu obával, jste mi nikdo nenapsal. Tak jsem poprosil rejžu a už mě taky dal do mapy a seznamu hotových scének ;)

A těšit se na společný výsledek? No jasně!! Nemůžu se dočkat, protože to vypadá nádherně, všichni jste do toho vložili opravdu velké úsilí a na výsledku je to vidět. Už makám na podstavcích a těším se, až to uvidíme na Lipně.
Pán na Žlutém hradě

milanv

Citace od: hawran kdy 19.05.2016, 08:55:19
Jen pls technická pro mně - ty dvě modré barvičky co jsou na nebi, to je medium blue a co k tomu???
K tomu je Bright Light Blue - barva, kterou jsem nestihl prosadit do lugbulku, takže jediná možnost, kde ji aspoň trochu doma vzít, byla v Detective's Office - proto ta poznámka o jeho přeměně na Donor's Office. Jeho modrá část vypadá teď jak po bombardování. A já mám velkou poznámku v soukromém lego notýsku, že na příští lugbulk chci prosadit co nejvíc ze základních dílů (bricks, plates) v této barvě než ji lego přestane dělat. Je to překrásná barva na vodu a spoustu dalších věcí. Teprve když ji člověk zkusí, tak si uvědomí, jak moc je na vodu křiklavá i medium blue, natož normální blue.
Pán na Žlutém hradě

Foton

matka:  Fakt jsem se bál, že nikdo tenhle film nedá.
Mě napadl hned jako první co bych chtěl dělat. Už mám v hlavě i  scénku ("skok ze skály").
Ale postavím to až bude kdy.

Dneska mě napadlo, že by se to dalo dělat jako seriál scének z filmu.

O tom, že se ti to opět povedlo asi není třeba diskutovat :-)
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

matka

Citace od: Foton kdy 19.05.2016, 10:51:29
matka:  Fakt jsem se bál, že nikdo tenhle film nedá.
Mě napadl hned jako první co bych chtěl dělat. Už mám v hlavě i  scénku ("skok ze skály").
Ale postavím to až bude kdy.

Dneska mě napadlo, že by se to dalo dělat jako seriál scének z filmu.

O tom, že se ti to opět povedlo asi není třeba diskutovat :-)

Děkuju  :)

A myšlenka udělat seriál scének z jednoho filmu není vůbec špatná.
Paní na Žlutém hradě

milanv

Pán na Žlutém hradě

Faire

Ten detail pletení je parádní, perfektní použití antének i vlajek.

HD

Citace od: Faire kdy 20.05.2016, 07:12:23
Ten detail pletení je parádní, perfektní použití antének i vlajek.
... a hada. :)

milanv

Díky, díky. Ale musím sportovně přiznat, že to jsou nápady odjinud. Pletení jsem vzal ze svého sousedského pokojíku a hada jsem viděl kdysi použitého tímto způsobem v rámci soutěže na Eurobricks "doplňte interiér 1. patra pet shopu" a pamatuju si to od té doby. Teď jsem to zkusil vygooglit a je to od Elizabeth Nevermind: tahle místnost, ale vidět to je v ní z druhé strany. Já to dal jen všechno dohromady a přidal babičku s šátkem a v zástěře. Mám vyřídit poděkování "paní Márdž".
Pán na Žlutém hradě

Sanna

Konečně hotovo. Doufám,že je  poznat o který film jde.
Pašák, je to pašák  :D!