Decká by boli happy aj keby sme im podhodili na hranie figúrky Adolfa Hitlera a koncentražný tábor. To ospravedlňovanie každej somariny tým, že sa to deťom páči je alibuzmus.
Zatím co ty hledáš na somárinách (=lego setech), obvikle jen ty negativa, spousta znás si všíma těch pozitiv.
Pro tebe je sklenička s Nexo Knights poloprázdná, pro řadu z nás minimálně poloplná.
No upřímě řečeno, když to srovnám s jinejma řadama, tak u mne Nexo Knights výtězí na body před celou řadou jiných sérii.
Protože setů, které bych si rád pořídil, kvůli celému setu = kvůli stavbě kterou si z nich postavím a eventuálně vystavím na poličku, tak s výjimkou exkluzivek a velkých techniků zase až tak moc není. Sem tam nějaký SW a občas nějaké to autíčko ze city. Dokonce ani v mém oblíbeném LOTROvy zase tak moc setů u kterých bych toužil po celém setu nebylo.
Nexo Knights mají, pro mne, spoustu zajímavých a užitečných dílků. Přinášejí nové tvary (zejména věcí pro figy). Já se na ně vyloženě těším.
Ne, vystavovat si celé Nexo sety nebudu. Nexáci budou pro mne velmi dobrým zdrojem dárců orgánů, stejně jako byla a je Chima.
Třeba se city, kde neustálí příval hasičů s policajtama mne jen nudí a sem tam i lehce prudí, člověk má skoro pocit, že v lego city civilisti skoro vymřeli a zůstali jen uniformované jednotky.
Nexo Knights se dětskám líbí no tak fajn, mě se zase líbí dílky a pokud na tom lego vydělá tak proč ne, úspěch jim jenom přeju.

Tak to legu přej, třeba když nadělají na tomto prachy, pak vydají nějaký super půper, ale komerčně né až tak úspěšný set, který zahřeje i tvé škarohlídské oko.
Nevidím žádný důvod, proč tady nad tím ohrnovat nos a mentálně zde zvracet.
To už vás přestalo bavit toto provozovat nad bleoniklem?
Aktuální, (dáse říct že veškeré Bleoniklí) sety mi příjdou dost blbý a řada děcek je zbožňuje a z dílku z nich někteří AFOLové tvoří moc úžasné věci. A já jejich výtvory rád propaguji.
Už teď se moc těším jak AFOLové, zejména ti naši kostko.orgový Nexo Knights zpracují a použijí ve svých mocech.