Geleriová vlákna

Založil Hacislav, 26.06.2015, 22:08:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Další tématické galerie?

Ano
Ne

Hacislav

Co by jste řekli na to, když bych založil ještě několik tématických galeriových vláken, podobně jako je "Galerie u oškliváka"? A podobně jako u bleoniklové galerie, bych je nepravidelně spamoval obrázky sám, případně za pomoci kohokoli kdo bude mít chuť?
Na oškliváčí galerii jsem zatím dostal jen pozitivní reakce (což mě těší), ale rád bych nejdříve slyšel vaše názory dříve než něco podobného spáchám u dalších témat.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

Hacislav

Zajímavá situace.
Nikdo to slovně nekomentuje. Jen sem tam někdo zahlasuje.
A hlasovaní je remíza.  ???

otaznik

Já jsem rozhodně pro založení podobných témat. Velmi (mi) to ušetří čas.

Ethan

A nestačilo by jen naposílat odkazy na Pinterest? Přeci jen, forum mívá občas problémy s kapacitou a tak, navíc je zbytečné to udržovat na dvou místech, když vím, že Pinterest na to pro sebe používáš.

Hacislav

Citace od: Ethan kdy 04.07.2015, 13:27:37
A nestačilo by jen naposílat odkazy na Pinterest? Přeci jen, forum mívá občas problémy s kapacitou a tak, navíc je zbytečné to udržovat na dvou místech, když vím, že Pinterest na to pro sebe používáš.

Pinterest používá jen dost málo kostkařu.
Já zásadně nenahrávám obrázky přímo na kostky, ale linkuji je od jinud.
Doufám, že se sem-tam taky někdo přidá a nahodí nějaký ten zajímavý moc. (Třeba v bionicle galerii jsem díky tomu objevil pár velmi zajímavých MOC, které jsem do té doby neznal)
v rostroušené verzi to na kostkách běží již nyní. Ale je to, co jeden cizí MOC, to jedno nové vlákno. (schválně se podívej kolik je na kostkách vláken s cizím MOCem v kterém je maximálně jeden - dva komentáře.

Hacislav

Ankteta nakonec dopadla jednoznačně.
A tak jsem založil dvě galeriová vlákna Mikro a nábytku