Lego Ideas - navrhněte vlastní Lego set, nebo podpořte úžasné tvorby jiných.

Založil Chairudo, 30.01.2015, 01:27:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Chairudo

Pro ty kdo neví co to je Lego Ideas.
Je to platforma společnosti Lego, kde můžete prezentovat své vlastní úžasné výtvory a doufat, že z nich Lego udělá oficiální set.
Jak to funguje?
Vytvořte úžasný model, pořiďte skvělé snímky a napište přesvědčivý popis projektu, a lidé váš projekt podpoří. Ale pozor! Než spojíte dvě kostky, podívejte se na druhy nápadů, které dovolíme. (Jednoduše prezentujte pouze to, co má reálnou možnost stát se oficiálním Lego setem)

Pokud se jiným registrovaným členům vaše stavba líbí, dají vám svůj hlas. Při získání 10,000 hlasů se Lego začne vaším výtvorem zabývat a během několika měsíců váš projekt schválí, nebo zamítne.
Při schválení projektu na vás čekají skvělé odměny.

YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Chairudo

Zde je můj první návrh na podporu - tento set bych koupil alespoň 2x už kvůli těm kravičkám ;D

Settlers' Covered Wagon

Chairudo

Ondrej

Má smysl to sem všechno postovat? Kdo chce hlasovat ať si to projede sám.

Chairudo

Citace od: Ondrej kdy 31.01.2015, 22:50:21
Má smysl to sem všechno postovat? Kdo chce hlasovat ať si to projede sám.
Vzhledem k tomu, že příspěvků je přes 10,000, tak všechno určitě ne.  ;)
Né každý všechno zná, o všem ví, na všechno má čas a všude se dostane.
Takže když vidím něco skvělého, co stojí za to prosadit, nenechám si to jen pro sebe, ale upozorním na to a pomůžu tak někomu odstartovat skvělý set.

otaznik

Citace od: Chairudo kdy 01.02.2015, 12:20:00
Takže když vidím něco skvělého, co stojí za to prosadit, nenechám si to jen pro sebe, ale upozorním na to a pomůžu tak někomu odstartovat skvělý set.
Mně zrovna to Zombie Car přijde o ničem a jako set bych si to nekoupil ani ve slevě. Ani pořádně funkční to není, otevření zadních dveří by skoro jistě znamenalo jejich oddělení od zbytku vozidla.

xjankox

Musím súhlasiť. To Zombie Car je v porovnaní s Ghostbusters bieda podľa mňa.
Ďakujem

Mr. Cube

To je pravda, ale zase to nejsou finální sety, ale návrhy. Schválené a oficiálně vydané sety jsou stejně přepracované (to samozřejmě nemění nic na tom, že dveře jsou fakt lítací).

Kuba

Nápad ukázat zajimavé návrhy je dobrý, sám tam totiž moc nekoukám.

Návrh se zombíky se mi ale taky moc nelíbí. Auto je nic-moc. Zajimavá je pouze osádka, kdyby vyšel set se 4 zombíky. Určitě by se na to vrhli všichni, kdo tajně touží postavit scenérie ze seriálu The Walking Dead :)

VaclavM

https://ideas.lego.com/projects/103939
Co myslíte? stojí to za to?
Každopádně se můžete aspoň podívat, jak se z jednoho soutěžního modelu pro Brick Build Figure Contest 2015 na mocpages (http://www.mocpages.com/group_mocs.php?id=25112&sort=vote_total&order=desc) stal projekt na LEGO Ideas.

papluh

Vyzerá to pekne. Reálnu šancu tam vzhľadom na regionálny dosah vzoru vidím dost nereálne.
Ale zas si myslím, že ak by si to spropagoval na ruských fórach, tak by to mohlo vystreliť, sú to celkom vlastenci :D

Anatyt

Bez šance! Ruský pôvod nemá za súčastnej geopolitickej situácie šancu.

VaclavM

Bohuzel je to tak - bez sance. Jsem jen trochu zklamany jak jsme masirovany hlavne DC a Marvelem. Mozna si dam priste Bolka a Lolka, i kdyz mnohem radsi mam madarske Zmatlikovy a Ladinka.

papluh

Samozrejme, že sa nejedná o výhru :) Nezávisle od politiky, prekryv distribúcie Ideas setov (LEGO Store online a kamenný, veľke reťazce v US) a známosti Vlka a zajaca (na východ od východného Nemecka) potrebného na predaje je minimálny.
Ale akýkoľvek milestone (1k, 5k a 10k), na ktorý reagujú komentom je podľa mna úspech :D Myslím, že s trochou správneho marketingu by aspoň prostredný šiel :D

milanv

Jak píše papluh - nehledal bych v tom nic politického, jde čistě o známost či neznámost předlohy a sílu tvého marketingu. Ono totiž získat 10000 lidí, co jsou ochotní jen se rozhoupat se na to podívat a příp. kliknout je pekelná fuška. Zvlášť když to prezentuješ i jinde než na LEGO Ideas a musíš (mlčky) ty lidi přesvědčit, že si kvůli podpoře tvého nápadu tam zřídí účet. 10000 je prostě strašně moc.

V každém případě gratuluju k výhře v soutěži figur. Podle mého názoru jsi měl rozhodně příspěvek nejlepší, já bych tě hodnotil na 1. místo a ne na třetí: hratelnost, pevnost, míra podobnosti s předlohou... Máš ode mě support i na LEGO Ideas.
Pán na Žlutém hradě