Třináctá Plzeň

Založil Luky1987, 25.11.2014, 11:25:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Luky1987

Kilhor navrhl ve vlákně ke 12. srazu datum dalšího setkání 6.12.2014.
Za mě ok, kdo by se ještě přidal? Sice bych spíše preferoval pátek 5.12.2014, ale v zásadě nemám nyní problém s jakýmkoliv termínem.
Budeme muset vymyslet místo srazu, obvyklá herna nemá v sobotu otevřeno...

pet

Zatím velmi předběžně ano. Navíc pokud obvyklou hernou myslíš Kavenu, tak by mohla být otevřená.

pet

Luky1987

Jo jo, Kavenu - http://www.kavenu.eu/
Na stránkách mají otevíračku do úterý do pátku, v případě domluvy možno i jindy.

pet

Pokud mi to vyjde, což bych měl vědět začátkem příštího týdne, tak bych se snad na otvíračce nějak dokázal domluvit  ;)

pet

Hardegon

6. prosince bych se taky ukázal  ;)

pet

Zdarec,
sobota od 16 hodin je nakonec mimo mé schopnosti. Do 16 ok, ale předpokládám, že chcete spíš večerní sraz. Pak je ještě varianta až v cca 20.15. Co neděle? Nebo ten pátek? V Kavenu či někde jinde. Otvíračku si můžeme protáhnout vcelku libovolně.

pet

Luky1987

Za mě osobně je to jedno, umím se přispůsobit.
Třeba takový Kilhor na tom asi bude hůř.

Hardegon

Víkend je ok kdykoliv.

pet

Neděle se tedy jeví jako vhodný den. Pravděpodobně se připojí i Alladjex. Jak to vidí Kilhor?

pet

pet

Víkend se blíží, jak to tedy vidíte? Neděle? Od kolika? A kdo?

Luky1987

Jak je napsáno výše, já se přizpůsobím většině.

blackjoe

Pokud mi to vyjde, také bych se ukázal  ;)

pet

Ok, tak neděle, 17.00, Kavenu?

Luky1987

Hardegon

pet

Nějaké hračky s sebou?

Hardegon

Citace od: pet kdy 06.12.2014, 00:24:30
Nějaké hračky s sebou?

Klidně  ;D Já něco na ukázku vezmu.

pet

Kromě pár malých MOCů, mám teď postavené i nějaké standardní sety. Kdyby byl zájem se podívat do historie nedávné, tak třeba UNIMOG 8110, pokud by byl zájem o historii dávnější, tak třeba vysokozdvižku 8843, případně jiné historické kousky.
Dejte když tak vědět.

gearcs

Zítra v pět? Budu tam  ;D

Luky1987

Citace od: pet kdy 06.12.2014, 11:31:44
Kromě pár malých MOCů, mám teď postavené i nějaké standardní sety. Kdyby byl zájem se podívat do historie nedávné, tak třeba UNIMOG 8110, pokud by byl zájem o historii dávnější, tak třeba vysokozdvižku 8843, případně jiné historické kousky.
Dejte když tak vědět.

Určitě něco dones, čím víc tím líp.
Je tam v prodeji nějaké alko?

pet

Mělo by být pivo. Ještě ověřím, zda se dnes všechno nevypilo.

pet

Zdarec, bohužel se na poslední chvíli vyskytly nějaké zdravotní komplikace, kvůli kterým se s velkou pravděpodobností nakonec nemůžu zúčastnit, čímž padá i prostor Kavenu. Instruooval jsem Hardegona, aby v blízkém okolí našel vhodné místo a sraz se přesune někam jinam. Moc se omlouvám.

V případě problémů s navigací prosím kontatkujte přímo jeho.

Hardegon

Nakonec příjemné setkání v komorním složení.  :)

pet

Zdar, slyšel jsem že to bylo komorní - mrzí mě, že jsem vás v tom nechal, ale život je sviňa a připravil na dnešek nepříjemné překvapení.

kilhor

Ajajaj! Včera byl sraz? A v datum, který jsem sám navrhnul. Já se picnu! To jsem ale neslušné slovo.

Nastavil jsem si upozorneni na to vlakno s navrhem (12. sraz) a o tomhle vlakne (13. sraz) jsem se dozvedel az dnes od Lukyho...

blackjoe

S toho si nic nedělej . Ani já jsem nedorazil, zdravotní komplikace  :'(

kilhor

Ahoj,

pisu to sem, protoze si rikam, ze to plzenaci budou cist (a ostatni to nezajima):

Jde o LUGBULK 2014.

Je tu mirna komplikace, ze moje auto jsem naboural na dalnici a tak se mi cesty do Prahy komplikuji. LUGBULK ceka u Petera v Praze na Novych Butovicich. Nemate nekdo cestu kolem?

Kilhor

Edit: johnik007 to mozna zvladne - a pak dame vedet

atasoft

ahoj, kolik toho je třeba vlastně přivézt ?

Petr

peter

Ahoj,

pro Plzeň toho je jen jedna velká papírová krabice a dva igelitové pytle. Potřebný prostor - bezproblémů každý standardní kufr v autě.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

kilhor

Citace od: kilhor kdy 15.12.2014, 00:37:04
Edit: johnik007 to mozna zvladne - a pak dame vedet

Ahoj,

johnik007 se neozývá, nereaguje na moje zpravy ani telefon.

Protoze nevime, co se deje, je na case hledat zalozni reseni.