#23. Bratislavský Lego pub

Založil S.t.a.l.k.e.r., 06.09.2014, 12:22:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Ktory datum vyhovuje najviac?

16.9. utorok
17.9. streda
18.9. stvrtok

S.t.a.l.k.e.r.

Dlhodoba predpoved naznacuje par teplych dni, mohli by sme dat posledny tohtorocny outdoor zraz v Sade Janka Krala. Program: petangue, pivo, RC modely, minifigovia, manzelky, priatelky, whatever. Hlasujte...

STARHAWK

Predbezne Stredu po praci. Stvrtok musim byt cim skor doma a Utorok hravam x-wing miniatures.

danny01

Mne ako obvykle vyhovuju vsetky. (Ale nepridem anina jeden >:D).
Predbezne som zahlasoval.
Danny

5o

Utorok a streda je OK. Vo štvrtok nemôzem.
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Celkom povzbudivý vývoj, 5 hlasov za jeden termín...

hrubko

STARHAWK

Citace od: hrubko kdy 08.09.2014, 20:43:22
Jak 5, sedem  ;D

Ta ides aj ty? Ze by sme doniesli ukazat fotky z Lipna ?

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: hrubko kdy 08.09.2014, 20:43:22
Jak 5, sedem  ;D

Asi premenujem vlákno na Bratislavský jednohlasný pub...

Micho

A to aj ja asi budem v tom čase v Bratislave. Rád sa pridám ...  ;)

S.t.a.l.k.e.r.

Paráda. Preventívne som pozastavil hlasovanie aby to niekto nepokazil.

hrubko

Citace od: STARHAWK kdy 08.09.2014, 20:50:21
Ta ides aj ty? Ze by sme doniesli ukazat fotky z Lipna ?

Planujem

danny01

Tak takyto termin tu este nebol. Uz sa tesim 
Danny

STARHAWK

O kolkej sa tam chcete zliezat ? Kde sa pojdeme navecerat (bo hodina bude uz pokrocila po praci, akurat na veceru) - bud pred alebo po petangu (pisem jak pocujem :) )?

Damn. Ja som bol uplne v tom ze je to uz zajtra a to az o tyzden. Dufam ze sa mi dovtedi nezmeni nejak program.

S.t.a.l.k.e.r.

Môžme sa začať schádzať od 16:00 - 16:30. Len mi dajte vedieť či chcete hrať petangue, alebo sa vyblbneme s Dannyho RCčkami, tie gule sú ťažké ako sviňa.

danny01

Citace od: Stalker kdy 09.09.2014, 10:58:01
Môžme sa začať schádzať od 16:00 - 16:30. Len mi dajte vedieť či chcete hrať petangue, alebo sa vyblbneme s Dannyho RCčkami, tie gule sú ťažké ako sviňa.
A Danny berie RCka?  ???
Gule mozem zobrat, tiez mam sadu a auto odvezie... :)
Danny

kamil

Tak ja potom nepridem, stredu mam obsadenu.
Ale vsetkych pozdravujem.

STARHAWK

Petangue je fajn oddichovka a da sa pri tom kecat, takze urcite niekto zoberte. Dufajme ze pocasie nebude zle.

5o

Ejha, ja som bol v tom, že je to zajtra. Budúci týždeň mám poobednú, takže asi neprídem.
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: danny01 kdy 09.09.2014, 13:00:14
A Danny berie RCka?  ???

A nie? ??? Veď to k stretnutiu už neodmysliteľne patrí. Nakoniec, môžeš za to práve ty, načo si ich začal nosiť, he?

danny01

Citace od: Stalker kdy 09.09.2014, 23:08:03
Citace od: danny01 kdy 09.09.2014, 13:00:14
A Danny berie RCka?  ???

A nie? ??? Veď to k stretnutiu už neodmysliteľne patrí. Nakoniec, môžeš za to práve ty, načo si ich začal nosiť, he?
Okej, okej :) Musim skontrolovat stav... :)
Danny

Micho

Citace od: Micho kdy 08.09.2014, 21:24:00
A to aj ja asi budem v tom čase v Bratislave. Rád sa pridám ...  ;)

Takze na 100% som v BA na jednom Workshope pri Poluse. Asi do 16-tej. Takze pridem.  8)

hrubko

Ako naschval.. Zajtra idem do pracovne do Viedne. Takze nakoniec nemozem.

S.t.a.l.k.e.r.

Nemáte niekto katalóg 2014? To je prvý raz za x rokov čo som si katalóg nikde nevšimol.

STARHAWK

Citace od: Stalker kdy 16.09.2014, 23:06:19
Nemáte niekto katalóg 2014? To je prvý raz za x rokov čo som si katalóg nikde nevšimol.

mam len nemecky a z lego store, tak su tam vlozene aj exclusives

danny01

Mam zlu spravu: RCka nebudu. Nestihol som ich pripravit (rozumej dobit baterky, skontrolovat atd.)
Auto mam v garazi tak, ako som ho z minuleho stretnutia doviezol.
Danny

STARHAWK

Od kolkej sa chcete zliezat ? Kam sa pojde jest - prve co chcem je ist sa po praci najest a potom mozme zapetangovat.
V robote sa uvolnim asi najskor o 18tej ale uvidim, mozno aj skor.

danny01

Ja by som osobne bol za stretko NIE vonku. Hned niekde, kde sa da najest.
Danny

S.t.a.l.k.e.r.

Mešurs, stretnutie bolo navrhnuté ako posledné outdoorové, je to hneď v prvom príspevku. Kua, diskusiu na tému kde by sa malo stretko uskutočniť by bolo vhodné spustiť skôr ako v deň stretnutia! Ale zázraky ľudskej vôle nikdy nekončia...

Môžme sa stretnúť v Leberfingerovi, ale osobne tento podnik neodporúčam. Nepríjemná obsluha, fádna kuchyňa a čapujú len Krušovice a Bažant nealko...  ::)

STARHAWK

Ja pridem do auparku a tam parknem. Jest chcem ist kamkolvek kde vedia spravit nejake meso na prirodno so zeleninou.
Nebavime sa o tom kde bude stretko ale kde sa zacne a ja som po praci hladny, takze prv jest a potom outdorovat.

O kolkej sa chcete zacat zliezat ?

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: STARHAWK kdy 17.09.2014, 14:48:56
Nebavime sa o tom kde bude stretko ale kde sa zacne a ja som po praci hladny, takze prv jest a potom outdorovat.

Pritom presne o tomto sa bavíme... Keď sa má stretnutie začať okolo 16.00-16.30 a zrazu sa vynoria otázky kde sa bude jesť s tým, že prv jest, potom outdoorovat, tak potom sa musí zmeniť aj miesto a celý charakter stretnutia. Už nie je jún, o ôsmej je pomaly tma.

Rezervoval som stôl v Leberfingerovi, budem tam okolo 16.15.