(Vlastní) modulární dům...návrat k legu po letech

Založil klubo, 26.08.2014, 09:56:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

klubo

při stěhování jsem narazil na krabici lega a opět mě dostalo, hned jsem projel lego stránky co je za těch pár let novýho a zaujaly mě modulární domy, hned jsem si objednal parisian restaurant a abych si zkrátil čekání než přijde tak jsem si postavil takovej jednodušší domeček, jelikož nemám moc kostek a už vůbec si nemůžu vyskakovat co se týče barev tak je to takový kompromis, ale radost ze stavění byla i tak

šipka

předně vítej :D  k domku: jednoduché a pěkné aneb i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo. ;D

Kuba

Jelikož píšeš, že nemáš moc z čeho vybírat a jsi nováček, tak klobouk dolů. Koukej si co nejdřív nakoupit ještě nějaké to lego  ;D ...mohl by s tebe být totiž dobrý stavitel a takové Kostky.org potřebují.

A taky jak již napsal Šipka, i s málem se dají udělat pěkné věci, budiž to příkladem pro ty co s vlastními stavbami stále otálejí...

klubo

díky za přivítání, nebojte jak sem psal už mám objednaný ten parisian restaurant a taky creator domek 31012 tak bude zas nějakej materiál na stavbu

wolfram

brexi

Ivansliz

Nováček, má málo kostek v málo barvách, a přesto vytvořil velice pěkné dílko, byť s málo detaily, které jsou ale efektní a vyniknou.  8) Palec nahoru.  ;)
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

klubo

tak jsem po dvou dnech dostavěl parisian restaurant a trochu upravil můj dům...

klubo

dokoupil jsem nějaký lego a tak dávám malou ochutnávku nového modulárního domu s večerkou, až dodělám tak dám víc fotek

Flex

jeden barák lepší než druhý! osobně proti tomu nemám žádnou výhradu, radost pohledět. Respekt.

Ethan

Tohle se mi moc líbí. Přeju víc a víc Lega, abys je nemusel rozebírat.