(Vlastní) Forestmen´s Outpost

Založil Mr. Cube, 21.04.2014, 20:48:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Mr. Cube

Zdravím. S novými sériemi The Hobbit mě napadlo, že jsem ještě neviděl, že by někdo zkombinoval vrrky (wargy) a loupežnickou frakci Vlčích lidí (Wolfpack) - přitom se to podle mě přímo nabízí. Tak jsem to udělal. Jenže co s jedním figem? Tak jsem k tomu postavil MOC. Nechal jsem se volně inspirovat starými legendárními sety Lesních lidí (Forestmen), zejména sety 6066 Camouflaged Outpost a 6054 Forestmen´s Hideout. MOC je dokončený z 99 %, čekám ještě na nějakou zeleň navíc. Snad se to bude líbit. Zatím posílám jednu fotku celého setu, po dokončení budou další.  :)

26.4.2014 - EDIT: Nahrány nové fotky.

Již mnoho a mnoho let chrání obyvatele celé země bezejmenná skupina hrdinů, ukrývající se v rozsáhlých hvozdech. To jsou oni - Lesní lidé. V lesích mají mnoho úkrytů, tajných skrýší i dočasných příbytků, které využívají pro svou činnost a ukrývají tam své zásoby, zbraně a cennosti, které pak rozdělují mezi chudé. Proti nim stojí nejen zlá vrchnost, ale i loupeživá banda ničemů, kterým není nic svaté - Vlčí lidé. Vlčí lidé už dlouho pátrají po úkrytech Lesních lidí, ale vždy bylo toto pátrání neúspěšné. Teď se však zdá, že jeden z nich vystopoval, kde se jeden takový úkryt nachází...

Kuba

Máš to pěkné.

PS: Kdyby takhle vypadaly dnešní sety, to by byl sen každého hradaře :)

frantoka

Parádka, setík je veľmi krásny akurát mi to tam ruší ten "vrk" s hobbita, ale to je len moje zdanie .

Je to proste super.

richchie

velmi pekny MOC :-) ja som tiez uvazoval nad moznostou spojit vlcich ludi s wargs z hobbita, no nakoniec som to zavrhol, no pozeram ze nie je to az take zle.
tiez plne suhlasim ze keby TLC robilo taketo sety tak som v siedmom nebi a kupujem o sto sest :-)

Zichi

Ty jo no tak takový set bych si ihned koupil . Fakt dobrè. I ta kobinace vrka s vlčìm človèkem vypadá vydařeně.

Mtron

woow, pěkné, velice se mi to líbí. Malé, ale přitom velké dílo. Byl by to nádherný set.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

arnold

Moc hezké  ;)    Je opravdu škoda,že vědátory z Lega nenapadne udělat něco podobného,protože kromě Hobbit a Lord of Rings je to uplná tragédie (myslím edici Castle). Holt se musíme smířit s tím, že zlatá 80tá léta se už asi nevrátí  :(

PS: Akorát dodělávám moji druhou stavbu...je to také obydlí pro Forestmeny,počítám, že do konce tohoto týdne budu hotov.
Inspiraci jsem čerpal hlavně ze setu 6054  :)

kamil

:o Veľmi sa mi to páči. Uvítal by som ešte ďalšie fotky - z boku, zozadu a z hora.
Ten vrk mi tam trochu vadí, ale to je iba vec vkusu každého jednotlivca.

matka

Musím taky s chválou ven. Moc je povedený, a líbí se mi také jak si to "zarámoval".
Paní na Žlutém hradě

Mr. Cube

Jej, díky všem za ohlasy, to jsem ani nečekal.  ;D Na té fotce to totiž podle mě vypadá hůře, než v reálu. To ostré slunce něco úplně vybělilo, něco zase utopilo ve stínu. Mám obecně problém s focením výtvorů (v bytě jen 2 okna na východ, z toho na focení použitelné jedno, přes týden, když jsem v práci, odpoledne už bez šance, takže zbývá víkend - o víkendu záleží, jestli je pěkně, a to pak ještě záleží, jestli svítí plné slunce, nebo jen "tak akorát"). Každopádně další fotky z více úhlů + případné detaily budou.  :)

milanv

Máš to moc pěkné, fakt. A co se týče focení: často není potřeba žádných superdrahých technik. Např. proti prudkému slunci bohatě stačí metr střihového papíru pověšený na boku mimo záběr - jednoduchý difuzér za cca 10 Kč.
Pán na Žlutém hradě

Mr. Cube

Tak jsem nahodil nová fota. Světlo dnes bylo celkem příznivé.  :)

matka

Teď je to ještě lepší. Musím ocenit tajný vchod i různý náklon skály, super.
Paní na Žlutém hradě

Mr. Cube

Díky.  :) Ještě jsem zapomněl na sváču.

Jinak původně jsem to plánoval tak, že uvnitř skály bude ještě tajná místnost a bude to propojeno s chatkou a tím tajným vchodem, ale vzledem ke konstrukčím obtížím a tomu, že už jsem to chtěl mít hotové, jsem ten tajný vchod udělal jen symbolický.

milanv

Moc pěkné. Musím si ty nové fotky projít ještě několikrát. Pořád je co objevovat!
Pán na Žlutém hradě