Jedná se o Lego či ne?

Založil biker84, 13.03.2014, 18:32:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

biker84

Čau,

mám tu alespoň pro mě neřešitelnou otázku. Podívejte se prosím na obrázek zda se jedná o lego či ne? "Hlava" přesně pasuje na klasické torzo.

Předem děkuji :)

šipka

biker84

Tuhle hlavu jsem taky našel bohužel není v barvě sand green  :-\ a jak jsi psal ten krk je jiný  :'(

DarkDrago

Tipoval jsem si, že to bude hlavička Coleman Trebor, ale ze starších sérií. Bohužel tento jedi vyšel snad až v poslední době (projížděl jsem SW figy a nenašel jsem žádného druhého).
Ale když si zadám do googlu Coleman Trebor, tak mi vyskočí i jeho lego verze a ta hlavička tam je. Takže bych řekl, že pochází z nějaké jiné série...
Dračí páni s mocí ohně...

biker84

biker84

Děkuji všem za rady  :) Je to custom lego Coleman Trebor viz. odkaz výše. Mám tu ještě jednu specialitu se stejnou otázkou jedná se o lego? Tahle gumová helma pasuje na klasickou hlavu panáčka, je tedy trochu volnější, ale drží :) Předem děkuji za další rady co by to mohlo být  :)

germik

není to třeba něco z Bioniclu/Hero factory/... - z těch "minifigových" verzí? Nic jinýho mě nějak nenapadá...
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

thunnus

Tu hlavičku Colemana Trebora nabízel dříve na ebayi jistý Christo z Jihoafrické republiky. Jedná se o custom mold
lego is not a hobby, its the meaning of life :-)

DarkDrago

Za sebe říkám, že toto není bio ani hero dilek. Poznám to podle toho, že se to na nic nepodobá, nemá to žádnou tvář (u bia tváře byly, předpokládám že u hero aspoň oči budou) a taky to je spíše jako přilba a bio jsou jako klasický tvarovaný hlavičky...
Za sebe bych řekl, že se tedy zase jedná o custom...

Jaká krabice/hromada to je že to z ní tak taháš. Původně jsem si myslel, že si to vyhrabal někdo doma, ale tohle spíš vypadá na nějaký kup hromady dílků  :D
Dračí páni s mocí ohně...

LeUserGo

Hmm, zajímavý dílek, já bych řekl, že to k legu vůbec nepatří, ale není to jisté.
Děkuji, LeUserGo.

Anatyt

biker84

Ještě tu mám něco s čím bych potřeboval poradit :) 100%tně se jedná o lego, ale nemůžu tento dílek nikde najít :( Předem děkuji za rady  ;)

Ondrej