Papírové sáčky mi přijdou jako fakt dobrý nápad. Ty současné pytlíky mi přišly celou dobu jako tak příšerná věc, že je někdo jako příšerné (co nejnepraktičtější) musel snad schválně navrhovat. Nejenže nejsou zavírací, ale po prvním roztržení se ten divný materiál trhá divně a nekontrolovaně všude, takže je to okamžitě na vyhození.
A dál souhlasím se Starhawkem: menší krabice znamenají mimo jiné, že se jich do kamiónů vejde víc a nemusí tudíž jezdit tolik kamiónů/vlaků/letadel. A celé dnešní krabice jsou stejně nepraktické jako ty pytlíky, mimochodem: na první otevření a pak co? Jsou obrovské a lepené, takže nesložitelné. Takže ty krásné, lákavé a superbarevné krabice, které bych si i já rád schovával, každý rodič vyhazuje, aby se do bytu vůbec vešel. Mají je jen sběratelé. Vždyť je to sakra škoda, ne? Ale když ani děti je nechtějí, protože krabice otevírací na nejmenší straně (z boku), která navíc nedrží zavřená - k čemu to je, kdo by si do ní to drahé lego dával zpátky a čekal, až se mu vysype za skříň?
Kolik výrobců elektroniky a jiných podobně velkých předmětů umí balit do složitelných krabic otevíracích navíc horním víkem... Tj. např. ten typ, co jsem do něj balil dárečky stavitelům Strašidelné krajiny... Ano, taky zrovna u elektroniky jsou obvyklé ještě mnohem, mnohem horší obaly, ale to teď nechci řešit, chci ukázat na ty, kteří mají ty nejen ekologičtější, ale hlavně LOGIČTĚJŠÍ, praktičtější. Že to jde. A ne že ne. Však i LEGO to částečně dokázalo u krabic na LEGO Ideas. Jen chtít.
Škoda, že nejsem dítě, abych jim mohl napsat