Buďove LDD automobilové výtvory

Založil Michal Budinský, 12.02.2013, 22:56:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Michal Budinský

Ahojte , motoristický pokus - na modernej stavbe nesmie chýbať :)

otaznik

Citace od: Michal Budinský kdy 12.02.2013, 22:56:52
Ahojte , motoristický pokus - na modernej stavbe nesmie chýbať :)
Souhlas, před tři čtvrtě rokem stál i u nás před barákem.  ;)
Má to i nějaký zvedací mechanismus?

pryb

Pěkné, taky jsme tu jedno takový měli.
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

blindmelon

Hezké, trochu mi nesedí zadní světla, ty bych pozměnil. Takový model by mohl být jako součást nějakého většího City setu Construction. Tohle téma už bylo před pár lety, takže se, předpokládám, zase brzy vrátí.
Hezký den, Blindmelon

Michal Budinský

Ahojte ,autožeriav ala 6 -wide .Má zásadný nedostatok. Lano si budete musiet domyslieť :)

Takisto ako predošlý motoristický pokus ,nemá žiaden zdvíhací mechanizmus.

otaznik

Citace od: Michal Budinský kdy 06.03.2013, 21:18:55
Ahojte ,autožeriav ala 6 -wide .Má zásadný nedostatok. Lano si budete musiet domyslieť :)

Takisto ako predošlý motoristický pokus ,nemá žiaden zdvíhací mechanizmus.
Nevypadá to špatně, ale podle mého se do kabiny na točně nevejde minifig, bude mu "překážet" pravá ruka.

Michal Budinský

Ruka neprekáža ,ale strop kabíny bol nízko ;D

Daniel

Autojeřáb vypadá dost dobře, přimlouvám se za realizaci ze skutečných kostek :).

otaznik

Citace od: Michal Budinský kdy 06.03.2013, 22:03:56
A může dát ruku dolů?

Michal Budinský

Citace od: otaznik kdy 06.03.2013, 22:13:27
Citace od: Michal Budinský kdy 06.03.2013, 22:03:56
A může dát ruku dolů?

Čiastočne áno . Pri detailnom skúmaní som zistil ,že LDD drobné prelínanie dielov (hlavne pri minifigoch) toleruje a neostáva mi nič iné len to vyskúšať postaviť :)

Michal Budinský

Ahojte.

Hromadná fotka stavebných áut, s drobnými zmenami pôjdu do "výroby".

Micho

Jéééj, sympatické!   :D

MÍLA

Se souhlasem autora sem provedl menší úpravu.
vytahovací podpěry, zvedací rameno a majáky

Michal Budinský

:o čumím a žasnem! Že sa dá i toto som netušil  :) Prosím pridaj aj foto zo zadu(či z iného uhlu).

Michal Budinský

Údržba ciest a dodávky.

MÍLA

Citace od: Michal Budinský kdy 15.03.2013, 20:42:56
  :o čumím a žasnem! Že sa dá i toto som netušil  :) Prosím pridaj aj foto zo zadu(či z iného uhlu).

To zvedání je stejný způsob jako si použil na uchycení navijáku a toho pístu pod ramenem, já to jen rozšířil na ramenu a trošku upravil. Podpěry jsou na tile vytahovací ručně, jejich výrobě muselo ustoupit původní provedení podvozku.

MÍLA

Fotky z jiného úhlu s úpravou rozlišení kostek.

Michal Budinský

Ahojte

Pohrebné auto a dodávka 4-vide .Vytvorené na požiadanie fanúšika klasického townu z TatraLUGu.

MÍLA

pěkný funebráci, boky té dodávky si mohl udělat z vyšších dílů, takhle tam bude ten futrál trošku natěsno.

Michal Budinský

Ahojte.

Chladiaci kamión mercedes benz 1223 .Kto chce, môže vidieť v tom i aviu.V tejto mierke je podobnosť  veľká.(Rezervy sú len naaranžované a nič ich nedrží.)

MÍLA

s držením rezervy by se něco vymyslet dalo.

germik

No to nevím - tohle kolo na to moc vhodné není, leda ji nějak z boků skřípnout mezi dvě kostky...
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Tomtombuy

Podle mě by to neměl být problém toto vyřešit. Večer sem zkusím dát návod.

Systematik

A co to udělat pomocí nějakého bracketu a  tohoto (4488) dílu?

germik

To bys musel ten dílek nějak vsunout do skříně - ta je otevírací, takže ho leda zamaskovat jako nějakou bednu, pak by samozřejmě problém nebyl... ;)
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

peter

Střílím od boku, ale jako první mne napadá dát tam minifig hlavu a na ni natáhnout jen tu gumu, o disk tu stejně nejde.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

MÍLA

A jak tu hlavu upevníš ?  :-\
U rezervy jde i o ten disk, když to vezmeš podle reality tak při výměně neměníš jen gumu, což by se základním nářadím ve voze někde u silnice stejně nešlo, gumy na disky se nasazují strojně v servisech.

Já sem zkusil vytvořit pár úchytů podle skutečných ale jsou moc náročné na prostor v podvozku, ještě zkusím vymyslet jestli by to nešlo schovat do chladicího zařízení v přední stěně, tyhle auta je mají tlustý takže by se to tam možná vešlo.

než se to dostane do výroby třeba na něco společně přijdeme.  ;)

germik

Ale jo, hlava je dobrý nápad - prostě ji tím studem nahoře cvakneš zespoda na skříň. Vypadat by to mohlo, a až tak detailně se na to stejně asi nikdo dívat nebude ;)

peter

Citace od: germik kdy 21.03.2013, 18:10:24Ale jo, hlava je dobrý nápad - prostě ji tím studem nahoře cvakneš zespoda na skříň. Vypadat by to mohlo, a až tak detailně se na to stejně asi nikdo dívat nebude ;)

Přesně tak a účel to splní ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Systematik

a do krčního otvoru ještě jednu a do ní zespodu, pokud by to teda nebylo moc velké