(Vlastní) Gondorská armáda - projekt

Založil Izmael10, 20.02.2013, 12:59:34

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Izmael10

Postupne tu budem pridávať rôzne jednotky Gondorských rytierov.

Izmael10

Začnem jednotkou, ktorá tvorí najväčšiu časť gondorskej armády.

Izmael10

Ranger of Ithilien

Mr. Cube

Tak se nám ta LOTŘí vlákna rozrůstají. Pěkný start - těším se na další. Rytířům, které určitě budeš taky dělat, by slušelo vrnění v metalic silver - plánuješ?  :) Jo - a ještě mi řekni, jak ses dostal bez klíčů ke mě domů a odfotil to na mojem stole?  :o  ;D

frantoka

Mtron

Já se nějak moc netěším na další figy. Těšil bych se více na nějaké MOCy, kdy by Vaše armády měli využití. Tohle je jako házení kamenů do vody??? udělají se kruhy, stejne a stejné, nikdo si na to ale nevzpomene. Přestaňte tu oblíkat figy jako panenky Barbie.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Aki

Závidíš, že můžou oblíkat? Tvoji Mtroni jsou všichni jeden jak druhý!  >:D >:D
Já se podívám rád.

Mtron

Citace od: Aki kdy 20.02.2013, 19:02:24
Závidíš, že můžou oblíkat? Tvoji Mtroni jsou všichni jeden jak druhý!  >:D >:D
Já se podívám rád.
ANO  ;D ;D ;D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Izmael10

Citace od: Mtron kdy 20.02.2013, 18:58:09
Já se nějak moc netěším na další figy. Těšil bych se více na nějaké MOCy, kdy by Vaše armády měli využití. Tohle je jako házení kamenů do vody??? udělají se kruhy, stejne a stejné, nikdo si na to ale nevzpomene. Přestaňte tu oblíkat figy jako panenky Barbie.

Už mám vymyslené ďalšie 2 minifigúrky.    :-*

Mr. Cube

Citace od: Mtron kdy 20.02.2013, 18:58:09

Někdo LOTRy, někdo Mtrony. Někdo, koho to nezajíma, si na to opravdu nevzpomene. Ale jsou tu i lidi, které to zajímá.  ;)

Izmael10

Isildur

Izmael10

Lukostrelec

Izmael10

Jean Vallette

Moc pěkné, jen tak dál! A kolik jich máš teď dohromady?

Izmael10

Mr. Cube

Fakt se mi to zatím líbí. Akorát Rangers of Ithilien by podle mě slušela více zelená. Akorát zelené kápě budou trošku nedostatkovější zboží...

+ mám dotaz, jakou barvu rukou jsi použil u Strážce?
+ ta spodní část kopí je "světelný meč"?

germik

Tipuji krátká (3l) tyčka + dalekohled... ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Izmael10

Hardegon

Z témat budování armád podle LOTRa mi tohle přijde asi nejslabší. Když vychází oficiální sety, je asi zbytečný takhle narychlo sestavovat armádu, jejíž členy dřív nebo později lego vydá s odpovídajícími díly. Bílý strom má být prostě bílý.

Izmael10

Zatiaľ to moc nevyzerá, že TLC vydá sety s Gondorskými rytiermi.  >:D

Mr. Cube

Citace od: Izmael10 kdy 21.02.2013, 23:16:28
Citace od: germik kdy 21.02.2013, 22:56:43
Tipuji krátká (3l) tyčka + dalekohled... ;)

Správne.   :D

A ta barva rukou u Strážce je, prosím, jaká (myslím paže, ne dlaně)?

Izmael10

Izmael10

Faramir

Mr. Cube

No nevím - jestli to má být prezentace vycházející z filmového zpracování (ze kterého vychází i LEGO licence), tak bych mu dal světlé vlasy, pokud ne, tak tmavý obličej...takhle to s tou světlou hlavou moc bije do očí - leda, že by si je obarvil.  :)

Raistlin M

Citace od: Mr. Cube kdy 22.02.2013, 19:01:28
No nevím - jestli to má být prezentace vycházející z filmového zpracování (ze kterého vychází i LEGO licence), tak bych mu dal světlé vlasy, pokud ne, tak tmavý obličej...takhle to s tou světlou hlavou moc bije do očí - leda, že by si je obarvil.  :)
Henou přeci. Používá 30 z 10 gondorských metrosexuálů.

Faramir by měl mít poněkud světlejší vlasy, to je fakt. O moc ale ne. Spíš je špatná ta kombinace, než ty vlasy samotné. S barvou obličeje ale asi nic nenadělá.

Jean Vallette

Faramir - podle knihy strohá bledá tvář, jasné šedé oči, vlasy havraní, o vousech nejsou reference. Podle filmu hnědé vlasy i vousy.

Raistlin M

Citace od: Jean Vallette kdy 24.02.2013, 21:22:11
Faramir - podle knihy strohá bledá tvář, jasné šedé oči, vlasy havraní, o vousech nejsou reference. Podle filmu hnědé vlasy i vousy.
To je těžké. Podle knihy byl Gandalf moudrý muž. Podle filmu chvílemi nepříjemný dědek a exorcista.
Podle knihy byl Elrond moudrý muž, co miloval svou dceru a snášel její rozhodnutí. Podle filmu panovačný manipulátor bez schopnosti i jen navenek ovládnout své emoce.
V knize je Aragorn důstojný muž s přirozenou autoritou. Když povstane s mečem v ruce uprostřed Rohanských, vstal král. Ve filmu je to playboy po chlastačce.
Tak si vyber.

Lego je podle filmu. Film je na motivy LOTR.  Tedy ... postavy se shodují a moc jich tam nechybí, ale jinak film podléhá Hollywoodským schématům, aby se to prodalo i "mastňákům". ;) A pokud tam něco chybí a něco je zase navíc, už nefunguje výmluva, že to mohlo být ještě delší. Konec konců, kolik lidí, co tu prezentujou, že sbírají LOTR a mají ho rádi, znalo LOTR před filmama?

Mr. Cube

Citace od: Raistlin M kdy 25.02.2013, 08:48:13
Konec konců, kolik lidí, co tu prezentujou, že sbírají LOTR a mají ho rádi, znalo LOTR před filmama?

Ehm, třeba já?  :) Jinak si myslím, že ty filmové charaktery hodnotíš až moc kriticky, možná u Elronda bych byl ochotný souhlasit.

Izmael10

Rangers of Ithilien

Raistlin M

Citace od: Mr. Cube kdy 25.02.2013, 11:10:43
Citace od: Raistlin M kdy 25.02.2013, 08:48:13
Konec konců, kolik lidí, co tu prezentujou, že sbírají LOTR a mají ho rádi, znalo LOTR před filmama?

Ehm, třeba já?  :) Jinak si myslím, že ty filmové charaktery hodnotíš až moc kriticky, možná u Elronda bych byl ochotný souhlasit.

Asi je to i tím, že si člověk ty charaktery nějak představil i směrem, kam nejsou vykreslené v knize a ve filmu je to opačně. Aragorn byl ale obsazenej blbě. Je problém, že v současný době neexistuje žádný herec, mezi známými, který by tak působil. Možná ale měl Jacksoon hledat mezi nějakými anglickými divadelními herci. A klidně staršími. Aragorn nebyl žádný mladík a navíc počítače rozpohybovaly i toho Gandalfa, tak proč ne Aragorna. To osobnostní kouzlo tam chybělo.  ;D Možná měl oslovit Divadlo Járy Cimrmana a natočit to bez Aragorna. Když tak jde Hamlet  ;D