Lego

Založil standa26, 21.01.2013, 17:53:30

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

standa26

Dobrý den, zaujali mě figurky ze série Lord of the rings, tak jsem se dal do sbírání. Přidal jsem k nim ze série castle trpaslíky + forrestmany.

danyboy

Pěkná sbírečka. Ale chybí ti tam šedý Vrk.

Mr. Cube

Tož pěkná sbírka. Kdybys měl nějaké přebytečné Uruk-Hai, ozvi se.  :)

Raistlin M

Doufám, že se jedná o přípravu na nějakou bitvu. Takhle staticky to vypadá děsně.  ;)

Colonel32

Úchvatné i ve chvíli, kdy je to takhle vyrovnané.

QuiGon

Citace od: standa26 kdy 12.02.2013, 19:11:09
uruk hai army mají za 500kč na heurece, tak jsem objednal 4 balení,
Kde je Uruk Hai army za 500 kč? Prosím o SZ. Děkuji

Raistlin M

Citace od: Colonel32 kdy 12.02.2013, 19:49:11
Od Tebe to není objektivní.  ;D

Thrawn

Miluji přehlídky  :)

Také doufám, že je uvidím v nějaké bitvě  :)
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Izmael10

Neskúšal si napísať TLC aby ty poslali dlhý plášť pre Elronda, lebo ja som im písal a dnes mi prišiel.  ;)

germik

S tím kolik máš elfů, nemáš moc na vybranou - budeš muset udělat některou bitvu z prvního věku - jestli seženeš dost skřetů, tak třeba Bitvu tisíce slz :o :D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Mr. Cube

Uruky za 55,-? Uruk-hai Army za 500,-? To chci taky:D  :'( Impozantní sbírka.

jerzeeg

Citace od: Colonel32 kdy 12.02.2013, 19:49:11
Presne, taktez me ty vyrovnane rady fascinuji :)

A ode me uz by to mozna objektivni byt mohlo, ne ?  ;D

Jean Vallette

Vskutku velkolepé.  :) Bude více zlobrů?

standa26

Dobrý den, sem umísťuji i sérii Lego Forestmen. Sety jistě všichni znáte, tak sem hodím pouze minifigurky... Kdyby, měl někdo k prodeji za rozumnou cenu nějaké kusy, dejte vědět, ať to mám plné.  :)

standa26

Ti se shánějí nejhůře, tak hold zatím jen viz foto + 12 z Lotra, které sem nechtěl míchat...  :)

havlik.jakub666

Citace od: standa26 kdy 03.03.2013, 17:22:47
Něco ze SW.  :)

Jak jsi mohl dát Obi-wanovi zelený světelný meč. Vždyť ho použil jen na přeseknutí Maula jako padawan a ty ho dáš mistrovi. To nejde.
LEGO forever

Thrawn

Líbí se mi rozmanitost té sbírky, zejména ze SW.

Moc pěkné.
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Futurion

Citace od: havlik.jakub666 kdy 03.03.2013, 17:37:08

Jak jsi mohl dát Obi-wanovi zelený světelný meč. Vždyť ho použil jen na přeseknutí Maula jako padawan a ty ho dáš mistrovi. To nejde.

Barva meče nemá nic společného s hodností v Řádu. A vlastně ani s ničím jiným.

havlik.jakub666

Citace od: Futurion kdy 03.03.2013, 19:37:30
Citace od: havlik.jakub666 kdy 03.03.2013, 17:37:08

Barva meče nemá nic společného s hodností v Řádu. A vlastně ani s ničím jiným.
Já myslel právě to, že použil meč Qui-Gonna. Jinak měl právě vždycky modrý meč.
LEGO forever

frantoka

Tých elfov tam máš požehnane, dobre to vyzerá, už len ich osadiť do nejakej scenérie z LOTR-a alebo Hobbita. gratulujem.  ;)

Colonel32

Forestmeni jsou super.

Raistlin M

Mně přijde škoda, jak je to nahňácaný. Spoustě těch figurek by prospělo, kdyby byly dál od sebe a trochu rozdělené dle vzhledu, druhu etc.

Čaroděj ani duch do Forestmanů nepatří. To bych asi viděl jako horší přešlap, než barvu meče u SW.

Na to, kolik máš nádherných minifigů je škoda to takhle odfláknout, tu prezentaci. A nezlob se na mě, neomlouvá to ani to, že Ti to dělá radost.  ;) Třeba si uděléj jednotlivé druhy dle zbraní, nějakého velitele, skupinu lučišníků, trochu formaci....
Já 'Ti vyfotím, jak to mám já. Tedy ... zítra, až bude světlo. Zrovna teď pár dní po odpoledních stavím se svýma klukama nějaké armády z přebytečných KW minifigů.

Omlouvám se za to, že jen kritizuju, ale píšu, co vidím.

arnold

Skvělá sbírka!Forestmeni jsou super...taky bych chtěl jednou postavit tak velkou armádu...zatím mám dva  ;D

Raistlin M

Tak jsem vyfotil pár armád, co jsme s klukama udělali z kiloware minifigů, abych vysvětlil, co jsem myslel tím rozvržením. Prostě si s tím trochu pohrát. Prostředí jsem moc neměl čas domáknout (nějaký trávník a kamení budou až když uděláme bitvu), ale to hlavní je nějaká formace, nebo řád, co tomu chybí. A neříkej, že Ti dělá radost ty figurky jen napráskat bez ladu a skladu vedle sebe. ;)
Forestmany jsem vyfotil taky, ale ty jsem nějak divně postavil a pár jich vypadalo že mají motolici a pár, že se stydí. Tak jsem to sem nedával.  :)

Colonel32

Citace od: Raistlin M kdy 05.03.2013, 14:53:30ale to hlavní je nějaká formace, nebo řád, co tomu chybí. A neříkej, že Ti dělá radost ty figurky jen napráskat bez ladu a skladu vedle sebe. ;)

Mně to například radost dělá. Takže o to víc chápu, že to může dělat radost i standovi.

Raistlin M

Citace od: Colonel32 kdy 05.03.2013, 15:41:49
Citace od: Raistlin M kdy 05.03.2013, 14:53:30ale to hlavní je nějaká formace, nebo řád, co tomu chybí. A neříkej, že Ti dělá radost ty figurky jen napráskat bez ladu a skladu vedle sebe. ;)

Mně to například radost dělá. Takže o to víc chápu, že to může dělat radost i standovi.
Ale ty si stavíš jednotky a máš v tom systém. To je myslím rozdíl.  ;)

Matošo

Raistlin M:
Nějak nechápu, proč se (a nejen zde) snažíš prezentovat svůj pohled jako jediný správný a to dokonce tak, že do vlákna o sbírce jiného uživatele posíláš fotky ze své sbírky... ??

Nemyslíš, že Standovi je úplně volný, jak jsi to myslel? Že to stejně bude dělat tak, jak to jemu dělá radost a ne nikomu jinému?

Sory za tu uštěpačnost, ale nějak nejsem úplně přívržencem tohvýho toho vyjadřování se za každou cenu úplně ke všemu...

Colonel32

Ano, prezentování vlastního názoru je v pořádku, ale neměl by být vnucován za každou cenu, respektive, vnucování by mělo skončit po prvním jasném "NE", a ne se dokola opakovat, viz.

Luky a jeho domy bez figurek
mirek a jeho řezání, barvení
Colonel a jeho pancéřová armáda

a určitě by se našlo dost dalších příkladů.

Raistlin M

2 Matošo: On ale psal, že se rád podívá. V opačném případě bych to neřešil. Nauč se číst  a budu Tě teď volně citovat, "nevyjadřuj se za každou cenu"  ;) Sám to přeci nemáš rád. :)

Matošo

Ach Bože, ty to vidíš...