(vlastní) MAZ 537

Založil Plutoone, 26.12.2012, 16:08:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Plutoone

Ahojda všici,
tentokráte bych se s Vámi chtěl podělit o svůj poslední výtvor větších rozměrů.
Jedná se o sovětský těžký tahač MAZ 537.
Ten je poháněn 4 XL motory a jedním M na zatáčení
Tank má 4 M pro jízdu a 2 Pro věž + hlavěň.

Výhody: Je zázrak, že to vůbec jede. Hratelnost tanku je veliká.
Nevýhody: Kyvné nápravy tahače. Krut motorů je moc velký a tahač ne naklání.
Tank má 4 motory v podvozku a 2 motory + 2 přijímače va věži+BB. Z toho vyplívá, že se nemůže donekonečna otáčet.

Video zde. snad se bude líbit.
http://www.youtube.com/watch?v=uvOVGVkqhmQ

P4tr1cius

Paráda.
Tvoj "dvoj"výtvor strčil celý Unimog do vrecka aj s jeho ramenom. V TLC by sa mali čo najskôr zobudiť a rýchlo ti zavolať, že majú pre teba flek.

A viem si teda verne predstaviť, ako musia byť na teba rodičia pyšní, keď im po byte po pod nohami jazdia takéto parádičky.

Anatyt

Pri všetkej úcte k autorovi diela si nedovolím tvrdiť, že strčil Unimog do vrecka. Práve naopak - Unimog je právom pýchou dizajnérov TLC. Fakt to už s tou kritikou voči TLC netreba preháňať. ::)

P4tr1cius

Ale nech sa tu donekonečna neriešia nejaké trápne kritiky. Mne osobne je to úplne u prdele, či už TLC alebo iné firmy. Pozrel som si video, boli tam vedľa seba - chalanov výtvor a Unimog, a podľa seba som to zhodnotil, že rozbodne som si by som si kúpil chalanov výtvor (v hypotetickom obchode). Toť vše.

A nech ovce držia ústa (veľmi jemne napísané) a krok.

Ondra

Milý Patriciusi, čtu tvoje příspěvky a to není kritika to je otevřený útok na lego.Jednou kritizuješ designery jak mají královský plat při fotce kanceláře, protože nic nedělají a podobně, teď tohle a ostatním nadáváš do ovcí.Raději to nečtu, protože se pak rozčílím.

Já bych si zase koupil raději unimog, protože na tomto(Promiň) nevidím nic světaborného a zajímavého.

Plutoone

Jsem rád, že jste se tady do sebe pustili.  :P Pokud dovolíte, taky se přidám.
Byt je můj.
Unimog je super. Při jeho stavbě jen nevěřícně kroutím hlavou, jaký jsou v LTC koumáci.
Nejde o to se jim vyrovnat (teda alespoň mně) Jde mi o to vždy postavit co nejvěrnější kopii něčeho, co mě zaujme.
Do TLC bych pracovat nešel(kdyby mi to bylo nabídnuto,jako že nebude, jelikož na to nemám). Mám svou práci rád.

blindmelon

Mě se líbí, protože pro podobné stroje mám slabost a to provedení není špatné. Nafotil (by) si to? :)
Hezký den, Blindmelon

Plutoone

Fotky.

blindmelon

Má první náprava větší rejd než druhá?
Hezký den, Blindmelon

Plutoone

Raistlin M

Citace od: blindmelon kdy 29.12.2012, 13:16:43
Má první náprava větší rejd než druhá?

Řekl bych, že je jen velmi volná.  ;D

Plutoone

Rád se nechám od mistrů poučit, jak tu nápravu zpevnit.