2 kila Trans-Neon Orange bricks.... co s tím?

Založil Chairudo, 26.11.2012, 19:45:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Chairudo

Nebo otázka by měla být... co z toho postavit  ;D
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

linhi

Nějaké lávové pole? Třeba ta scéna ze SW kde bojuje budoucí Darth Vader a přijde skoro o život...

Anatyt

Colonel32

Prodej to foxovi_25, dělá Ice Planet 2002, ten by to mohl využít na nějakou loď.

Chairudo

Lávové pole je dobrý nápad, jenom přikoupit ty SW figy :)

Jinak si nejsem 100% jistej tím Trans-Neon Orange, z toho důvodu že na BL ta barva skoro není, ale nevím co jiného by to mohlo být.
Lego to je, akorát jsem měl asi neuvěřitelnou kliku.

http://www.bricklink.com/search.asp?itemID=448&colorID=18 x 320
http://www.bricklink.com/search.asp?pg=1&colorID=18&itemID=447&sz=25&searchSort=P x cca 2,000

Colonel32

Přiznám se, že podle těch odlesků do žluta bych to tipnul spíš na trans orange než trans neon orange. Tak jako tak bych ale na tvém místě skoro zvážil ty 1x4 po dohodě s někým kdo má BL vystavit, a za utržené peníze si nakoupit díly na stavbu v rámci LB.

Chairudo

Citace od: Colonel32 kdy 26.11.2012, 20:03:48
Přiznám se, že podle těch odlesků do žluta bych to tipnul spíš na trans orange než trans neon orange. Tak jako tak bych ale na tvém místě skoro zvážil ty 1x4 po dohodě s někým kdo má BL vystavit, a za utržené peníze si nakoupit díly na stavbu v rámci LB.

To jsem si taky myslel že by to mohlo být, ale bricky 1x2 a 1x4 jako trans orange na BL nejsou, ani v Known Parts, tak asi neni ani v žadnych setech?
Mam doma pár 3040 trans orange Slope 45 2 x 1 co vypadaji stejně jako ty bricky
taky mam par 4070 co jsou takove sytější, méně průhledné. to asi bude ta trans neon orange?

....... jsem zmaten  ???

Jinak jsem ještě sehnal 4 kila New LBG plate 6x8 tak silně uvažuji o otevření vlastního BL

Colonel32

Tak je dost dílů, které v setech nikdy nebyly a vyráběly se jen pro potřeby Lega.

Chairudo

Tak jo, tak je to trans orange :D

teď jen zjistit za jakou cenu se to dá na BL prodat :)

Ty 1x2 si zatím nechám, lávová řeka s nějakou sopkou a Anakinem a Obi-Wanem zní pěkně, když stihnu brzy Minas Tirith tak se do toho pustím. Mám i hromádku světel tak by se to dalo sem tam prosvítit  >:D

Colonel32

blindmelon

Docela mě mrzí, že jsem nepřihazoval...  :-\
Hezký den, Blindmelon

Fox_25

Bral bych to všemi deseti. Už mám pár kostek této barvy a malé stavby vypadaly zajímavě.