Bitva ( Návrh castle projektu pro Lipno)

Založil Aki, 06.11.2012, 22:21:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

Apollo

Poslušně hlásím, že mám cca 40 minifigů do vojska v různé fázi příprav, z toho asi 8 zbrojnošů, 5 jízdních střelců, zbytek pěchota.
Peace was a lie.

http://www.hiddenmanga.com

Aki

Připomínám všem, aby spolu s armádou nezapomněli přibalit i nějakou tu zelenou baseplate 32x32 a pokud stíhají, tak i postavili nějaký ten ostrůvek - viz: link

A ještě jedna věc - prosím všechny, kteří zatím své armády nepresentovali, aby poslali nějaké pěkné foto své družiny (nemusí být dokompletovaná, respektive úplná. Důležité je aby byla reprezentativní. Taky prosím všechny aby doplnili jména pánů svých družin. Vše bude použito pro video smyčku. Ti co to již uvedli ve vlákně mohou být v klidu - vytáhneme to z toho.  ;)

Myslím, že to je dobrá příležitost presentovat svou družinu samostatně dříve než se promíchají uprostřed bitevního žáru.  8)

pasin11

Náhled družiny Rytíře Ruprechta z Kozojed.
O víkendu proběhnou kosmetické úpravy a dojde k pořízení lepších fotek.
Střelci z kuší dostanou vlasy. Nebo je mám nechat jako bandu plešounů  ;D

Po cestě na bitvu jsme zrekrutovali pár vesničanů.

Aki

Ty jezdecká kopí vypadají výborně.  :-*

šipka

Zde je družina urozeného pána Manfreda Zorna řečeného Eber z Adlersteinu.

Apollo

Rychlý nástřel Kompanie Draka vedené udatným Bertrandem de Bronn.

Během týdne nechám natisknout nálepky a trochu sjednotím barevný styl i dobu.
Peace was a lie.

danyboy

Upgrade armády Prince Filipa.
Do konce týdne by měla být armáda dokončena a rozšířena.

P.S. Šipko tak co.  Spojíme své armády, tak jak jsme to udělali před 135ti letý v boji proti barbarům
na Makovicových polích.  >:D

danyboy

Aki, otázka myslím za všechny.
Jaký arsenál věcí by si každý vystavovatel měl přibalit.
Zelenou baseplate, zelené ostrůvky.
Popřípadě nějakou zeleň na doladění baseplate?
S sebou zřejmě přibalím sadu různých obličejů.
Vystrašené, děsivé atd.
Ještě něco?

Aki

Citace od: danyboy2127 kdy 19.05.2013, 19:12:50
Popřípadě nějakou zeleň na doladění baseplate?
Zeleň určitě. Nic dalšího mne už nenapadá.

Nezmínil jsi už asi jenom samotnou družinu.  >:D

Ryxe

Já už bohužel žádnou použitelnou zelenou baseplate nemám. Neměl by jich někdo doma kdyžtak více?

Apollo

Citace od: Ryxe kdy 20.05.2013, 06:11:45
Já už bohužel žádnou použitelnou zelenou baseplate nemám. Neměl by jich někdo doma kdyžtak více?

Já jsem na tom stejně - zbývají mi už jen ty dvě 16x32, které beru.
Peace was a lie.

linhi

A uplne stejne jsem na tom ja,ale vezmu 4 x 16x32.

Aki

Pasin11 bude mít 6, já přivezu taky 6 a Miketuk 15. Nějak to dáme dohromady a kdyby bylo nejhůř tak holt budeme muset zajet nějakou koupit.  8)

MiHo

Zelené 16x32 mohu nějaké zapůjčit. Večer spočítám kolik jich  mám volných. Pojedu na Lipno, ale až v pátek 31.6. kolem poledne. Možné též předání v Praze kdykoli večer.

danyboy

Také se hlásím, zjistil jsem, že všechny jsou použité ve stavbách. Tedy dvě co mám.
Myslel jsem, že místo jedné zelené jsem použil modrou.

Thrawn

History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

juraj909

Predstavujem vám finálne fotky družiny pána Gastona  z Camarque.

danyboy

Mám prosbu. Neměl by někdo na zapůjčení dvě sedla pro koně?
Barva může být buď šedá či hnědá.

peki

Mají všichni nahlášeno ubytovaní (ti co potřebují)? Zejména druhý víkend (stavění a otevření).

Hana129

Přibalila jsem na cestu do Lipna navíc zelené baseplate 10* 32*32  a 10 * 16*32 + asi 200 ks zelených Wedge, Plate 3 x 2, pravé  i levé, které se mohou hodit na spojení baseplate, případně tvorbu malých ostrůvků.

Nechám to u Pekiho, jestli to budete chtít půjčit.  ;)

Aki

Citacesakoras - družina sira Rolanda z Steinburgu

Hardegon

Pokud máte někdo k dispozici 2ks Baseplate 48x48, vezměte je prosím sebou. Jak já Baseplate nepoužívam, tak jich mam málo pod terén. Ať má ta bitva na čem stát.

Daniel

Tak má družina se již přestěhovala na Lipno...

Thrawn

Moje družina je již z 95% hotova. Chybí jen dva jezdci. Celkem tedy bude družina 18 jezdců, 22 zbrojnošů a 12 lučišníků.

History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

danyboy

Družina připravena.

Hardegon

A jak to nakonec dopadlo? Vznikla skutečně úctyhodná bitva. Snad jsme při stavění nevynechali žádného účastníka...

Kuba

Takový trochu organizovaný chaos.  >:D

Ale škoda že jsme tam nechali ten zub. Teď z fotek to působí trochu divně. Měli jsme to protáhnout na levo po úroveň konce bitvy. Pár zelených dílků se tam ještě povalovalo, jen nevím jestli byly ještě nějaké baseplate 16 x 32?

peki

Věnujte prosím pozornost bourání na Lipně. Ujistěte se že víte kdo bourá vaše věci pokud se nemůžete zůčastnit.

Citace od: pasin11 kdy 13.10.2013, 23:14:50
Ahoj,
mám v bitvě na Lipnu figurky.
Na Lipno jsem je posílal po Ondrejovi který ti je předával pro Akiho. Kdo figurky instaloval mi není známo.
Na bourání se bohužél rovněž nemohu dostavit. Na koho se mám obrátit co se týká uklizení a zaslání zpět do Prahy?
Ondra se nabídl, že mi je z Lipna do Prahy vezme pokud mu je někdo předá.
Vzhledem k tomu, že jsou minifigy na bitvě rozstrkané, tak nevím, zda máte zadokumentováno, jaké figurky jsem vám zasílal, nebo chcete pro znovudohledání zaslat dokumentaci co jsem na výstavu zasílal z mé strany.
Dík za odpověď.
Jirka

Neúčastnil jsem se instalace CD ani bitvy. Vzhledem k hektickému výkonu při finiši doporučuji:

1) domluvit se s těmi co instalovali
2) poslat pro jistotu nějakou dokumentaci/fotku

Při bourání se zatím vždy vše dohledalo  ;) Jde o to abychom byli připravení. Proto se stejně jako  pasin11 ptám jestli jste (stavitelé ) domluveni  ;)

Hardegon

To bitevní šílenství jsem tam pomáhal dělat a ještě si pamatuju cca kde je která skupina (ale nevim, komu patřila). Pokud mi někdo pošle fotky, dám to tam dohromady.

Ryxe

Bitvu jsme instalovali převážně s hardegonem,pak se přidali i nějací další. Jednotky jednotlivých erbů jsou víceméně pospolu,takže roztřídění by neměl být problém. Jen bych doporučoval,aby stavitelé, kteří se nezúčastní pro jistotu napsali alespoň počet svých vojáků,aby byla jistota,ze se všem vrátí v plné síle.