#9 Plzeňské setkání

Založil Luky1987, 22.09.2012, 10:02:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Luky1987

Zdravím Plzeňáky a Přespolňáky.

Navrhuji sraz číslo devět, vyjímečně nebude v hospodě, ale zvu vás k sobě domů na prohlídku svého malého království a rozestavěného Lipno Pointu.
Neplzeňákům i místním mohu poskytnout střechu nad hlavou do druhého dne.
Pohodlně se vyspí čtyři lidé (ložnice+rozkládací gauč), ale mám i dvě takové rozkládací matrace, takže se kapacita dá i rozšířit...

Zatím to na 95% vypadá na víkend 20. - 21.října, přijede Linhi a možná i Robbed.
Začátek této akce bych viděl okolo 17:00, dáme pokec, na večeři se může objednat třeba pizza.

Konzumace alkoholu je povolená, dokonce vítaná.
Pokud někdo navzdory prohibici zajistí dobrou lahvinku (vyrobenou před rokem a starší, kvůli bezpečnosti  ;) ) bude mít malé, bezvýznamné plus.
Ve večerních hodinách, až budou Lego témata vyčerpána, je možnost například promítání nějakého dobrého filmu (mám nový FullHD projektor a plátno s úhlopříčkou 3m >:D v místnosti 3,5m x 5m, takže zážitek jako z kina zaručen... )

Hardegon

Nešlo by to posunot na konec o dva týdny na konec října? 20. října se koná poslední letošní LTTT v roce 2012... http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=34747.msg173013#msg173013. Co se teda zajít kouknout tam a o ty dva týdny později k Lukymu?

Luky1987

Za mně by to posunout nejspíše šlo, co na to ostatní?
Tedy 3.listopadu? - prosím, ať se vyjádří hlavně Linhi a Robbed, čili přespolní ;)
Jak máš vyřešenou dopravu do té Prahy na LTTT?
Nikdy jsem to naživo neviděl a možná bych se rád podíval...

Hardegon

LTTT jsem taky nikdy neviděl, proto se chci zajet podívat. Když se to navíc spojí s nějakou hospodou, o to líp.

Dopravu vlakem, ale pojedu na 95% z Ústí. V Praze se budu muset ale někoho chytnout, abych tam trefil.

kilhor

Oba diskutované termíny mohu. Sice 3. 11. až o 2-3 hodiny později, ale můžu a to je hlavní.

linhi

Myslím že by to šlo,pokud do toho něco nevleze tak souhlasím...  ;)

edward193

Ak je ešte miesto, rád odrazím... Predsa len - človek, ktorý tiež projektuje v exceli, sa nestretne každý deň ;) Lipno-Point na živo je tiež lákadlo - oproti tomu mi príde moja vila Tugendhat ako záhradný domček  ;)

Robbed

Jsem na tom stejně jak linhi, pokud mi do toho nic závažného nevleze, tak bych se rád ukázal :).

Luky1987

Dobrá, s definitivní platností je tedy setkání 3.11.2012 od 17:00.

Adresa je Radyňská 18 Plzeň 32600, je na křižovatce s ulicí Sladkovského.

Jsem rád, že bude i mezinárodní účast a budeme tedy minimálně 4, co stavíme něco na Lipno.

Luky1987 - přespává
Linhi - přespává
Robbed - přespává
Edward193 - přespává
Kilhor
Hardegon
Michal Šnobr
Weissar
Gearcs
Ryxe
Ojík
Togaran - přespává
Daniel alias Legacek - rozmýšlí se

Luky1987

Výše jsem doplnil do seznamu, kdo bude eventuálně přespávat. (celkem minimálně 6 míst)
Také jsem tento náš dýchánek oznámil Michalovi Šnobrovi, tak se třeba staví 8)
Když tam budeme čtyři stavitelé pro Lipno, tak se možná utrhne...

kilhor

Citace od: Luky1987 kdy 24.09.2012, 12:09:31
Výše jsem doplnil do seznamu, kdo bude eventuálně přespávat. (celkem minimálně 6 míst)
Také jsem tento náš dýchánek oznámil Michalovi Šnobrovi, tak se třeba staví 8)
Když tam budeme čtyři stavitelé pro Lipno, tak se možná utrhne...

Kdo je Michal Šnobr? Zdá se že to je očividné, ale bažanti jako já to ješte nevíme.

Luky1987

Nech se překvapit, já ti to teď řeknu, a ty si zase nachystáš pět papírů otázek ;D
Před chvilkou potvrdil účast, takže ho dopisuji na seznam účastníků zájezdu.

peki

Jenom "technická" zrovna tenhle víkend bude bourání v Litovli. Bourání bude spojené s převozem MOC asi do Prahy do meziskladu a následná distribuce majitelům.

kilhor

Citace od: Luky1987 kdy 24.09.2012, 12:46:54
Nech se překvapit, já ti to teď řeknu, a ty si zase nachystáš pět papírů otázek ;D
Před chvilkou potvrdil účast, takže ho dopisuji na seznam účastníků zájezdu.

Tak já si tipnu. To bude ta šedá eminence, za jejíž peníze nakupujete kostičky. A když vidím ten budget, tak bych si ještě tipnul, že to bude ten Michal Šnobr z J&T. Ale to už asi přeháním.

Luky1987

atasoft

ahoj, píšu si do kalendáře :-)

mám přitáhnout nějaké NXT nebo preferuješ klasické kostky ?

Luky1987

Klidně můžeš něco donést, ovšem prostor bude omezený ;)

gearcs

Už se hodně těším, kam se hrabe klasická hospoda!  :D :D :D

Hardegon

Taky se těšim. Dorazim.  ;)

Colonel32

Po jistých zkušenostech bych rozhodně nedoporučoval takhle veřejně na fóru psát svojí adresu.

Luky1987

Mě mají všichni rádi  ;)
Jaké máš špatné zkušenosti?

Colonel32

Tak teď zrovna nejde o to, jestli jsem já zlý plukovník nebo ty hodný luky. Ale i ty důvody bych takhle veřejně nerozepisoval.

kilhor

Citace od: Colonel32 kdy 25.09.2012, 10:56:03
Tak teď zrovna nejde o to, jestli jsem já zlý plukovník nebo ty hodný luky. Ale i ty důvody bych takhle veřejně nerozepisoval.

A podelis se s nami neverejne? Vybudil jsi moji zvedavost.

Kilhor

peki

Citace od: peki kdy 24.09.2012, 13:51:40
Jenom "technická" zrovna tenhle víkend bude bourání v Litovli. Bourání bude spojené s převozem MOC asi do Prahy do meziskladu a následná distribuce majitelům.

Tak to opravdu koliduje  ::)

linhi

Já jiný víkend nemůžu Peki..

Ryxe

Pokud to jen trochu půjde, rád bych dorazil také ;).

Hardegon

Citace od: Ryxe kdy 25.09.2012, 17:38:16
Pokud to jen trochu půjde, rád bych dorazil také ;).

Tak na tenhle sraz fakt musim dorazit...

Je super, jak se hospody stávají meziměstskými akcemi  :D

Luky1987

Hlavně budu muset někde sehnat pár dalších židlí ;D

Ojík

Rád bych potvrdil svou účast. Těším se na nové příchozí. :)
All work and no play make Jack a dull boy.

Daniel

Nevím jestli mi to klapne, ale rád bych se zastavil. Bohužel to zatím slíbit nemůžu, jen slibuji, že se pokusím ;).