(vlastní) Terenní náklaďák

Založil thenevsova36, 28.08.2012, 12:05:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

thenevsova36

Tak jsem tady s dalším výtvorem, který jsem ale už na jaře rozebral, protože jsem to sem nechtěl původně vůbec dávat. Původně to měl být offroad, ale karoserii jsem stavěl na rychlo a vyšlo z toho toto. Takový hybrid mezi starým a novým Unimogem. Jeden XL pro pohon, jeden M pro zatáčení a jeden M pro naviják. Jo, a ještě to má funkční světla. Obě nápravy jsou výkyvné a vybavené tlumiči. Tři diferáky a ten mezinápravový má uzávěrku.Doufám, že mě za to neukamenujete. Měl jsem k tomu napsanou celou slohovku, ale smazal jsem si to ku**a. ;D Příští výtvor bude opět Zetor. 8)

Plutoone

Oproti tvému Zetoru který byl velmi povedený je toto dle mého názoru mílový krok zpět.

thenevsova36

Já vím, dlouho sem zvažoval, jestli to sem vůbec dám. Možná to byla chyba. :( Každý den není posvícení! ;D

otaznik

Mně to nepřijde špatný, zajímali by mě jízdní vlastnosti v terénu.

TUKE

Měch

Karoserie je hodně slabá, to vidí každý, ale vnitřek je dle mého v poho. Jen se mi nezdají kardany v řízení (chápu, že to jinak asi nejde), protože je v nich trochu vůle a kola si pak lítají kam se jim zachce (vykoušeno).
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

thenevsova36

Karoserie je slabá, to jo. Měl to být původně nějaký offroad. Jinak nejezdilo to zas tak špatně, dokonce bych řekl, že dost dobře. Video nebude, protože na jaře sem to rozebral. ;) Kardany byly na ho**o, ale jinak to už fakt nešlo, celé řízená bylo trochu slabší.