(Vlastní) Napadnutie rímskeho oddielu

Založil Izmael10, 26.05.2012, 12:09:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Izmael10

Rímske prieskumné vojsko 9. légie bolo napadnuté na pochode spojenou armádou barbarov.

Hardegon

Peníze a čas využité na získání takového množství figů se vyplatily...  ::)

Izmael10

Plánujem postaviť Hadriánov val.

Hardegon

Citace od: Izmael10 kdy 26.05.2012, 12:24:03
Plánujem postaviť Hadriánov val.

To by mohlo být zajímavé. Pokud se ti to povede zrealizovat, budeš zde asi první, kdo tyhle figy prakticky využije v MOCu.

Můžu ti jen doporučit, abys nějakým rozumným způsobem ty tovární figy modifikoval. Takhle to vypadá jako srážka několika klonových oddílů.

linhi

No já nevím,mě to přijde že jsi to mohl udělat lépe,přepadení mohlo být třeba v lese na cestě,takhle mě to přijde jen tak naplácat figy na hromadu....
No jsem zvědav na tvé další dílko,já už totiž druhý týden stavím pevnost římského vojska :-) 
Pokud by to šlo můžeme se potom domluvit o zapůjčení figů na výstavu aby má pevnost měla větší posádku...

killco

Rimania sú zjavne v úzkych kedže ich napadli vikingovia, škriatkovia, gladiátory a neviem čo všetko ešte. ;D

P4tr1cius

Sorry, ja teda ale fakt neviem na čo sa tu máme pozerať.  ???

FilipS

Méně, je někdy více. Tohle je jen mišmaš figů. Já sám si takle občas z nudy hraju na stole, ale nenapadlo by mě to presentovat.
Pár tipů:
Uber figy a jak říká Hardegon, namixuj je. U Římanů aspoň ksichtíky a barbaři můžou být opravdu různorodí.
Myslím, že na plochu 16x32 bude stačit celkově 10 figů. Nejspíš, že ti to bude zdát hrozně málo, ale akční bitva jde znázornit i se 4 figy http://www.flickr.com/photos/51626571@N06/6777491625/in/photostream/
Nedávej figy jen na baseplates, vytvoř nějaký terén, nebo zajímavější prostředí jak tu již zaznělo. Tady je o tom hezký článek: http://www.classic-castle.com/howto/articles/landscapehowto.html
Jinak setrvej ve stavění, nenech odradit, ale nech si poradit.

Colonel32

Také by bylo fajn si všimnout, že všichni ostatní svá díla důsledně označují "(Vlastní)" v popisu...  ::)

S.t.a.l.k.e.r.

Mal by si sa urcite pohrat s terenom, bez neho to proste nie je ono, iba zmes rimanov a roznorodych figuriek. Vybral si si IX. legiu Hispania, mal by si jej dat vlajku, co by nemal byt ultra velky problem, treba sa len trosku pohrat s papierom ci kuskom latky, obrazkov s vlajkami legii najdes na nete hocikolko.
Tiez by si ale vyberu legie mal prisposobit nepriatelov, ak si dobre spominam tak Iberi bojovali so zahalenou vrchnou polovicou tela, bojovali mecmi a boli to aj jazdci (bez zaruky, uz by som si potreboval pripomenut dejiny viacerych regionov).

Ryxe

Berme v potaz, že autor je zde nováčkem ;)

Izmaeli, pár rad do začátku. Zkoukni co a jak prezentují na tomto fóru ostatní. Bohužel na tomto se nedá najít nic zajímavého. Pokud jsi chtěl ukázat svou sbírku legionářů, pak bych možná volil je vyskládat na baseplate do řady. Pokud jsi chtěl udělat bitvu, pak by opravdu bylo vhodnější místo různobarevných baseplates vedle sebe seskládaných udělat, jak to zde již psali ostatní, nějaký alespoň náznak terénu. Na takhle malou plochu není potřeba mnoha dílků a výsledek by byl o mnoho lepší ;).