Návštěva Jana Beyera na podzim v ČR mohli bychom zajit do LEGo Kladno

Založil peki, 15.05.2012, 19:06:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kdo se zúčastním se Lego hospody s Janem Beyerem v Berouně

určitě ano
17 (60.7%)
nezávazně
11 (39.3%)

Celkem hlasů: 28

peki

Má někdo z těch co se zajedou podívat do historicky první Berounské Lego hospody nějaký nápad jak zpestřit program?

Robbed

Já bych klidně přespal někde ve stanu ;D, např. v tom autokempu. Šel by do toho někdo další ?

Daniel

Pokud se mi zadaří a přijedu, tak já bych do stanu šel ;).

pryb

Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

Hardegon

Rhox

mirek

stambi

Citace od: Robbed kdy 10.08.2012, 14:33:33
Já bych klidně přespal někde ve stanu ;D, např. v tom autokempu. Šel by do toho někdo další ?
jj, vidím to taky na camp u berounky, beru stan pro 3, š.

otaznik

Citace od: stambi kdy 11.08.2012, 16:49:51
jj, vidím to taky na camp u berounky, beru stan pro 3, š.
Sorry za off-topic, ale je opravdu nutné se za příspěvky podepisovat?!  ???

A samozřejmě na začátek věty patří velké písmeno.

peki

Citace od: peki kdy 21.06.2012, 13:29:27

Účastníci zájezdu (vstupenka je nepřenosná, pokud vám do toho něco příde spojte se se mnou):
====================================================================
1) Micho 1 (velitel vozu Slovensko 1 +4 místa) malý Měch
2) Micho 2 "FilipS"
3) Cavelon 1 JardaL
4) Cavelon 2 MeNadruhou
5) Edward123
6) Mtron
7) Linhi Chairudo
8 ) Robbed
9) GearcsJarmila
10) Hardegon Mičánek
11) Legas Daniel alias Legacek
12) Hobbi
13) Pryb
14) Rhox
15) RDK
16) Stambi (velitel vozu Brno 1 +6 míst)
17) Jamesek peki (velitel vozu Praha resp Beroun, odvoz JB na letiště 1+ 4 míst)
18) Enty Kilhor
19) IVANsliz
20) Jan Beyer (LEgo Dánsko)

Náhradníci:
--------------
č.1 mirek (záložní velitel vozu odvoz JB na letiště)
č.2 peki (záložní velitel vozu odvoz JB na letiště)

Aktualizace účastníků zájezdu + připomínka akce. Berounská hospoda 27.8 s Janem Beyerem je open jsou zváni všechní kdo mají ten den zájem a chuť  pokecat o Legu ;) 

MeNadruhou

Pojedu na 90% s bráchem a Květoslavem na Mirkovo kolejiště, a na posezení s Janem B. , zbývá mi v autě 1 až 2 místa s odjezdem z Brna. Je někdo z brna kdo by rád jel, a přitom nejede se Stambim /nejde do kladna/ a chtěl by jet s námi? Možnost přistoupit v jihlavě, odpovědi  přes SZ.

Edit - Padá, jedu (me) se Stambim.
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

peki

Trošku prořídnul seznam nahlášených lidí na 28.8 (příští týden úterý). Je reálné že ve středu odřeknou další 3 účastníci. Pokud máte o návštěvu továrny zájem a půjde o vaši první návštěvu, přihlaste se mi prosím SZ potřebuji vykomunikovat do konce týdne.
dík

kilhor

Jsou potvrzené časy akcí, které se dříve diskutovali v tomto vlákně?

Čili celé to začíná v pondělí v 15:00 u Mirka a končí v úterý ve 14:00 v modelárně na Kladně?

[YES/no]

Ryxe

Chtěl jsem se zeptat, neměl by někdo místo ve stanu na přespání. Já totiž žádnej nemám :-\.
Pokud někdo z Prahy ještě nemá odvoz, jedu z Říčan přes prahu, tak můžu někoho vzít.

pryb

Youtube kanál

Ryxe

peki

Citace od: mirek kdy 08.08.2012, 17:05:33
Po koordinaci časového rozvrhu návštěvy Jana Beyera v ČR s Pekim předkládám tento plán:

15:00 - 17:00  kolejiště na půdě (Mirek)
17:00 - 18:00  přesun do Hotelu Na Ostrově
18:00 -    ?      posezení v Modrém salonku hotelu, večeře  (internetový obchod se sídlem v Berouně přislíbil představení některých LEGO setů)

V příloze je mapa inkriminovaných míst včetně vyznačených parkovišť a příjezdu od Prahy.
Telefon v případě nouze: 602 329 606       

Protože jsem dneska dostal několik dotazů ohledně časového harmonogramu tak upřesňuji, že sraz u Mirka je myšlen tak abychom se pokud možno nejdéle do 17:00 sešli u Mirka. Potom se budeme přesouvat do zamluveného salonku, kam se opozdilci mohou samozřejmě připojit  ;)

V Kladně začínáme 28.8 v 10:00 kdo příde pozdě tak bude mít smůlu.  Pokud vám na poslední chvilku něco zkříží plány prosím cinkněte mi (nebudu na mailu) můžeme  místo obsadit ještě někým z kostek. 

Pozor důležité:
solidní obuv (ne sandály,žabky, vysoké podpatky - bezpečnostní nařízení)
během prohlídky není dovoleno pořizovat fotodokumentaci

rdk

Prosím o adresu továrny - díval sem se do tohoto tématu a nenašel jsem ji tam.

Díky

Edit: Odhaduju to na ulici Billundskou. ;D

mirek

peki

Aktualizace náhradníků.

Ještě připomínám že u továrny se dost blbě parkuje, mají parkoviště ale bývá dost plné. Počítejte proto při dojezdu s tím že se bude hůře parkovat, nějakou dobu to potrvá  ;)

Colonel32

Kdo má u mně nějaké věci k vyzvednutí a chce si je vyzvednout příští týden u Mirka, dejte vědět.

peki

Pokud máte nějakou zajímavost na ukázku, video,fotky LEGO věci vemte v rámci možností s sebou dík  ;)

Měch

Za chvílu začnu stavět experimentální truck trial, snad to stihnu  ;D
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

peki

Citace od: malý Měch kdy 24.08.2012, 14:07:28
Za chvílu začnu stavět experimentální truck trial, snad to stihnu  ;D

pokud máte nějaké fotky/video z truck trialu obecně bylo bylo by to fajn (od JB budou letos pro vítěze truck trialu i 3 ceny :D  )

Ryxe

Pokud seženu nějaký přepravný box, vezmu ssebou část městečka pro Lipno. Je to v rozestavbě, ale třeba někdo i poradí nějaký vylepšení ;). Jen to vidím tak, že dorazím až na setkání v restauraci.

pryb

Zítra pojedu do Berouna z Prahy cca 14:00-15:00. Pokud by měl někdo zájem, mám 3 místa volná.
Youtube kanál

kilhor

Z Plzne nikdo nejede? Je vyrazim mezi 13:50 a 15:10. V pripade zajmu o svezeni volejte 736 1O5 259.

werrac

Skupina účastníků prohlídky v oranžových vestách byla velmi dobře viditelná, bohuel jsem se nemlohl kvůli pracovnímu vytížení připojit, avšak hlouček nad picking areou skladu budovy A u High Baye byl na kameře nepřehlédnutelný :-).

mirek

Několik společných fotografií ze setkání AFOLů v Berouně.                                                                                                                       Více:  http://www.facebook.com/mirek.endrle#!/photo.php?fbid=419568318080571&set=a.419568301413906.82804.197041683666570&type=1&theater