#6 Plzeňské setkání

Založil Hardegon, 29.02.2012, 00:02:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Zatím nemám žádný návrh data. Jen tak nadhodím nějaký dubnový pátek. Je to tedy otevřeno k diskuzi, abysme se sešli zase v tak hojném počtu (a nikdo nemusel spěchat z Brazílie  ;) ).

gearcs

Co tentokrát, kdo přijede jako exkluzivní host odjinud?  ;D

kilhor

V dubnu bych mohl 13.4. a to od 17:00 čí kdykoliv později  :D.

Účast 20.4. nebo 27.4. by v mém případě byla zase až po 21:00 :(.

6.4. je Velký pátek (velikonoce) a těžko říct, jak velká komplikace to bude  ???.

Ojík

A cože až v dubnu? Kvůli přelomu měsíce jsem si to uvědomil až později a celkem mě to udivilo.
All work and no play make Jack a dull boy.

Hardegon

Citace od: Ojík kdy 01.03.2012, 18:44:13
A cože až v dubnu? Kvůli přelomu měsíce jsem si to uvědomil až později a celkem mě to udivilo.

Scházet se každý měsíc by bylo asi zbytečný. Takhle je alespon možnost, aby jsme se shodli na jednom termínu vyhovujícím všem.

Ojík

Citace od: Hardegon kdy 01.03.2012, 18:51:22
Scházet se každý měsíc by bylo asi zbytečný. Takhle je alespon možnost, aby jsme se shodli na jednom termínu vyhovujícím všem.

To leda. Tak můžeme hned na začátku dubna před Velikonocemi, anebo v té druhé polovině.

atasoft

Na první pohled do kalendáře je ten termín 13.4. přijatelný. Aspoň teď to tak vypadá :-)

Petr

kilhor

Takže na ten pátek třináctého se dá spolehnout? Mně to přijde stylové.  >:D

Hardegon

Citace od: kilhor kdy 01.03.2012, 21:55:33
Takže na ten pátek třináctého se dá spolehnout? Mně to přijde stylové.  >:D

To už bude ale tenhle rok druhej pátek třináctýho :D Ale klidně jo. Mam volno.

Luky1987

Tak na 13.4.2012 mám také volno.
Tenhle systém srazu jednou za dva měsíce je dobrá volba.
Alespoň si každý kdo má zájem udělá čas a bude v hojném počtu jako minule ;)

gearcs

Přijedu, pokud se mi něco nestane. A pokud bude auto, tak přivezu část mého dalšího projektu, který se netýká hradů.  ;)

kilhor

Zkusím do té doby přestavit svůj jediný MOC z verze "barevný indián" do verze v rozumných barvách -- např. aby ledová plocha byla bílá a ne červená :).

Ojík

Pochybuji, že bych zrovna tohle datum nemohl, takže se mnou do třetice počítejte. A abych netrhal partu, možná také něco přinesu. Času je dost a nějakou vignettu bych mohl konečně sestrojit. Možná že i na ten BL dojde. :)

Hardegon

Jen připomínám, že zase pátek 13. bude sraz. Tak se nezapomeňte.  ;)

Luky1987

Už týden kvůli tomu nespím ;D

mirek

Ve které hospodě se sraz uskuteční ?

Hardegon

Citace od: mirek kdy 05.04.2012, 09:49:56
Ve které hospodě se sraz uskuteční ?

Už tradičně v "nehospodě" Borská 5. http://descafe.cz/

kilhor

Posledně jsem byl těžce KO z fyzického vyčerpaní, ale tentokrát plánuji využít setkání na max a za tím účelem si už asi měsíc píšu do souboru "LEGO setkání v Plzni FAQ.txt" otázky, na které se chci zeptat a u kterých hrozí, že bych na ně nadšením mohl zapomenout :).

Je jich 18  >:D

kilhor

Chtěl bych přinést jeden interaktivní MOC, ale chybí ni na něj pár dílků. Mohl bych to dostavit na místě, kdyby jste někdo mohl přinést k prodeji pár triviálních kostek -- zejména brick 3009 cili 6x1x1 v bílé barvě. Ale i několik dalších.

Tak se chci zeptat, zda nevíte o nějakém majiteli BL obchůdku, který plánuje přijet. Popřípadě, který by dokázal dodat kostky poštou včas, kdybych je objednal teď o velikonocích.

Jsem z Plzně a ve čtvrtek pojedu z Prahy přes Beroun, kde bych měl mít k vyzvednutí pár setů v kdosihraje.cz.

Vím, že poptávka patří jinam, ale toto je specifiky k Plzeňskému setkání #6.

Hardegon

Tak nějak jsme ani nedohodli čas. Já můžu klidně od 17:00. Nebo se to víc hodí ostatním od 18:00?

Citace od: kilhor kdy 07.04.2012, 10:24:38
Tak se chci zeptat, zda nevíte o nějakém majiteli BL obchůdku, který plánuje přijet. Popřípadě, který by dokázal dodat kostky poštou včas, kdybych je objednal teď o velikonocích.
Jsem z Plzně a ve čtvrtek pojedu z Prahy přes Beroun, kde bych měl mít k vyzvednutí pár setů v kdosihraje.cz.

Pokud pojedeš z Prahy, zkus si tam s někým dohodnout osobní předání. BL obchodníky v Plzni nemáme, ale v Praze jich je dost.

Luky1987

Nebo můžeš zkusit obchod Homebricknet, Hanka většinou odesílá do 24 hodin ;)

Colonel32

Citace od: Luky1987 kdy 07.04.2012, 11:43:43
Nebo můžeš zkusit obchod Homebricknet, Hanka většinou odesílá do 24 hodin ;)

To může odeslat skoro kdokoli, ale doporučil bych o okamžité odeslání explicitně požádat.

kilhor

Diky za ujisteni. Pustim se do toho. Fakt bych rad neco prinesl...

Ojík

Citace od: Hardegon kdy 07.04.2012, 10:34:32
Tak nějak jsme ani nedohodli čas. Já můžu klidně od 17:00. Nebo se to víc hodí ostatním od 18:00?

Možná bych se pro změnu zkusil sejít v 17:00.

Luky1987

Klidně bych to taky dal na 17:00.

kilhor

Hardegon

Dobře, budu tam taky na pátou.  ;)

kilhor

Ahoj,

chtel bych zitra na setkani vybalit svuj osudový MOC a k tomu jsem chtel poprosit, zda by někdo nemohl přinést několik dílků na zapůjčení (jen na ten večer) nebo prodej.

Ty dílky jsou (více stejných obrázku znamená více stejných dílů):

nebo +
nebo +

(delka 4)

(delka 2) nebo

Díky.

kilhor

A jestě jsem chtel poprosit, jestli byste mohli vyfotit jak a v cem uchovavate kostky. Na takovou "Kam s nim" diskuzi na zivo.

Diky.

Hardegon

Pokud jde o půjčku jen na ten večer, klidně ty díly donesu. To neni problém. Jen snad nezapomenu.