niečo z mojej tvorby

Založil Michal Budinský, 04.02.2012, 22:41:55

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Michal Budinský

Michalská  veža-kúsok Bratislavy a Horský hotel-voľná tvorba.

Anatyt

Krása! Na TatraLUGu sme to už mali možnosť vidieť aj spolu s Gorilou! :D Nádhera!

votrelec

Tie fotky treba nahrat v normalnejsom rozliseni. Chcel som mrknut na michalsku branu.

Michal Budinský

Samotná veža a jej detaily.Nech sa páči. :)

gearcs

Stavba, která vůbec nevypadá špatně, je vidět, že nestavíš poprvé. Sice je vcelku jednoduchá, ale je zde pár dobrých nápadů, jako je bosáž, která vypadá dobře, i když ze zdi nevystupuje. Dále kopule věže, také zajímavé, i když si troufnu tvrdit, že by to postavené takovýmto způsobem vypadalo lépe ve větším měřítku celé stavby. Každopádně se mi to ale dost líbí.  :)

votrelec

Colonel32

To chce sandgreen....  ;D

Michal Budinský

Kolega mi opísal ako by si predstavoval svoj dom ,ktorý je vo "hviezdach" .Tak som mu ho postavil aspoň z lega.Tá hromada farebného má predstavovať skalku a to čudo pod oknom má byť kanojka(až by sa niekto pýtal).Autičko som zbastlil  s čohho bolo skladom ,jedná sa o minivan. :) Fotky niesu tip top a zato sa ospravedlňujem.  :-[

Michal Budinský

Michalská veža ,verzia dva.Pôdorys pôvodný 20x20 , výška nová 90cm .
Po dlhej dobe som oprášil starý nápad a postavil ho znovu.

Colonel32

Ses za ten rok hodně zlepšil. Díky Kostkám, předpokládám?

peter

Na těch zmenšených náhledových fotkách to vypadá fakt parádně, skoro k nerozeznání od reálu. Moc se mi to líbí a gratuluji k tvému růstu ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

hobby

Taky se chci přidat ke chvále, hlavně si cením, jak jsi zvládnul v minifigovém měřítku tu neobvyklou cibulovitou střechu. Nevzpomínám si, že by se tu nějaká podobná už objevila, takže výborný.
To samé tvoje vlaky; jako ´vláčkaři´ se mi velmi líbí, tak jen tak dál 8).

Michal Budinský

Ahojte,ďakujem za viššie uvedenú chválu a predstavujem môj autobus(takmer dokončený).
Plus návrh nákladného auta v LDD.

hobby

Řeknu něco k tomu autobusu; budu se opakovat:
Je třeba určit podstatné a nepodstatné a to dodržet. Přední část nemůže být nikdy delší, než zadní, není to u žádného autobusu. Jinak by nebyl špatnej. Nejsi sám, kdo to takto postavil a dokonce to je (mám dojem) i v oficiálním setu. Neradím, ani nepřemýšlím, jak to udělat správně, od toho je každý tvůrce, ale i každá výtvarná zkratka by měla dodržet principiální zásady (jako neuznávám páry-lokomotivy bez hnacího soustrojí a bez nákolků).

Icewalker

;D Ať žije výtvarná zkratka! Já jsem sliboval, že svůj Žlutý autobus při volné chvíli zkusím prodloužit, ale radši jsem pak čas věnoval tomu, abych pokročil s jinými věcmi.

Autobus je barevně zajímavý. Jinak mě pobavila výklopná okna, to se budou děcka při jízdě mít!
Jinak, ten střed střechy vypadá, že by snad i mohl být odnímatelný - je? Jsem zvědav, až bude interiér hotov (a nebo jsou sedačky červené, takže je nevidím).
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Michal Budinský

Citace od: hobby kdy 17.01.2013, 11:42:24
Přední část nemůže být nikdy delší, než zadní, není to u žádného autobusu. Jinak by nebyl špatnej.

Vtomto prípade ide o potický klam, keďže dvere sú inej farby ,tie dľžky sú naozaj rovnaké .No pri predlohe(autobus  Karosa Axer) sa nad tým dá samozrejme polemizovť. :)

Citace od: Icewalker kdy 17.01.2013, 15:00:28
Jinak mě pobavila výklopná okna, to se budou děcka při jízdě mít!
Jinak, ten střed střechy vypadá, že by snad i mohl být odnímatelný - je? Jsem zvědav, až bude interiér hotov (a nebo jsou sedačky červené, takže je nevidím).

Okná čo mi najviac pasovali ,bez toho aby som výslovne niekoho kopíroval.Vrch strechy odnímateľný nieje (nad oknami je "plate" a najmenšie "slope" ) Interiér tam nevidno bo tam naozaj nieje. :)

kryst.off

Citace od: hobby kdy 17.01.2013, 11:42:24
Přední část nemůže být nikdy delší, než zadní, není to u žádného autobusu. 

Není to tak docela pravda, například některé verze značky SOR mají předek delší než zadek. Ale vypadá to příšerně.
kryst.off

hobby

Jestli to není optický klam, tak mě to fakt překvapilo ???

Anatyt

Nie je to opticky klam. Elektrobusy SOR to tak maju.

kryst.off

Nejen elektrobusy, ale i obyčejné autobusy v těchto kratších verzích.
kryst.off

Michal Budinský

Ahojte :)

Michalská veža(verzia 3) + mestské domy podľa fantázie s pešou zónou.Celý model by mal byť vystavený v Central Bratislava.

Absencia vytríny a to či vôbec bude je v nedohladne  :-\  Takže dielo je zatiaľ u mňa doma.Ak sa inštalácia podarí a ako to vôbec dopadne dám vedieť. Fotky sú z inštalácie ,aby vedeli ,že sľúbený exponát bol spravený ,a pripravený na inštaláciu  >:D Použitých bolo cca 18 000 dielov a postavené za 2 týždne.

Icewalker

Pěkný blok. Budeš mít i nějaké fotky s detaily? :)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Michal Budinský

Citace od: Icewalker kdy 15.02.2014, 20:53:12
Pěkný blok. Budeš mít i nějaké fotky s detaily? :)

Ak bude poriadny foťák po ruke ,budú i detaily ;)

Bard

Vypadá to moc pěkně, taky bych uvítal podrobnější foto.
Poetika sama...

Michal Budinský