(Vlastní) Obecní dům v Dubové

Založil kilbarv, 04.11.2011, 21:45:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

kilbarv

Písařovna aneb obecní dům v zapadlé vsi Dubová

Tak a zima je zase na krku. Ještě včera poletovalo všude listí a dnes ráno je tu první sníh. Není ho moc, ale není ho ani málo. Už večer Hubert oknem pozoroval první vločky, jak padají na náměstí a hned ho začaly od lopaty brnět ruce.

Tak rychle do práce, kohouti už dávno kokrhali a za chvilku přijde do úřadu sám starosta.

Roztopit pořádně kamna, ať je nahoře teplo. Složit uhlí pod schody, jsou tam jen zbytky z minulé zimy. Odhrabat sníh od vchodu, ze schodů a z terasy.  Vyleštit erb, vyměnit svíčky a olej v lampách. Mno a pak nakrmit Vašíka a skočit k paní pekařové pro snídani. Kdyby alespoň nebylo takhle zataženo. :)

mizdas

No tento MOC mě příjemně překvapil  :). Hned první fotka mě rozveselila a kochal jsem se nad detaily zasněženého středověkého domku. Ikdyž MOC není bůhví jak velký, vůbec to nevadí, vyhrál sis s detailama a to mi příjde důležitější. Palec nahoru  ;). Skvělá je podlaha z tyček, to je tvůj nápad?

mizdas

Citace od: mizdas kdy 04.11.2011, 22:25:37
Skvělá je podlaha z tyček, to je tvůj nápad?
Aha omlouvám se to nejsou tyčky, z fotky to nešlo rozeznat, ale byl by to dobrý nápad  ;D.

Icewalker

Roztomilý malý baráček, takové mám rád. Skvělá práce!
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Ivansliz

Velice hezké dílko. Malé a roztomilé a detailů víc než dost.  ;)
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

FilipS

Mě se to líbí, je to slibný začátek. Je super, že si si dal práci s interiérem.Jen mi nesedí ta postýlka dole.
Rozhodně pokračuj ve stavění.  ;)

kilbarv

vsem diky moc za reakce...fakt ten slamnik je slaby :)